Share
Cleartex blog - Cleartex - Biztonsági burkolatok
Az oldalon történö látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
Hírlevél | 2018. JANUÁR

Hírlevél | 2018. JANUÁR

 

"Jól kezdődik ez az év is!" - gondolta a maci a napsütésben, aztán visszafeküdt, mert hamarosan megérkezett a tél... Szerencsére a Cleartexnél senki nem alszik téli álmot. Igaz lassan, de biztosan beindultak a kereskedelmi és logisztikai folyamatok, beszállítóink megnyitották gyáraikat és elindult már az idei termelés is.

Híreink röviden

 • Cleartex installáció | Budapest nagyon menő
 • Ultra ibolya és Falco peregrinus | 2018-as divat
 • Myfloor.hu | UV termékek
 • Logós lábtörlő | Ötletek tervezéshez - nem csak UV színekkel
 
 

Ne maradjon le aktuális híreinkről! Kövessen bennünket!   Kövessen a Facebookon!   Kövessen a Google Plus-on   Kövessen a YouTube-on!

 
 

Cleartex hírek: Tapiwall installció

Budapest, Budapest, Te csodás!

Énekelte Rátonyi Róbert, és ezzel nagyon is igaza volt. Szerintünk sincs más a világon oly szép város, mint Budapest, de ezzel sokan vannak így mások is. Egy partnerünk díszítette szállodai szobáit Tapiwall egyedi tapétával. A Budapestet bemutató sorozattal a recepciótól a szobákig szinte mindenhol találkozhatunk, de nem fali képek, hanem teljes felületet burkoló tapéták formájában. A nagy felbontású képek tökéletesen visszadják fővárosunk varázsát és valóban egyedi jelleget kölcsönöznek a szobáknak.

Tapiwall | Butik Hotel installáció

A Cleartex egyedi faliburkolatai több minőségi alapanyagra készülnek, amik különféle extrákkal vannak "szerelve". Könnyen kiválasztható az adott helyiségbe és dizájnhoz leginkább illő típus, amire környezetbarát technológiával kerül fel a kívánt kép az installációhoz szükséges méretben. A megrendelőnek minössze egyetlen feladata van: megálmodni a belteret, illetve elkészíteni hozzá a grafikát vagy fotót. A megrendelt tapéták - mennyiségtől függően - egy héten belül elkészülnek, amihez installációs segédletet biztosítunk.

 TAPIWALL INSTALLÁCIÓ

 
 

Cleartex hírek: Az év színe az ultraviola

Az év színe az ultraibolya

Mint minden évben, így idén is kiválasztották az év színét a Pantone színkezeléssel foglalkozó intézetnél. A tavalyi, egyrészt megduplázott mennyiségű, másrészt igen babás színeket a lilás árnyalatokat mutató ultra viola színek váltják. Sok racionalizmust nem érdemes benne keresni, hiszen a színek rendkívül szubjektív dolgok, ráadásul nem is látja mindeki pont ugyanazt. A lényege a hírnek, hogy most már lehet bátran  használni a színt a marketing megjelenésekben, termék színekben - nem csak az Újpest szurkolóinak. Hogy ez mennyire fogja növelni a forgalmat, arról nem nyilatkozott egyelőre senki, de sejthető, hogy a népszerű színárnyalattal fogant dolgok ütősebb hatást idézhetnek elő a kereskedelemben és a vendéglátásban. A PMS 18-3838 színhez, ami egy kékes alapú elég provokatív, de eredetiséget és jövőbe tekintést sugalló árnyalat, az alábbi kombinációk illenek a Fashion Trendsetter szerint:

Cleartex hírek: PANTONE Ultra Violet és a vele használható kombinációk

Nos, a színek önmagukban nem minden esetben elég hatékonyak. Üzenetet részben hordozhatnak, de mintákkal, formákkal vagy feliratokkal mutatnak a legjobban - például egy falon. Mi is lehetne más az idei ajánlatunk - egyedi burkolatokat kereső ügyfeleinknek, mint az év madara, a vándorsólyom. A kültéri, üvegből készülő szélfogó falak miatt egyre többet látható ragadozó madár formák akár be is kerülhetnek a divattervezők, belsőépítészek mintatárába, hiszen a vándorsólyom a világon mindenhol az erő, az ügyesség, a rátermettség szimbóluma. Aki szeretné alkalmazni, annak az alábbi videót ajánljuk:

 HOGYAN RAJZOLJON VÁNDORSOLYMOT

 
 

Cleartex hírek: ultraibolya színárnyalatú termékek a Myfloor.hu kínálatából

UV, azaz ultraibolya

Ha már UV, akkor adunk egy pár ötletet a Cleartex lakberendezési webáruházának kínálatából. Tudjuk, hogy a sok termék között nem egyszerű kiválasztani a legjobb 5-6-t, amiből majd megszületik a nyertes darab, ezért most mutatunk pár terméket, amivel garantáltan "trendi" hatást lehet elérni vendégeink és barátaink körében.

szőnyegek, tapéták, poszterek, vászonképek, üveg-akril fali díszek, paravánok a myfloor.hu kollekcióból

Myfloor.hu | Sanzee egyszínű shaggy szőnyeg 5 féle méretben Myfloor.hu | abstract: tree (violet) fotótapéta Myfloor.hu | Ribbon Of Purple fotótapéta

Myfloor.hu | Amazing Cave fotótapéta Myfloor.hu | Cyclamen Dream akrilüveg kép Myfloor.hu | Sounds of Senses II paraván

 
 

Cleartex | Hogyan tervezzünk logós lábtörlőt

Logós lábtörlőt, de hogyan?

Az utóbbi időben jelentősen megnövekedett a logózható, azaz egyedi nyomtatású lábtörlők forgalma cégünknél. Ez köszönhető annak, hogy hazánkban egyedüliként a legtöbb szőnyegtípussal és a legjobb minőségben tudunk szennyfogókat előállítani bármilyen helyre, méretben, alakzatban. A kiemelkedő tisztító és kosztároló képességű, kültéri megoldásunk egyre több helyen váltja fel a sárlehúzó rácsokat, illetve tölti be az elsődleges, azaz kültéri zónából hiányzó szennyfogó elemet. A termék az amerikai futball pályákról is ismert, egyedi nyomtatású műfüvek rokona, aki már járt nálunk az, találkozhatott is vele.

A nyomtatott lábtörlők speciális technológiával készülnek, vannak különálló színekből nyomtatott típusok és vannak CMYK tehnológiával, azaz kevert színekből nyomtatott megoldások is - 16, 60 és 100 kiválasztható színárnyalattal. Ez azt jeleni, hogy a nyomtatott szőnyeg színei kizárólag ezekből választhatóak, vagy fotó esetén szükséges az összes színt átkonvertálni. Ezek nem feltétlen egyszerű dolgok, ezért szívesen segítünk a képek szerkesztésében a grafikussal nem rendelkező cégeknek. Akik viszont szeretik maguk elkészíteni a dizájnt, azoknak mutatjuk a kép elkészítéséhez az alapokat:

Beltéri lábtörlő céglogóval, felirattal, grafikával

Cleartex | Logós Lábtörlő - Beltéri / grafikus

 • 76,2 dpi (1:1 arányú kép esetén)
 • 60 vagy 100 színárnyalatból - ezt érdemes fogásmintán megtekinteni, mert a számítógépek képernyői nem tudják visszaadni ugyanazt a színárnyalatot, ami egy bolyhos, tömött szerkezetű textilen láthatunk
 • egzakt, teljes intenzítású színek - élsimítás és átlátszóság nélkül
 • minimális vonal vastagság 3 mm (10 pixel), 1 pixel = 0,3 mm2
 • fájlformátumok a gyártáshoz: .ai vagy .svg, illetve .psd, .pdf vagy .tif Adobe RGB 1998 színkezeléssel
 • a lábtörlő alkalmas Alutrend alumíniumsínes szennyfogóba történő integráláshoz

Beltéri lábtörlő fényképpel

Cleartex | Logós Lábtörlő - Beltéri / fénykép

 • 76,2 dpi, (1:1 arányú kép esetén)
 • 60 (színátmenetet csökkentet minőségben is visszadó) színárnyalatból
 • fájlformátumok a gyártáshoz: .tif, .jpg, .psd - nem optimalizált kép esetén nagy képsűrűségen, magas felbontáson, nagy méretben (legalább 8 MP / m2) minimális tömörítéssel

Kültéri lábtörlő céglogóval, felirattal, grafikával

Cleartex | Logós Lábtörlő - Kültéri 16 színes, logóval, felirattal

 • 25 dpi (1:1 arányú kép esetén)
 • 16 színárnyalatból
 • egzakt, teljes intenzítású színek - élsimítás és átlátszóság nélkül
 • minimális vonal vastagság 10 mm (10 pixel), 1 pixel = 1 mm2
 • fájlformátumok a gyártáshoz: .ai vagy .svg, illetve .psd, .pdf, .pcx vagy .tif 

A logós lábtörlők általában 2 hét alatt készülnek el az elfogadott látványterv visszaküldése után. A részletekről érdeklődjön kollégánknál, András Mónikánál a +36 23 887 401-es telefonszámon, vagy egyszerűen kérjen ajánlatot az alábbi linken!

 KÉRJEN AJÁNLATOT!

  Cleartex Kft. | 2040 Budaörs, Gyár utca 2. | +36 23 887 400  
     
Hírlevél | 2017. DECEMBER

Hírlevél | 2017. DECEMBER

 

Az év végi hajrá sprintjéhez érkeztünk. A december erősen érezteti, hogy itt az idő egy kis pihenésre, hiszen az egész évet "rendesen véginyomtuk." A Cleartexnél számtalan új termék jelent meg, illetve erősödött a 2017-es év folyamán. A sok Tapiwall, egyedi falitapéta installácival, az Alutrend Compact tesztekkel, új szőnyegbeszállítóink szolgáltatásaival, az új Colorstar logós lábtörlő technológiával, az új bemutatótermekkel egy újabb mérföldkövet léptünk át. Az új megoldásakkal és megjelenésekkel mi is sok tapasztalatra tettünk szert, és ha minding nem is volt tökéletes minden, igyekeztünk addig korrigálni, míg azzá nem vált. Rengeteget viccelődtünk rendezvényeinken is, kiadványainkban is, temérdek munka volt mögötte az idén, de nem is számítottunk kevesebbre. A célunk változatlan: fejlődni és egyre több és hasznosabb burkolati megoldással és lakberendezési kiegészítőkkel támogatni a hazai vállalatokat. Sokat készültünk már a jövő évre is: új központi weboldallal, külföldi nyitással és még több új termékkel kezdjük majd a 2018-as évet.

DE MINDEZ LÉTRE JÖHETETT VOLNA ÖN ÉS CÉGE NÉLKÜL?

Nem, és ezért nagyon hálásak vagyunk régi és új partnereinknek! Tudjuk, hogy csak tudatos, jól szervezett munkával lehet kiérdemelni a vásárlók bizalmát, amiért bizony meg kell küzdeni. Köszönjük a belénk vetett hitet! Köszönjük termékeink iránti elkötelezettségüket! Igérjük, hogy jövőre sem fog lassulni a tempó, és reméljük, hogy még több közös élményünk lesz!

Ezúton kívánunk kellemes ünnepeket!

Cleartex | Boldog Karacsonyt!

 
 

Ne maradjon le aktuális híreinkről! Kövessen bennünket!   Kövessen a Facebookon!   Kövessen a Google Plus-on   Kövessen a YouTube-on!

 
 

 

Év végi szünet - Gyári leállás a Cleartexnél 2017.12.20. - 2018.01.03.

Sok beszállítónk, így mi is hamarosan bezárjuk kapuinkat. 2017. december 20. 16:00-ig van lehetőség a megredndelt és beérkezett termékek személyes átvételére. Az ünnepek alatt zárva tartunk és az ez idő alatt beérkező megrendeléseket 2018. január 3-tól kezdjük el feldolgozni.

Garantált idei átvételű vagy kiszállítású megrendeléseket az idén már csak a raktári készletből tudunk teljesíteni, az európai raktárakból beérkező termékek érkeztetése már csak jövő évre valószínűsíthető. Sürgős esetben, kérjük keresse kollégáinkat telefonon 2017. december 15-ig, és ígérjük, hogy megpróbálunk megoldást találni az adott kérésre.

Jövő évi nyitás: 2018. január 3. 8:30

 
  Cleartex Kft. | 2040 Budaörs, Gyár utca 2. | +36 23 887 400  
     
Hírlevél | 2017. NOVEMBER

Hírlevél | 2017. NOVEMBER

 

Szent András havába léptünk, ami a kereskedelmi cégeknél jellemzően az év végi hajrát jelenti. Mi sem teszünk másképp: igyekszünk még idén kiszolgálni a hónapban beérkező megrendeléseket. Persze raktári termékeink még decemberben is elérhetők maradnak.

Mi is történik most a Cleartexnél?

 • Cleartex bemutatóterem | Ajándék vendégeinknek
 • Akciós ajánlatok |  Az év végéig még kedvezménnyel
 • Logós lábtörlő | 2017.11.30-ig rendelhető idei átvétellel
 • Myfloor.hu | Van rá okunk, hogy nálunk vásároljon!
 
 

Ne maradjon le aktuális híreinkről! Kövessen bennünket!   Kövessen a Facebookon!   Kövessen a Google Plus-on   Kövessen a YouTube-on!

 
 

Cleartex | Új bemutatóteremben várjuk ügyfeleinket

Látogasson el hozzánk!

MInt építőipari burkolat beszállító sok esetben olyan termékeket ajánlunk, ami nehezen "elképzelhető" egy-egy fotó alapján. A probléma leginkább a színek bemutatását jelenti, hiszen például a szőnyegek felülete nagyban eltér a sík felületű burkolatoktól. Ez azzal jár, hogy a szőnyeg más nézőpontből, más megvilágításban más színűnek tűnik. Egyetlen megoldás létezik, hogy biztosan azt a színt kapjuk, ami elképzelésünkben szerepel: a fizikai megtekintés. Erre ugyan eddig is volt lehetőség a gyártó üzemben, vagy irodánkban, de mától egy kifejezetten erre a célra felépített bemutatóteremmel várjuk érdeklődőinket. Az új helyiségben megtekinthetők új lakberendezési termékeink is, így aki a szőnyeg vagy a PVC burkolat mellett a falait is dekorálni szeretné, válogathat óriási fali tapéta, illetve egyéb dekorációs termékeinkből.

Minden kedves vásárlónkat egy finom, olasz eszpresszóval, vagy lattéval várjuk!

 Cleartex útvonaltervezés

 
 

Cleartex | Akciós ajánlatunk az év végiég kedvezményes árakkal

Az év végéig még kedvezményesen rendelhető termékek

Az év végén mindenki szereti a kedvezményesen elkölteni a pénzét. Ebben mi is tudunk segíteni, bár a képlet nálunk más. Egyrészt nem túlárazott, szerény minőségű termékeket árulunk, amit be lehet akciózni 50%-os kedvezménnyel, mint a piacon. A Cleartexnél minden megoldás a legmagasabb minőségi színvonalat képviseli, ezért racionális gyártói kedvezményeket és további mennyiségi kedvezményeket tudunk biztosítan. Több évtizedes tapasztalunk szerint így senkit nem fog meglepetés érni 1-2 éven belül. Másrészt a termékeink mellé a Cleartex Partner Programon belül vásárlói pontokat adunk, amit népszerű ajándéktárgyakra lehet beváltani, sőt a cégek év végi pénzvisszatérítésben is részesülnek. Tehát mi komolyan veszük a vásárlónkat és szeretnénk, ha visszatérnének hozzánk.

Mit lehet még az év végéig kedvezményes kondíciókkal megvásárolni a Cleartexnél?

PROJEKT PVC: A Cleartex Projekt PVC burkolatokkal nincs lehetetlen, szinte bármilyen színnel, színkombinációval tervezhet vidám és klasszikus közületi tereket - gazdaságosan, környezetbarát kivitelben

Töltse le a CLEARTEX PROJEKT PVC brossúrát és válasszon színeket és mintákat egyszerűen a dokumentumból! A termékek árát és elérhetőségét kényelmesen ellenőrizheti a képekre kattintva - internet elérés függvényében. (A letöltés nincs regisztrációhoz kötve, egy kattintást igényel csak a megnyitás, és még egyet a letöltés.)

Cleartex | Projekt PVC burkolatok prospektus 2017

A termékek megtekinthetők és megrendelhetők közvetlenül a webáruházunkban:

 PROJEKT PVC


SZENNYFOGÓK: A Cleartex szennyfogóival nem csak a tisztaság lehet a célkitűzés. Ha unja a fekete bejáratokat és nem akarja ravatalozói hangulattal várni vendégeit, ügyfeleit, akkor a KÉSZLET EREJÉIG magas kedvezményekkel vásárolhat kínálatunkból.

Töltse le a CLEARTEX SZENNYFOGÓ RENDSZEREK brossúrát és nézze meg átfogó szennyfogó kínálatunkat! A kedvezményes árú termékeket keresse közületi webáruházunkban!

Cleartex | Szennyfogó Rendszerek 2017

A kedvezményes áron kínált termékek megtekinthetők és megrendelhetők közvetlenül a webáruházunkban:

 kedvezményes árú szennyfogók


ERGONÓMIA: Az ergonómiai megoldások alapvető célja a munkavédelem, pontosabban a legoptimálisabb munkakörnyezet és munkaeszköztár kialakítása a munkafolyamatok fejlesztésének, a termelékenység hatékonyságának növelése érdekében. A burkolati megoldások a munkavégzés során fellépő terheléseket csökkentik és a baleseti kockázatot mérséklik.

Töltse le a CLEARTEX ERGONÓMIAI MEGOLDÁSOK brossúrát és nézze meg élelmiszeripar / vendéglátóipar specifikus termékeinket! A termékek árát és elérhetőségét kényelmesen ellenőrizheti a képekre kattintva - internet elérés függvényében. (A letöltés nincs regisztrációhoz kötve, egy kattintást igényel csak a megnyitás, és még egyet a letöltés.)

Cleartex | Élelmiszer- és vendéglátóipari ergonómiai megoldások 2017

 Élelmiszer- és vendéglátóipari ergonómiai megoldások

 
 

Cleartex | Logós lábtörlő rendelés 2017. nevember 30-ig idei átvétellel

A beszédes bejárat

Az üzleti életben egyre terjed a szokás, hogy már a bejáratban megszólítják a vendégeket. Erre ad lehetőséget a logós, azaz egyedileg nyomtatott, üzleti üzenetet tartalmazó lábtörlő szőnyeg. A nyomtatott, textil szőnyegek a szennyfogó kínálat, pontosabban a zónaszemlélet azon részébe tartoznak, ahol már a szilárd, illetve sáros szennyződésektől mentes a cípőtalp, de még nedves a felülete, így főleg a nedvesség felszívására és tárolására alkalmasak. Az új ColorStar technológiával, CMYK színkezeléssel készülő szőnyegek látványos, élénk színeket és sokkal jobban kivehető színátmeneteket mutatnak, mint elődeik. A nitril-gumi alapú, karmos hátlap egyrészt csúszásmentessé teszi a szőnyeget - akár a legsíkosabb márványra is biztonságosan fektethető, és ellenáll a lábakon télen a latyakkal behordott kemikáliáknak is.

A lábtörlő szőnyegek konfekcionált és egyedi méretben készülnek, akár szegő nélkül, süllyesztékbe is. A gyártásba kerülő szőnyegek kb. 1-2 hét alatt készülnek el, és kb. 2 nap grafikai egyeztetést igényelnek - megvalósítható grafika esetén. Bonyolultabb grafika esetén további időt vehet igénybe a logó átalakítása, amihez grafikai támogatást tudunk biztosítani. A gyártásra kész szőnyeg grafikák elkészítésének alapfeltétele a szőnyeg ellenértékének előre történő átutalása. A szőnyegkre 100%-os vevőelégedettségi garanciát vállalunk.

Amennyiben még idén szeretné átvenni saját logóval ellátott lábtörlőjét, úgy a következőkre érdemes odafigyelni megrendeléskor:

 • szőnyegre nyomtatható grafika előkészítése (60 választható színből, leglább 76 dpi-n, vektoros vagy raszteres képekből)
 • az ajánlatunkban meghatározott összeg előre történő átutalása
 • 2017. november 30-ig történő leadás

Logós lábtörlőre az alábbi linken, illetve András Mónikától a +36 23 887 401-es telefonszámon kérhet ajánlatot:

 KÉRJEN AJÁNLATOT LOGÓS LÁBTÖRLŐRE!

 
 

Cleartex | Nyereményjátékok sok meglepetéssel a Myfloor.hu lakberendezési webáruházban

Lakberendezési webáruházunk ajánlata

Miért érdemes a lakberendezési webáruházunkat meglátogatni?

 • Óriási választék minden termékkörben
 • Állandóan változó, jelentős kedvezmények
 • Karácsonyi akciók
 • Díjtalan házhozszállítás bármelyik termékhez
 • Törzsvásárlói kedvezmények
 • Pontgyűjtő program
 • Nyereményjátékok

és végül, de nem utolsó sorban nem tudjuk kihagyni szlogenünket: "MINŐSÉGET OTTHONRA". Aki már vásárolt webáruházunkból bármilyen padlószőnyget vagy tapétát, az garantáltan érti miről beszélünk. Sokkal több szót nem is érdemes pazarolni rá, a különbséget érezni kell! Ha nem hiszi el, próbálja ki! A Garancia30 szolgáltatásunkkal a használatba nem vett, sértetlen konfekcionált, azaz nem egyedi gyártású terméket 30 napon belül vissza is küldheti, amit egy másikra cserélünk, vagy visszafizetjük annak teljes értékét.

 www.myfloor.hu

  Cleartex Kft. | 2040 Budaörs, Gyár utca 2. | +36 23 887 400  
     
Hírlevél | 2017. OKTÓBER

Hírlevél | 2017. OKTÓBER

 

Benne vagyunk a fűtésszezonban, sárgulnak a levelek, de a hangulatunk szárnyal, hiszen október van, sok jó hírrel. Végre az 56-os forradalom kitörését otthon ünnepelhetjük, de a FIFA Puskás díját is ezen a napon adják át Londonban. És ha kiünnepeltük magunkat, akkor már csak két hónap és Karácsony.

Mi is történik most a Cleartexnél?

 • Alutrend | Tervezzen tiszta beltereket!
 • Akciós ajánlatok |  Az év végéig még nagy kedvezménnyel
 • Üzemi ergonómia | HORECA és élelmiszeripari megoldások
 • Újdonságok | Akrilüveg fali képdíszek, fémplakátok, parafakép
 
 

Ne maradjon le aktuális híreinkről! Kövessen bennünket!   Kövessen a Facebookon!   Kövessen a Google Plus-on   Kövessen a YouTube-on!

 
 

Cleartex | Alutrend Technikai információk és beépítési segédlet

Tervezzen az Alutrend szennyfogóval: Tiszta belső tereket!

Az Alutrendszennyfogók bármilyen nagyforgalmú bejáratban megállják a helyüket. A jól kialakított szennyfogó rendszer a szilárd és nedves szennyeződések 96%-át képes megfogni a bejáratban. Ez azt jelenti, hogy a belső terekbe minimális kosz jut be egy általános lábtörlőhöz képest. A mocsok nem csak rosszul mutat a belterekben, de a szilárd kosz lassan, ámbár biztosan erodálja a belső burkolatok felszínét. A nedvesség a legtöbb burkolatot csúszóssá teszi, ami szintén nem egy kellemes érzés, ráadásul veszélyes is lehet. Az Alutrend rendszereket éppen ezért tervezni kell, amihez fontos ismerni a szennyfogó rendszer paramétereit, illetve a beépítés modját a kivitelezés előtt meg kell határozni. Mi a Cleartexnél kizárólag a süllyesztékbe történő beépítést javasoljuk keretek alkamazásával. E két utóbbi tényező, a süllyeszték mérete és a keret típusának ismerete nélkül nem lehet alumíniumsínes szennyfogót gyártani. A pontos méretezéshez a technikai és beépítési információkat tartalmazó dokumentumunkkal igyekszünk segíteni a tervezőknek, kivitelezőknek.

Cleartex | Alutrend Technikai és Beépítési információk 2017

Az Alutrend szennyfogókról érdeklődjön értékesítési tanácsadóinktól vagy kérjen árajánlatot weboldalunkon keresztül!

 ALUTREND TECHNIKAI INFORMÁCIÓK

 
 

Cleartex | Akciós ajánlatunk

Kedvezményes kondíciókkal kínáljuk

PROJEKT PVC: A Cleartex Projekt PVC burkolatokkal nincs lehetetlen, szinte bármilyen színnel, színkombinációval tervezhet vidám és klasszikus közületi tereket - MOST kivételes kedvezményekkel

Töltse le a CLEARTEX PROJEKT PVC brossúrát és válasszon színeket és mintákat egyszerűen a dokumentumból! A termékek árát és elérhetőségét kényelmesen ellenőrizheti a képekre kattintva - internet elérés függvényében. (A letöltés nincs regisztrációhoz kötve, egy kattintást igényel csak a megnyitás, és még egyet a letöltés.)

Cleartex | Projekt PVC burkolatok prospektus 2017

A termékek megtekinthetők és megrendelhetők közvetlenül a webáruházunkban:

 PROJEKT PVC


SZENNYFOGÓK: A Cleartex szennyfogóival nem csak a tisztaság lehet a célkitűzés. Ha unja a fekete bejáratokat és nem akarja ravatalozói hangulattal várni vendégeit, ügyfeleit, akkor a KÉSZLET EREJÉIG magas kedvezményekkel vásárolhat kínálatunkból.

Töltse le a CLEARTEX SZENNYFOGÓ RENDSZEREK brossúrát és nézze meg átfogó szennyfogó kínálatunkat! A kedvezményes árú termékeket keresse közületi webáruházunkban!

Cleartex | Szennyfogó Rendszerek 2017

A kedvezményes áron kínált termékek megtekinthetők és megrendelhetők közvetlenül a webáruházunkban:

 kedvezményes árú szennyfogók

 
 

CCleartex | Ergonómia élelmiszeripar és HORECA felhasználásra

Ergonómia HORECA és vendéglétóipari környezetben

Az ergonómiai megoldások alapvető célja a munkavédelem, pontosabban a legoptimálisabb munkakörnyezet és munkaeszköztár kialakítása a munkafolyamatok fejlesztésének, a termelékenység hatékoságának növelése érdekében. A burkolati megoldások a munkavégzés során fellépő terheléseket csökkentik és a baleseti kockázatot mérséklik. Az üzemi környezetben előforduló személyi balesetek nagy százaléka a nem megfelelő padozat miatt alakul ki. A munkaeszközök, illetve munkadarabok a legtöbbször a fegyelmezetlen használat miatt sérülhetnek, a legegyszerűbb esetben a padozatra hullanak. Ezért fontos, hogy a munkakörnyezet az adott munkafolyamat kockázati faktoraihoz legyen igazítva.

 Élelmiszer- és vendéglátóipari ergonómiai megoldások

Töltse le a CLEARTEX ERGONÓMIAI MEGOLDÁSOK brossúrát és nézze meg élelmiszeripar / vendéglátóipar specifikus termékeinket! A termékek árát és elérhetőségét kényelmesen ellenőrizheti a képekre kattintva - internet elérés függvényében. (A letöltés nincs regisztrációhoz kötve, egy kattintást igényel csak a megnyitás, és még egyet a letöltés.)

Cleartex | Élelmiszer- és vendéglátóipari ergonómiai megoldások 2017

 
 

Cleartex | Újdonságok lakberendezési webáruházunkban

Lakberendezési webáruházunk ajánlata

Áruházunk kínálata folyamatosan bővül. Ma 8743 db termékkel állunk az érdeklődők rendelkezésére, de ez a szám év végéig meg is triplázódhat. A számbeli bővülés mellett fontos megjegyeznünk, hogy termékköreink is gyarapodnak.

Myfloor | Akrilüveg díszképek Myfloor | Fémplakátok Myfloor | Parafaképek Myfloor | Paraván

Természetesen lakberendezési termékinket is szezonális ajándékkal kínáljuk!

Vásároljon bármilyen terméket és ajándékba adunk mellé egy otthoni lábtörlőt (60x40 cm, Coral Aktív / Welcome)!

 www.myfloor.hu

  Cleartex Kft. | 2040 Budaörs, Gyár utca 2. | +36 23 887 400  
     
eRGONÓMIA ÉLELMISZERIPARI ÉS VENDÉGLÁTÓIPARI ALKALMAZÁSOKHOZ

Élelmiszer- és vendéglátóipari ergonómiai megoldások

Cleartex | Ergonómiai megoldások élelmiszeripari területre

Az ergonomikus burkolati megoldások bizonyítottan növelik a teljesítményt és megvédik dolgozóit és eszközeit a balesetektől!


Kedves Partnerünk!

Napjaink legnagyobb problémája a munkaerőhiány, ami legtöbb esetben a munkaerő túlóráztatásával oldható meg. Ez jobban igénybe veszi dolgozóit és csökkenti a munkavégzés minőségét.

A hosszas álló munka megterhelő >> A fáradtságcsökkentő munkaszőnyegek csökkentik testet érő fizikai stresszt, használatával mérhetően javul a termelékenység

Ahol sok a folyadék, ott a padozat csúszik >> Nedves környezetben a balesetek könnyen elkerülhetők csúszásmentesített, folyadékelvezető munkaszőnyegekkel

A munkaeszközök bárhol leeshetnek a padlóra >> A törések és az okozott kiesések megelőzhetők rugalmas munkaszőnyeg alkalmazásával


Cleartex | Ergonómiai megoldások: Munkavédelem

 

Az ergonómiai megoldások alapvető célja a munkavédelem, pontosabban a legoptimálisabb munkakörnyezet és munkaeszköztár kialakítása a munkafolyamatok fejlesztésének, a termelékenység hatékoságának növelése érdekében. A burkolati megoldások a munkavégzés során fellépő terheléseket csökkentik és a baleseti kockázatot mérséklik. Az üzemi környezetben előforduló személyi balesetek nagy százaléka a nem megfelelő padozat miatt alakul ki. Az munkaeszközök, illetve munkatárgyak  a legtöbbször a fegyelmezetlen használat miatt sérülhetnek, a legegyszerűbb esetben a padozatra hullanak.  Ezért fontos, hogy a munkakörnyezet az adott munkafolyamat kockázati faktoraihoz legyen igazítva.

 

Cleartex | Ergonómiai megoldások: Fáradtságcsökkentés

 

A hosszadalmas álló munka alapvetően is fárasztó. Ha a munkavégvéz a kemény, csúszós és környezettől függően hideg beton vagy kő padozaton történik, akkor a dolgozókat lényegesen több fizikai stressz éri, mintha komfortos biztonségi burkolaton dolgoznának. Az idő előtti fáradtság, az izületeket és a gerincoszlopot érő extra terhelés rontja a munkaképességet, amit hosszabb távon mérhetően rontja a termelési hatékonyságot. A permanens diszkomfort nem csak a dolgozók vitalitását érinti, de krónikus betegségek kialakulásához vezet, ami periodikus betegállomány jellegű kimaradásokat okozhat. Az ideiglenes munkaerő pótlás rendkívül költséges és a jelenlegi hazai munkaerő állomány ismeretében nehezen megoldható.

 

Cleartex | Ergonómiai megoldások: Csúszásmentesítés

 

Az éves munkavédelmi felmérések azt mutatják, hogy az elcsúszásból és elbotlásból eredő sérülések még mindig a legsűrűbben előforduló balesetek. Elcsúszás alapvetően az aljzat csúszósságának, szennyezettségének és a veszélyre történő felhívás hiánya miatt alakulhat ki. Elbotlás szintén a padozati felhívó jelek hiánya miatt történhet meg, de a becsapapódás okozta sokkot ebben az esetben is mérsékelni lehet ergonómikus eszközökkel.

 

Cleartex | Ergonómia megoldások: Eszközvédelem

 

A munkaeszközök szinte bárhol leeshetnek, megsérülhetnek. A felesleges javítási- vagy cserekiadások elkerülhetők, ha az eszközöket hasonlóan védjük, mint például a mai telefonkészülékeket. Ha az ember vesz egy telefont ajánlanak hozzá több féle tokot, kijelzővédő fóliát - pedig a legtöbb készülék elvaul vagy elromlik 2-3 éven belül. A munkaeszközöket a legtöbb esteben a becsapódástól, illetve az elektromos berendezéseket a töltés szétválasztódás okozta elektrosztatikus sokktól kell megvédeni. A legegyszerűbb módja ennek szintén a biztonsági burkolat.


Miért fontos az élelmiszer- vagy a vendéglátóiparban az ergonómia?

 • mert folyadékokkal, zsíradékokkal és egyéb csúszósságot fokozó anyaggal dolgoznak >> A folyadékelevező munkaszőnyegek kiküszöbölik a csúszás veszélyét
 • mert a legtöbb munkafolyamatnál padozaton állva, pult előtt végzik a feladatukat >> Az állás okzta vérpangást, majd a kialakuló kellemetlen érzést a lábakban és deréktájon tökéletesen ellensúlyozza a mikromozgásokra kényszerítő munkaszőnyeg
 • mert értékes munkaeszközöket használva dolgoznak  >> A lehullásból eredő eszköztörést és az azt követő takarítás / javítás megelőzhető a legtöbb, rugalamas munkaszőnyeggel 

 

A szakértők mit ajánlanak az ergonomikus munkahelyek kialakításához?

 • Törmelék- és folyadékelvezető nyílással, csúszásmentes járófelülettel rendelkező ergonómiai munkaszőnyeg
 • Veszélyre figyelemeztető, csúszásmentes padlóra, lépcsőre rámpára ragasztható szalagok és üzemi padlójelölések
 • Kémiai úton vagy bevonattal történő csúszásmentesítés sík kő vagy beton aljzaton
 • Összefoglalva a környezethez és munkafolyamathoz legjobban illő, a munkavédelmet maximálisan kiszolgáló burkolati megoldások


Töltse le a CLEARTEX ERGONÓMIAI MEGOLDÁSOK brossúrát és nézze meg élelmiszeripar / vendéglátóipar specifikus termékeinket! A termékek árát és elérhetőségét kényelmesen ellenőrizheti a képekre kattintva - internet elérés függvényében. (A letöltés nincs regisztrációhoz kötve, egy kattintást igényel csak a megnyitás, és még egyet a letöltés.)

Cleartex | Élelmiszeripari és vendéglatoipari ergonómiai megoldások


Tekintse meg élemiszer- és vendéglátóipari megoldásainkat!

Ergonomikus munkaszőnyegek

#fáradtságcsökkentés #csúszásmentesítés #eszközvédelem

Cleartex | Superflow XT élelmiszeripari munkaszőnyeg    Cleartex | Cushion Dek munkaszőnyeg extrém nedves környezetbe    Cleartex | Sanitop élelmiszeripari munkaszőnyeg család 

További munkaszőnyegek: Nedves környezetbe    Olajos környezetbe

 

Csúszásmentesítés

#padlózatkezelés #folyadékelvezetés #figyelemfelkeltés

Cleartex | AntiSLIP Floor csúszásgátló  Cleartex | ClearSafe GRP rács  Cleartex | ClearSafe Anti Slip biztonsági szalagok 

További csúszásmentesítő megoldások: CSÚSZÁSMENTESÍTÉS

Hiteles csúszósság vizsgálat kül- és beltéri burkolaton: SÚRLÓDÁSI EGYÜTTHATÓ MÉRÉS


Lehet még ennél többet kapni?  Igen, vannak még ütős érveink a Cleartex Ergonómiai Megoldások mellett:

 • A termékeket a legegyszerűbb módon, a BIZTONSÁGI BURKOLATOK webáruházában tudja megrednelni.
 • Ha nem szereti a webáruházakat, akkor egy telefonhívással (+36 23 887 400 vagy +36 70 776 3801) is elintézheti a megrendelést.
 • Ha Ön nem "kispályázik" és több telephellyel rendelkezik vagy nagyobb munkavédelmi beruházást tervez, akkor kérjük írásban jelezze szakértőnknek (Kollár Anita | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) szándékát és személyesen felkeressük!
 • Az idén indított CLEARTEX PARTNER PROGRAMUNKBAN pedig további kedvezményekhez juthat (pénzvisszatérítés, ajándék tárgyak).
 • Ha meg akarja védeni épületeinek tisztaságát, akkor tekintse meg ALUTREND.HU weboldalunkon szennyfogó megoldásainkat!

Cleartex | ERGONÓMIAI MEGOLDÁSOK ÉLELMISZERIPARI ÉS VENDÉGLÁTÓIPARI KÖRNYEZETBE

 

ERGONÓMIAI MEGOLDÁSOK ÉLELMISZERIPARI ÉS VENDÉGLÁTÓIPARI KÖRNYEZETBE

Cleartex Kft | 2040 Budaörs, Gyár utca 2. | +36 23 887 400 | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | biztonsagiburkolatok.hu

Hírlevél | 2017. SZEPTEMBER

Hírlevél | 2017. SZEPTEMBER

 

Ősz, tulajdonképpen az egyik legmozgalmasabb időszak kezdődött. "Iskola, nagy forgalom, meló ezerrel" - talán ezeket lehetne kiemelni, de azért van ennél szebb oldala is. Még pedig, hogy a szeptember felettébb színes egy hónap: az elején még zöld minden, de a végére már vörösbe, narancsba mennek át a színek. Mi is igyekszünk megfelelni a kihívásoknak, csak nálunk a színeknél a falevelek, a sár, kosz egy picit jellemzőbb. Hát igen, itt az ideje elgondolkodni a lábtörlőkön, mert a kínálat még nagyobb, mint tavaly.

Mi is történik most a Cleartexnél?

 • Alutrend | Charm, a logózáson túl
 • Projekt PVC burkolatok |  Az év végéig nagy kedvezménnyel
 • Cleartex B2B | Közületi vásárlóknak
 • Myfloor | Magán vásárlóknak, kis cégeknek
 
 

Ne maradjon le aktuális híreinkről! Kövessen bennünket!   Kövessen a Facebookon!   Kövessen a Google Plus-on   Kövessen a YouTube-on!

 
 

Cleartex | Alutrend Charm - a logózáson túl

Logózott alusínes szennyfogók

Az egyedi grafikával, egyedi méretekben gyártott lábtörlőink nagy sikernek örvendenek, a szennyfogó piacon megszokottaktól eltérően egész évben kurrens, keresett termékek. Ennek okán újabb lehetőségek nyíltak meg az Alutrend szennyfogó rendszerek körül. Az Alutrend Maxi/Mini Charm tulajdonképpen a közületi aluprofilokba integrált beltéri, logós szőnyegeink csíkokra vágott házassága. Nem különbözik a kis irodai, illetve otthoni felhasználású Alutrend Compact sem, csak ott más csíkosztással kell a grafikát elkészíteni. Két szőnyeg típus felhasználásával lehetőség van a hagyományos "szöveg és egyszerű logó" megjelenítésre és az idei újdonságra, hogy már "fotórealisztikus grafikák" is tervezhetők alusínes szőnyegekbe. Célunk, hogy vendéglők, panziók, szépségszalonok és fitnesztermek bejárataiban se legyen kompromisszum az elegancia és az egyediség. Az Alutrend CHARM szennyfogókról érdeklődjön értékesítési tanácsadóinktól vagy kérjen árajánlatot weboldalunkon keresztül!

Cleartex | Alutrend Charm - Maxi / Mini és Compact profilban

 ALUTREND CHARM

 
 

Cleartex | Projekt PVC burkolatok - TERVEZZEN KEDVEZŐ ÁRAKON!

Igen, még nincs vége! Év végéig tervezhet a legjobb árakon!

Legyen merész és vigyen életet épületeibe! A Cleartex Projekt PVC burkolatokkal nincs lehetetlen, szinte bármilyen színnel, színkombinációval tervezhet vidám és klasszikus közületi tereket..

Legyen a pohár félig "tele"! Spórolni kell a költségekkel padlózat burkoláskor, ezért legyen szürke és egyhangú minden? Felejtse el az unalmas mintákat és színeket, használjon Cleartex Projekt PVC-t és legyen mindenki elégedett!

Legyen stílusos és ne engedjen teret a kompromisszumoknak! Alkosson esztétikus beltereket a Cleartex Projekt PVC alkalmazásával akár több szín vagy minta párosításával, alacsony költségek mellett!


Milyen egy jó színpárosítás? Mutatunk egy párat a b2b.cleartex.hu kínálatából, de a lényeg, hogy legyen szép és legyen olcsó is! (Kattintson a képre és nézze meg a terméket webáruházunkban!)

Forbo Eternal Color - akár 22%-os kedvezménnyel

Forbo Eternal Colour Turquoise   Forbo Eternal Colour Turquoise-Eggplant gradient  Forbo Eternal Colour Eggplant Sparkle 

Forbo Eternal Material - akár 22%-os kedvezménnyel

Forbo Eternal Material Silver Concrete  Forbo Eternal Material Beton Concrete  Forbo Eternal Material Gravel Concrete 

Forbo Sphera Element - akár 19%-os kedvezménnyel

Forbo Sphera Element Lead  Forbo Sphera Element Olive  Forbo Sphera Element Yellow Green 

Forbo Sphera Energetic- akár 19%-os kedvezménnyel

Forbo Sphera Energetic Vivid Snow  Forbo Sphera Energetic Ice  Forbo Shpera Energetc Deep Sea 


"Sok hűhó a semmiért! Egy unalmas, gyengébb minőségű burkolaton ugyanolyan járni, mint egy ízlésesen." Na, ez nem igaz!

 • az emberek átlagosan 85%-ban töltik idejüket falak között, ahol élnek, pihennek, dolgoznak, szórakoznak, tanulnak vagy gyógyulnak
 • az emberek a zárt falak között - nem meglepően - 70%-ban a padlón töltik az idejüket
 • ezért nem mindegy mit látnak, mit éreznek: a komfort, a higiénia és a biztonság érzete vidámabbá, energikusabbá  és hatékonyabbá teszi az embereket
 • a Cleartex Projekt PVC burkolatok mindenki számára megelégedést biztosítanak: a tervezőnek szép, a beruházónak olcsó, a kivitelezőnek egyszerű, az ingatlankezelőnek gazdaságos, a földön járóknak pedig nagyszerű érzés.

Töltse le a CLEARTEX PROJEKT PVC brossúrát és válasszon színeket és mintákat egyszerűen a dokumentumból! A termékek árát és elérhetőségét kényelmesen ellenőrizheti a képekre kattintva - internet elérés függvényében. (A letöltés nincs regisztrációhoz kötve, egy kattintást igényel csak a megnyitás, és még egyet a letöltés.)

Cleartex | Projekt PVC burkolatok prospektus 2017

A termékek megtekinthetők és megrendelhetők közvetlenül a webáruházunkban:

 PROJEKT PVC

 
 

Cleartex | B2B.CLEARTEX.HU - Közületi termékeink webáruháza

Közületi termékek a B2B.CLEARTEX.HU webáruházban

A kivitelezőink, nagy felhasználóink, és nem utolsó sorban tervezők, belsőépítészek számára alakítottuk ki egy éve nagykereskedelmi webáruházunkat. Mivel az építő ipar azon részét szolgáljuk ki, ahol sűrűn előfordulnak egyedi megoldások, a webáruház nem a teljes palettánkat fedi le, hanem az általános megoldásokra, az úgynevezett "fogd és vidd" árucikkekre fókuszál. A célunk, hogy az aktuális kampányainkban promótált, és különféle kedvezményekkel kínált termékek a legegyszerűbb módon jussanak el partnereinkhez. Vásárlói partner programunk motorja is az áruházban működik: egy egyszerű regisztrációval a megrendelt termékek után év végi visszatérítést és ajándékpontot is adunk rendszeres vásárlóinknak. A pontokat értékes termékekre lehet beváltani, míg az éves forgalom után sávos rendszerben történik a visszatérítés. Látogasson el webáruházunkba és nézze meg, például lábtörlő kínálatunkat! Nem véletlen ajánljuk, hiszen kopogtat a rossz idő, a sár, a latyak....

 b2b.cleartex.hu

 
 

Cleartex | B2B.CLEARTEX.HU - Lakberendezési termékeink webáruháza

Lakberendezési webáruházunk ajánlata

Otthoni felhasználónk, és exkluzív irodai és vendéglátós berendezéseket kereső partnereink számára kínálunk különleges minőségű konfekcionális és egyedi lakberendezési termékeket.

 • design szőnyegek, moduláris és tekercses padló szőnyegek
 • PVC és linóleum burkolatok
 • kollekcióból választható és egyedi nyomtatású tapéták, poszterek, vászonképek
 • konfekcionális és egyedi gyártású lábtörlők

Természetesen lakberendezési termékinket is szezonális kedvezményekkel és nyeremény játékokkal fűszerezve kínáljuk.

Volt is egy játékunk a nyáron, a kérdés: ki utazik Egerbe?

2017. szeptember 4-én sorsoltuk ki a Lakberendezési Show játékunk a főnyertesét, aki egy hétvégét tölthet szeretteivel Egerben. Csombó-Varga Zsuzsanna nyerte az utat. GRATULÁLUNK!

 www.myfloor.hu

  Cleartex Kft. | 2040 Budaörs, Gyár utca 2. | +36 23 887 400  
     
Cleartex Projekt PVC = Fergeteges dizájn bárhol

Cleartex Projekt PVC = Fergeteges dizájn, ami bárhol megvalósítható

Cleartex Projekt PVC | Fergeteges dizájn bárhol

PROJEKT PVC BURKOLATOK HOMOGÉN ÉS HETEROGÉN TÍPUSOK KÖZÜLETI PROJEKTEKHEZ ELKÉPESZTŐ SZÍNVÁLASZTÉKBAN A B2B.CLEARTEX.HU WEBÁRUHÁZBAN ÉS ÉRTÉKESÍTŐNKTŐL


Kedves Partnerünk!

Legyen merész és vigyen életet épületeibe! A Cleartex Projekt PVC burkolatokkal nincs lehetetlen, szinte bármilyen színnel, színkombinációval tervezhet vidám és klasszikus közületi tereket.

Legyen a pohár félig "tele"! Spórolni kell a költségekkel padlózat burkoláskor, ezért legyen szürke és egyhangú minden? Felejtse el az unalmas mintákat és színeket, használjon Cleartex Projekt PVC-t és legyen mindenki elégedett!

Legyen stílusos és ne engedjen teret a kompromisszumoknak!  Alkosson esztétikus beltereket a Cleartex Projekt PVC alkalmazásával akár több szín vagy minta párosításával, alacsony költségek mellett!


Kedvezményes áron, gyártói raktárról elérhető típusok (Kattintson a képre és nézze meg a terméket webáruházunkban!)

Cleartex Projekt PVC | Forbo Eternal Wood Grey Painted Wood   Cleartex Projekt PVC | Forbo Eternal Color Petrol Sparkle   Cleartex Projekt PVC | Forbo Eternal Material Indigo Woven

Cleartex Projekt PVC | Forbo Eternal Colour Mint-turquoise Gradient   Cleartex Projekt PVC | Forbo Sphera Element Dimgray   Cleartex Projekt PVC | Forbo Sphera Energetic Seagreen


A Cleartex Projekt PVC-k rendkívül biztonságosak, nem tartalmaznak kipárolgó mérgezőanyagokat, mint a kínai használati eszközök többsége és nem emlékeztetnek egy kicsit sem a 20. századi panel lakások padlóztára. Persze nem minden gyártónak vannak szép PVC-i.

 

De miért olyan stílustalanok az olcsó PVC-k és a Cleartex Projekt PVC-k miért nem?

 • mert nem fektetnek bele megfelelő energiát a fejlesztésbe >> A Forbo európai egységeiben tervező mérnökök tucatjai folyamatosan azon dolgoznak, hogy a létező legmodernebb technológiával a legkifinomultabb árnyalatokat és mintákat alkossák meg alacsony költségszint mellett.
 • mert nem gondolkodnak azon, hogy lehet jobbá tenni a belső tereket >> A Forbo-nál a színek és árnyalatok mellett nagy figyelmet fordítanak a különböző árnyalatok harmonizálására, így például 3 jól kiválasztott színnel pazar tereket lehet kialakítani, ami jobb hangulatot kölcsönöz, kifinomultabb arculatot teremt.
 • mert csak a pénzügyi haszonra utaznak  >> Míg a legtöbben az árra fókuszálnak és színek, mintázatok másodlagosak - mondván ez a belépő szegmens, addig a Forbo-nál a minőséghez párosítják az alacsony árakat.

 

"Sok hűhó a semmiért! Egy unalmas, gyengébb minőségű burkolaton ugyanolyan járni, mint egy ízlésesen." Na, ez nem igaz!

 • az emberek átlagosan 85%-ban töltik idejüket falak között, ahol élnek, pihennek, dolgoznak, szórakoznak, tanulnak vagy gyógyulnak
 • az emberek a zárt falak között - nem meglepően - 70%-ban a padlón töltik az idejüket
 • ezért nem mindegy mit látnak, mit éreznek: a komfort, a higiénia és a biztonság érzete vidámabbá, energikusabbá  és hatékonyabbá teszi az embereket
 • a Cleartex Projekt PVC burkolatok mindenki számára megelégedést biztosítanak: a tervezőnek szép, a beruházónak olcsó, a kivitelezőnek egyszerű, az ingatlankezelőnek gazdaságos, a földön járóknak pedig nagyszerű érzés.


Töltse le a CLEARTEX PROJEKT PVC brossúrát és válasszon színeket és mintákat egyszerűen a dokumentumból! A termékek árát és elérhetőségét kényelmesen ellenőrizheti a képekre kattintva - internet elérés függvényében. (A letöltés nincs regisztrációhoz kötve, egy kattintást igényel csak a megnyitás, és még egyet a letöltés.)

Cleartex Forbo Projekt PVC brossúra


Milyen egy jó színpárosítás? Mutatunk egy párat a b2b.cleartex.hu kínálatából, de a lényeg, hogy legyen szép és legyen olcsó is! (Kattintson a képre és nézze meg a terméket webáruházunkban!)

Forbo Eternal Color - akár 22%-os kedvezménnyel

Forbo Eternal Colour Turquoise   Forbo Eternal Colour Turquoise-Eggplant gradient  Forbo Eternal Colour Eggplant Sparkle 

Forbo Eternal Material - akár 22%-os kedvezménnyel

Forbo Eternal Material Silver Concrete  Forbo Eternal Material Beton Concrete  Forbo Eternal Material Gravel Concrete 

Forbo Sphera Element - akár 19%-os kedvezménnyel

Forbo Sphera Element Lead  Forbo Sphera Element Olive  Forbo Sphera Element Yellow Green 

Forbo Sphera Energetic- akár 19%-os kedvezménnyel

Forbo Sphera Energetic Vivid Snow  Forbo Sphera Energetic Ice  Forbo Shpera Energetc Deep Sea 


Lehet még ennél többet kapni?  Igen, vannak még ütős érveink a Cleartex Projekt PVC-k mellett:

 • A termékeket a legegyszerűbb módon, a B2B.CLEARTEX.HU webáruházunkban tudja megrednelni 2017. december 31-ig.
 • Ha nem szereti a webáruházakat, akkor egy telefonhívással (+36 70 424 0373 vagy +36 23 887 406) is elintézheti a megrendelést.
 • Ha Ön nem "kispályázik" és 1.000 nm-es nagyságrendekben szállít, akkor a Forbo forró vonalunkon keresztül még jobb árat intézünk Önnek. Az extra kedvezményes árakért hívja saját Cleartex kapcsolattartóját vagy Tarapcsik Ádám kollégánkat a +36 70 424 0373 vagy +36 23 887 406 számon!
 • Az idén indított CLEARTEX PARTNER PROGRAMUNKBAN pedig további kedvezményekhez juthat (pénzvisszatérítés, ajándék tárgyak).
 • És persze, ha meg akarja védeni az új burkolatot a kosztól és mocsoktól, akkor javasoljuk, hogy nézze meg ALUTREND.HU weboldalunkon szennyfogó megoldásainkat!

Cleartex Projekt PVC burkolatok

Hírlevél | 2017. AUGUSZTUS

Hírlevél | 2017. AUGUSZTUS

 

Lehetne jobb nyarunk? Már be is fejeződött a nyári aratás és 5 millió tonna őszi búzát adtak a hazai földek! És még csak augusztus van, dübörög a Sziget Óbudán, Baji Balázs sport történelmet írt Londonban, és a Duna Arénában már a FINA World Masters Championships megy. Ez utóbbi helyszín számunkra is emlékezetes: kollégáink tavasszal nem kevesebb mint 3.000 lépcsőfokot másztak meg a melegburkolatok telepítésénél, mert akkor még nem működött lift az épületben egyáltalán. Egy tekercs szőnyeg, illetve PVC általában 150 - 200 kg-ot nyom, és sajnos a mi szőnyegeink nem tudnak repülni - de keressük a beszállítót erre is. Még szerencse, hogy a logós szőnyegeket nem kellett az emeletre vinni júniusban.

Mi is történik most a Cleartexnél?

 • Alutrend | Színesedik kefe kínálatunk, megjelentek az új típusú bordázott gumik
 • Projekt PVC burkolatok óriási kedvezménnyel
 • Na ilyen még nem volt, de lesz nálunk is: HDF alapú laminált lapok
 • Lakberendezési Show a myfloor.hu-n
 
 

Ne maradjon le aktuális híreinkről! Kövessen bennünket!   Kövessen a Facebookon!   Kövessen a Google Plus-on   Kövessen a YouTube-on!

 
 

leartex | Alutrend új járófelületekkel

Új Alutrend Maxi és Mini járófelületek

A fekete egy örök divatszín, holott színelméletileg nem is létezik. Tulajdonképpen egy tárgy akkor fekete, ha a környezetéhez képest nem vagy csak nagyon kis mértékben ver vissza látható fényt. Például ezért van az, hogy ha lefényképezzük a fekete keféket fekete PVC alapban alumíniumsínben, akkor a fényképen alig látszik valami a keféből. Nos, nem emiatt a fizikai jelenség miatt, de beszereztünk egy pár új kefét, és bordázott gumi felületet, amik már közel sem akromatikusak, és szemmel láthatóan nagyon vidámak. Ráadásul a bordázott gumi nem csak új színekben érhető el, de új struktúrával is rendelkezik. Nézze meg képeinket az új termékekről, és ha lát benne fantáziát, keresse szaktanácsadóinkat a részletekért!

ÚJ KEFÉK ÚJ BORDÁZOTT GUMIK

 
 

Cleartex | Projekt PVC burkolatok - kedvező áron

Projekt PVC burkolatok kedvező áron, nagy választékban

Spóroljon a burkolatok költségein! A Forbo Sphera irányítatlan mintázatú burkolataival minimalizálhatja a vágási veszteséget, ezáltal 20-25%-kal csökkenhet az anyagszükséglet.

Cserélje drága terveit olcsó burkolatokra! A PVC burkolatok kimagasló minőségükkel, kedvező árukkal és gazdaságos telepíthetőségükkel segítenek a projekt költségek lefaragásában.

A 234 típusból garantáltan megtalálja azt, ami mosolyt csal megbízói arcára! Az egyszerűbb smaragd, márvány és beton ihletésű mintázatok mellett fémes, szőttes és fa utánzatok tucatjai közül válogathat.


   Cleartex | Projekt PVC burkolatok nagy kedvezménnyel   Cleartex | Projekt PVC burkolatok nagy kedvezménnyel   Cleartex | Projekt PVC burkolatok nagy kedvezménnyel


A Cleartex Projekt PVC burkolat a legtöbb esetben hatékonyabb választás más nehezebben kezelhető vagy drágábban telepíthető burkolatoknál. Gazdaságos, strapabíró és teljesíti a legszigorúbb környezet- és egészségvédelmi normákat is, ezáltal bármilyen közületi vagy közösségi térben ideális megoldás lehet:

 • oktatási intézmények
 • egészségügy, idős- és beteggondozás
 • sportlétesítmények
 • wellness központok, uszodák, fürdők
 • szálloda és vendéglátás
 • kereskedelmi egységek, irodák

Miért ajánljuk pont ezekre a helyekre? Mert a modern, vidám színkombinációk és a magas fényvisszaverő képesség élénk, pezsgő és egyben világos tereket hozhatnak létre.

Töltse le a CLEARTEX PROJEKT PVC brossúrát és válasszon színeket és mintákat egyszerűen a dokumentumból! A termékek árát és elérhetőségét kényelmesen ellenőrizheti a képekre kattintva - internet elérés függvényében. (A letöltés nincs regisztrációhoz kötve, egy kattintást igényel csak a megnyitás, és még egyet a letöltés.)

Cleartex | Projekt PVC burkolatok prospektus 2017

A termékek megtekinthetők és megrendelhetők közveztlenül a webáruházunkban:

 
 

Cleartex | Laminált padlólapokkal bővült melegburkolati kínálatunk

HDF alapú, laminált burkolatok a Cleartex kínálatában

A kivitelezőink, illetve kisebb felhasználóink régóta "sérelmezték", hogy ha van tucatnyi minőségi szőnyegünk és PVC-ből is a legjobbakat szállítjuk, akkor miért nincs kisebb terhelésű területekre hagyományos laminált burkolatunk. Tulajdonképpen a közületi felhasználási fókusz és a laminált lapok terhelési mutatója miatt nem volt eddig a kínálatunkban, amin ezennel változtatunk. Lakóparkok, kis irodák és üzlethelyiségek építésénél, felújításánál felmerülhetnek olyan igények, amivel az úgynevezett 'Class 31' és 'Class 32' burkolati fokozatot célozzák meg. Ezek alacsonyabb közületi terhelést, de a legmagasabb otthoni felhasználási szintet jelentik.

Két új beszállítónk, a KAINDL és a Kronospan a fautánzatú, HDF-alapú laminált lapok elismert gyártói. A termékeik Európában, komoly minőségi kontroll mellett készülnek, de világszerte elérhetők. Jellemzően klasszikus megjelenésű és teljesen faérzetű tapintást adó burkolatokat készítenek, de megtalálhatók a modern irányzatot képviselő típusok is.

A laminált burkolatokkal kapcsolatban keresse szaktanácsadó kollégáinkat és töltse le rövid brossúránkat!

Cleartex | Laminált Burkolatok prospektus

 
 

Cleartex | Utazzon Egerbe a Myfloor.hu kampányával!

Lakberendezési webáruházunk ajánlata

Vásároljon 2017. szeptember 3-ig bármit a myfloor.hu áruházunkban és nyerje vissza vásárlásának teljes értékét! Minden héten hétfőn kisorsoljuk az előző heti  vásárlások egyikét, amivel a szerencsés vásárló egy Myfloor.hu ajándékutalványt kap a vásárlásával azonos értékben.

Milyen termékek közül választhat?

Bármilyen. Design szőnyegek, tapéták, poszterek és ezek egyedi típusai várják az érdeklődőket a megszokott melegburkolatok és lábtörlők kínálata mellett.

És akkor ki utazik Egerbe?

A vásárlások között 2017. szeptember 4-én sorsoljuk ki a főnyertest, aki egy hétvégét tölthet szeretteivel Egerben.

Részletek a myfloor.hu webáruház weboldalán

  Cleartex Kft. | 2040 Budaörs, Gyár utca 2. | +36 23 887 400  
     

Cleartex Projekt PVC = Megdöbbentően gazdaságos burkolat

Cleartex Projekt PVC teaser 06

PROJEKT PVC BURKOLATOK HOMOGÉN ÉS HETEROGÉN TÍPUSOK KÖZÜLETI PROJEKTEKHEZ KIHAGYHATATLAN ÁRON A B2B.CLEARTEX.HU WEBÁRUHÁZBAN ÉS ÉRTÉKESÍTŐNKTŐL


Kedves Partnerünk!

Spóroljon a burkolatok költségein! A Forbo Sphera irányítatlan mintázatú burkolataival minimalizálhatja a vágási veszteséget, ezáltal 20-25%-kal csökkenhet az anyagszükséglet.

Cserélje drága terveit olcsó burkolatokra! A PVC burkolatok kimagasló minőségükkel, kedvező árukkal és gazdaságos telepíthetőségükkel segítenek a projekt költségek lefaragásában.

A 234 típusból garantáltan megtalálja azt, ami mosolyt csal megbízói arcára!  Az egyszerűbb smaragd, márvány és beton ihletésű mintázatok mellett fémes, szőttes és fa utánzatok tucatjai közül válogathat.


És akkor a PVC-k előnyeiről is érdemes egy pár szót ejteni. Miért jobb PVC-vel burkolni?

 • mert nagyobb területeket egyszerűbb, gyorsabb, olcsóbb, ezáltal lényegesen gazdaságosabb tekercses PVC-vel borítani
 • mert a homogén, irányítatlan mintázatú PVC-k vágási vesztesége minimális
 • mert a PVC-k kiválóan utánozzák a természetes anyagok felületét, viszont azok rossz tulajdonságai nélkül

 

A PVC-k valóban sok jó tulajdonsággal rendelkeznek, na de milyen rossz tulajdonságokkal nem rendelkezik a PVC?

 • járás közben felületük nem kopog, amivel minimálisra csökkentik a lépészajokat és nagy mértékben mérséklik a nagy terek zajszennyezését is
 • koptató rétegük és rugalmasságuk által sokkal ellenállóbbak becsapódások, ütődések, vagy karcoló szennyeződések behordása esetén a sérülékeny hidegburkolatokkal szemben
 • nem színeződik el vegyszerek hatására, tűz esetén nem terjednek felületén a lángok és nem keletkezik mérgező füst sem

Ja és igen, most jöhetne az ellenpélda, mert sokan azt hiszik, hogy a PVC mérgező. Valóban, az olcsó (ellenőrizetlenül gyártott) távol-keleti, polimerizált műanyag eszközökben még mai is sok mérgező lágyítót használnak. Ellenben az ISO 14001 minősítéssel rendelkező, európai gyárakban készülő Forbo PVC burkolatokkal, amik nem csak hogy zöld energia felhasználása mellett, 45%-ban újrahasznosított anyagokból készülnek, de hulladékot sem képeznek. A homogén PVC gyártási maradékot újabb tekercsek gyártáshoz, míg a heterogén PVC maradékot szennyfogó szőnyegek hátlapjának gyártáshoz hasznosítják. És természetesen nem alkalmaznak ftalát származékokat, hanem bio-lágyítókkal szabályozzák a PVC rugalmasságát, amik nem mérgezők és nem párolognak ki. Mindamellett pedig teljesítik már a REACH jövőben életbe lépő normáit is.


Nézze meg, hogyan készül a homogén PVC! 

Töltse le a CLEARTEX PROJEKT PVC brossúrát és válasszon színeket és mintákat egyszerűen a dokumentumból! A termékek árát és elérhetőségét kényelmesen ellenőrizheti a képekre kattintva - internet elérés függvényében. (A letöltés nincs regisztrációhoz kötve, egy kattintást igényel csak a megnyitás, és még egyet a letöltés.)

Cleartex Forbo Projekt PVC brossúra


A Cleartex Projekt PVC burkolat a legtöbb esetben hatékonyabb választás más nehezebben kezelhető vagy drágábban telepíthető burkolatoknál. Gazdaságos, strapabíró és teljesíti a legszigorúbb környezet- és egészségvédelmi normákat is, ezáltal  bármilyen közületi vagy közösségi térben ideális megoldás lehet:

 • oktatási intézmények
 • egészségügy, idős- és beteggondozás
 • sportlétesítmények
 • wellness központok, uszodák, fürdők
 • szálloda és vendéglátás
 • kereskedelmi egységek, irodák

 

Miért ajánljuk pont ezekre a helyekre? Mert a modern, vidám színkombinációk és a magas fényvisszaverő képesség élénk, pezsgő és egyben világos tereket hozhatnak létre. Mi ezeket a színeket és mintákat ajánljuk a Forbo Sphera Energetic irányítatlan mintázatú, homogén típusokból! (Kattintson a képre és nézze meg a terméket webáruházunkban!)

Cleartex | Forbo Sphera Energetic Ebony  Cleartex | Forbo Sphera Energetic Lime  Cleartex | Forbo Sphera Energetic Spring  Cleartex | Forbo Sphera Energetic Vivid Ebony

Cleartex | Forbo Sphera Energetic Elephant  Cleartex | Forbo Sphera Energetic Mandarin  Cleartex | Forbo Sphera Energetic Denim  Cleartex | Forbo Sphera Energetic Vivid Elephant


Lehet még ennél többet kapni?  Igen, vannak még ütős érveink a Cleartex Projekt PVC-k mellett:

 • A termékeket a legegyszerűbb módon, a B2B.CLEARTEX.HU webáruházunkban tudja megrednelni 2017. december 31-ig.
 • Ha nem szereti a webáruházakat, akkor egy telefonhívással (+36 70 424 0373 vagy +36 23 887 406) is elintézheti a megrendelést.
 • Ha Ön nem "kispályázik" és 1.000 nm-es nagyságrendekben szállít, akkor a Forbo forró vonalunkon keresztül még jobb árat intézünk Önnek. Az extra kedvezményes árakért hívja saját Cleartex kapcsolattartóját vagy Tarapcsik Ádám kollégánkat a +36 70 424 0373 vagy +36 23 887 406 számon!
 • Az idén indított CLEARTEX PARTNER PROGRAMUNKBAN pedig további kedvezményekhez juthat (pénzvisszatérítés, ajándék tárgyak).
 • És persze, ha meg akarja védeni az új burkolatot a kosztól és mocsoktól, akkor javasoljuk, hogy nézze meg ALUTREND.HU weboldalunkon szennyfogó megoldásainkat!

Cleartex Projekt PVC burkolatok a B2B.CLEARTEX.HU webáruházban

Cleartex Projekt PVC = Eszelős árak, orbitális választék

CLEARTEX PROJEKT PVC A B2B.CLEARTEX.HU-N ÓRIÁSI KEDVEZMÉNNYEL

HOMOGÉN ÉS HETEROGÉN PVC BURKOLATOK KÖZÜLETI PROJEKTEKHEZ ÓRIÁSI VÁLASZTÉKBAN MOST KIEMELTEN KEDVEZŐ FELTÉTELEKKEL A B2B.CLEARTEX.HU WEBÁRUHÁZBAN ÉS ÉRTÉKESÍTŐNKTŐL


Kedves Partnerünk!

Tervezzen, kivitelezzen a Cleartex Projekt PVC kínálatából! Most nagyon megéri, mert egy újabb gyártói kedvezményt kaptunk, amit egy az egyben továbbadunk Önnek.

Óriási szín- és minta választék, homogén és heterogén típusok! Eddig sem volt kicsi a kínálat, de most 120 heterogén és 114 homogén, egymással pazar módon kombinálható típusból választhat.

És a legjobb, hogy ezek a PVC-k tényleg a legjobbak! A Forbo díjat is nyert velük, egy szép zöld plecsnit, amin az olvasható, hogy ez a LEGALKALMASABB PVC burkolat.

Mitől alkalmasabb ez egyik PVC, mint a másik? Hát attól például,

 • hogy nincs benne méreganyag, amit az erős, kellemetlen szag hiánya és egyéb tesztek igazolnak,
 • telepítési feltételei és gyártás technológiája a legkevésbé terheli a környezetünket hulladékkal,
 • és mert valóban hosszú távú, rendkívül strapabíró megoldás akár oktatási, egészségügyi vagy általános irodai, kereskedelmi célra használják.

Na de, a legmeggyőzőbb tulajdonsága, hogy OLCSÓ!

Cleartex Projekt PVC burkolat közületi felhasználásra

Töltse le a CLEARTEX PROJEKT PVC brossúrát és válasszon színeket és mintákat egyszerűen a dokumentumból! A termékek árát és elérhetőségét kényelmesen ellenőrizheti a képekre kattintva - internet elérés függvényében.

Cleartex Forbo Projekt PVC brossúra


Összefoglalva, a Cleartex Projekt PVC-k azért a legalkalmasabb Önnek, mert jelentősen csökkentheti a burkolati költségeket a projekt jellegű teljesítések esetén és garantáltan megtalálja az épülethez legjobban illő, a megrendelő által megkötött színt vagy mintát.


És ez még nem minden, vannak további jó híreink vásárlóinknak!

 • A termékeket a legegyszerűbb módon, a B2B.CLEARTEX.HU webáruházunkban tudja megrednelni 2017. december 31-ig.
 • Ha nem szereti a webáruházakat, akkor egy telefonhívással (+36 70 424 0373 vagy +36 23 887 406) is elintézheti a megrendelést.
 • Ha Ön nem "kispályázik" és 1.000 nm-es nagyságrendekben szállít, akkor a Forbo forró vonalunkon keresztül még jobb árat intézünk Önnek. Az extra kedvezményes árakért hívja saját Cleartex kapcsolattartóját vagy Tarapcsik Ádám kollégánkat a +36 70 424 0373 vagy +36 23 887 406 számon!
 • Az idén indított CLEARTEX PARTNER PROGRAMUNKBAN pedig további kedvezményekhez juthat (pénzvisszatérítés, ajándék tárgyak).
 • És persze, ha meg akarja védeni az új burkolatot a kosztól és mocsoktól, akkor javasoljuk, hogy nézze meg ALUTREND.HU weboldalunkon szennyfogó megoldásainkat!

Cleartex Projekt PVC burkolatok a B2B.CLEARTEX.HU webáruházban

Hírlevél | 2017. JÚLIUS

Hírlevél | 2017. JÚLIUS

 

Július: tombol a nyár. Itt Budaörsön ez szó szerint értendő, a perzselő nappalok egyhangúságát őrjöngő viharok törik meg éjszakánként, de nincs ezzel sem gond, mi nyáron is álljuk a sarat. S bár vannak gyártóink, akik a nyár folyamán "bedobják a törölközőt" - persze csak egy rövid időre, mi továbbra is várjuk partnereink megoldásra váró problémáit.

 • Megnyitottuk szegedi bemutatóteremünket
 • Projekt PVC-k nagy mennyiségben, kis áron
 • Alutrend installációk: iparágtól függetlenül
 • És persze jó pihenést kívánunk mindazoknak, akik most a nyaralás mellett döntöttek!
 
 

Ne maradjon le aktuális híreinkről! Kövessen bennünket!   Kövessen a Facebookon!   Kövessen a Google Plus-on   Kövessen a YouTube-on!

 
 

Cleartex | Megnyitottuk szegedi bemutatótermünket (6724 Szeged, Bakay Nándor u. 1.)

Megnyitottuk lakberendezési kis áruházunkat!

Már évek óta beszéltünk róla, hogy kéne egy olyan igazi bemutató terem, ahol a tervezők, kivitelezők megtekinthetik a burkolatainkat. Aztán egyre több termék került be a portfóliónkba, de nem igazán tudtuk megmutatni őket - és valljuk be, egy fénykép vagy prospektus sosem azt adja vissza, mint amit az ember meg is foghat, vagy esetleg lépkedhet rajta. Első lépésben Szegedre gondoltunk, hogy nyitunk ott egy bemutatótermet, és hát elég sokat is dolgztunk érte, hogy még a nyáron kész legyen. Nos, most kijelenthetjük, hogy sikerült az első lépés és július 10-én megnyitotta kapuit első bemutató termünk. Aztán jött a következő gondolat, hogy saját telephelyünkön is bővíteni kéne, ha már ilyen jól sikerült az első. A gondolatokat egy kis betonozás követte és már lassan, de biztosan készül az új budaörsi bemutatóterem és tervezői műhely is. Amíg elkészül, mi addig is látogathatók vagyunk és leszünk a szokott nyitvatartás mellett, míg a szegedi kis áruházunk hétköznap 9-18 között, míg szombaton délelőtt várja látogatóit az Árkád üzletház mellett.

Nézze meg a képeinket!

Cleartex szegedi bemutatóterem: 6724 Szeged, Bakay Nándor utca 1.

 
 

Cleartex | Projekt PVC burkolatok - kedvező áron

Projekt PVC burkolatok kedvező áron, nagy választékban

A leggazdaságosabb megoldás közületi, nagy terek burkolására a PVC. A mai technológiáknak köszönhetően elképesztően élethű fa, kő vagy akár beton felületek is megtalálhatók az általános projektcélú PVC-k kínálatában, de jellemzően a gyógyászati vagy oktatási intézményekben a színes PVC burkolatok a legelterjettebbek. Sokan döntenek a heterogén irányába, de mégtöbben a homogént választják. A Forbo kínálatában most mindkét típus hasonlóan kedvező áron érhető el nagyobb, projekt jellegű kivitelezésekhez.


   Cleartex | Projekt PVC | Sphera Energetic Seagreen   Cleartex | Projekt PVC | Sphera Energetic Vivid Ebony   Cleartex | Projekt PVC | Sphera Element Mortar


Miért jó döntés kő helyett projekt PVC-vel burkolni?

 1. Mert nagyobb terek esetén csökkenti a zajszennyezést és sokkal melegebb érzést biztosít.
 2. Mert sokkal látványosabb és változatosabb járófelületek alakíthatók ki, amik még vizesen is kevésbé csúsznak.
 3. Mert meghökkentően jól utánozzák a természetes burkolatokat, de valójában csak a töredékükbe kerülnek.

A projekt PVC-kre vonatkozó beszerzési kedvezmények

 1. Mennyiségtől függetlenül 8% - 11% árkedvezmény típustól függően a Forbo Sphera Elemet és Energetic, illetve Forbo Eternal Original és Design PVC burkolatokra.
 2. Az árkedvezmény minden 500 nm feletti, akár különböző, a fenti típusokból összeállított projekt PVC megrendelése esetén tovább nő 18% - 25%-ra.
 3. A nagy volumenű projekt beszerzéskhez további árkedvezményt tudunk biztosítani, amihez hívja  a +36 70 424 0373 vagy a +36 23 887 406 trelefonszámon kollégánkat!
 4. A projekt PVC burkolatok szállítási határideje a megszokott, gyári raktárról érkeztetett 2 hetes időtartamnál hosszabb lehet.

A termékek megtekinthetők és megrendelhetők webáruházunkban:

 
 

Cleartex | Alutrend installációk iparágtól függetlenül

Alutrend szennyfogó referenciáink

Az Alutrend szennyfó rendszer előnyei közé sok mindent fel lehet sorolni. Keménykötésű, elegáns, változatos, és hát alkalmazkodó. Gyakorlatilag nincs olyan iparág vagy épület, ahová ne lehetne dekoratív kiegészítőként és 24/7-ben dolgozó takarító munkásként telepíteni. Modern sportcsarnok bejáratában, klasszikus, belvárosi iskola kapujában, de még egy óriási logisztikai központ személyzeti bejárójában is egyaránt koherens összképet mutat, és nem utolsó sorban tökéletes munkát is végez.


   Cleartex | Alutrend installáció | Oroszlányi Krajnyik Akác András Sportcsarnok   Cleartex | Alutrend installáció | DM Érdi Logisztikai Központ   Cleartex | Alutrend installáció | CEU Budapest


Már Ön is unja a koszt? Vagy csak egy elegáns szennyfogót szeretne?

Keresse kollégáinkat a +36 23 887 400-as számon, meséljen elképzeléséről és hamarosan konkrét ajánlattal jelentkezünk!

A további részletek weboldalunkon: Alutrend.hu

 
 

cleartex | Jó pihenést kívánunk!

Kellemes nyaralást kívánunk minden partnerünknek!

Az igazság az, hogy mi is inkább egy tengerparton töltenénk akár az egész nyarat. Ha nem is 100%-os létszámmal és szállítási lehetőségekkel, de azért dolgozunk. Beszállító partnereinknél is találni dolgozó kollégákat, így a legtöbb gyártónk raktárkészletéről tudunk érkeztetni megrendeléseket, de a gyártósorok leállnak, vagy már leálltak a nyári karbantartásra. Megrendelések előtt minden esetben érdeklődjenek a szállíthatóságról, és kérjük ezt vegyék figyelembe a kivitelezés tervezésénél is!

És persze, akik nem tudnak kedvenc helyükre eljutni az idén, azoknak is jó pihenést kívánunk!

  Cleartex Kft. | 2040 Budaörs, Gyár utca 2. | +36 23 887 400  
     
Hírlevél | 2017. JÚNIUS

Hírlevél | 2017. JÚNIUS

 

A júniushoz sok érdekességhez kötődik: az óceánok, a véradók és még az elsivatagosodás világnapja is ebben a hónapban van. A Cleartex életében is jelentős periódus a nyár kezdete és nem csak az első vasárnap tartott építők napja miatt. A legtöbben ilyenkor - a gyárak és intézmények nyári pihenőidejében - intézik a burkolatok, a szennyfogók karbantartását vagy cseréjét. És még ezen kívül is van dolgunk:

 • Hamarosan nyitja kapuit a Cleartex Szegedi Bemutatótereme
 • Egyre több tapéta és poszter várja vásárlóinkat a myfloor.hu-n
 • A logós lábtörlők reneszánszukat élik
 • Wellness szőnyeg vizesen csúszós kövekre
 • Karbantartás 2017 Program | Ipari felhasználók részére
 
 

Ne maradjon le aktuális híreinkről! Kövessen bennünket!   Kövessen a Facebookon!   Kövessen a Google Plus-on   Kövessen a YouTube-on!

 
 

Cleartex | Hamarosan megnyitjuk szegedi bemutatótermünket (6724 Szeged, Bakay Nándor u. 1.)

Hamarosan megnyitja kapuit a Cleartex Szegedi Bemutatóterme

Eddig sem rejtettük véka alá, hogy milyen portékáink vannak. Lelkes értékesítő kollégáink óriási mintakönyvekkel látogatják közületi partnereinket országszerte. Most dél-alföldi felhasználóink részére nyitjuk meg bemutatótermünket, ahol főleg otthonos irodák és hangulatos vendéglátó egységek kialakításához adunk ötleteket falra, padlóra. Sőt, az idén elkezdtük kisebb-nagyobb design bútorok, lakberendezési kiegészítők forgalmazását is, és nagy erőkkel keressük a legjobb megoldást egyedi bútortextilek, kárpitok gyártásához. Természetesen a gyermeksarok sem maradhatott ki, így a családos nézelődés közben a gyerekek önfeledten rajzolhatnak a speciális, lemosható fali tapétánkra is. Ha Szegeden jár, kukkantson be Árkád üzletház melletti üzletünkbe!

NYITÁS: 2017. július 3.

Cleartex szegedi bemutatóterem: 6724 Szeged, Bakay Nándor utca 1.

 
 

Cleartex | 2.800 tapéta és 1.850 féle vászonkép a myfloor.hu-n

Több ezer tapéta és vászonkép a myfloor.hu-n

A Cleartex lakberendezési webáruházában, a myfloor.hu-n elszaporodtak a fotótapéták és vászonképek. Szerencsére nem kell megijedni, ezt nem egy vírusos támadás okozta jelenség, hanem kollégáink szorgos munkájának köszönhető a sok-sok új termék. A 2.800 vlies fotótapéta és 1.850 vászonkép óriási szabadságot ad az ügyes lakberendezőknek, a stílusok között megtalálhatók a modern absztrakt és a klasszikus tájkép fotók is, de a konyhába vagy egy gyerekszobába is hatalmas választék áll rendelkezélsre. És akinek ez sem lenne elég, annak gyártunk egyedi tapétát a ház falára, a fürdőszoba csempéjére, vagy sufni oldalára is.


   Myfloor.hu | Tapéta A1 2XLFT596   Myfloor.hu | Tapeta A1 WSR10m683 P   Myfloor.hu | Tapeta A1 XXLNEW010259


Miért jó Cleartex tapétával / poszterrel díszíteni a falakat?

 1. Mert itt az is megtalálja a kedvére való típust, aki máshol csak legyint a kínálatra.
 2. Mert a tapétáinkhoz itt megtalálja a legideálisabb design burkolatokat, de hamarosan bútorok és más harmonizáló kiegészítők között is válogathat.
 3. És mert nem kell kompromisszumokat kötni, nálunk ugyanis nincs lehetetlen. Ha valami nem létezik, akkor azt legyártjuk. Ha valahova még sosem tettek tapétát, akkor mi majd teszünk.

A termékek megtekinthetők és megrendelhetők webáruházunkban:

 
 

Cleartex | Logós lábtörlők több minőségben, beltérre és kültérre

Reneszánszát éli a logós lábtörlő

Az idén jócskán megemelkedett az érdeklődés egyedi nyomtatású lábtörlőink iránt. A Cleartex már több, mint tíz éve forgalmaz logós lábtörlőket, és most azt tapasztaltuk, hogy egyre népszerűbb ez a marketing formula. Nem valószínű, hogy a bővülő kínálatunk befolyásolja a piacot, de az egyedi lábtörlők piacán kevesen ajánlanak nagy szennyfogó kapacitású, rendkívül erős tisztító hatású, ráadásul öntisztuló kültéri lábtörlőt. Nézze meg a legjobb idei darabokat Google Plus portálunkon!


   Cleartex | Alt Wiener Salon | Beltéri Premium logós lábtörlő   Cleartex | Centrum Hotel Cafe | Beltéri Standard logós lábtörlő   Cleartex | Color Rasp Welcome | Kültéri logós lábtörlő


Ön is szeretne saját marketing lábtörlőt?

Keresse kollégáinkat a +36 23 887 400-as számon! Küldje el elképzelését és kérjen ajánlatot emailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A további részletek weboldalunkon: LOGÓS LÁBTÖRLŐK

 
 

Cleartex | Wellness szőnyegek kedvezménnyel a B2B.CLEARTEX.HU-n

Csúszásmentes és antibakteriális wellness szőnyegek

Amikor itt a nyár, sokan szeretnek strandra menni, de kevésbé megsérülni vagy fertőzéseket elkapni. A vizes kő vagy beton ugyanis nem csak csúszik és balesetvesztélyes, de melegágya a baktériumoknak, gombáknak. A Cleartex wellness szőnyegek antimikrobiálisak, azaz nem ad teret a fertőző mikroorganizumosk elterjedésének. Használatuk nem csak medencék mellett ajánlott: gyakorlatilag minden vizes helyiségben optimális megoldás a kínos balesetek ellen. A szőnyegek két típusban és több színben elérhetők a B2B.CLEARTEX.HU webáruházunkban.


   Cleartex | Laguna antimikrobiális wellness szőnyeg   Cleartex | Ultima antimikrobiális wellness szőnyeg   Cleartex | Ultima antimikrobiális wellness szőnyeg tekercsben


Védje meg vendégeit a balesetektől!

Keresse wellness szőnyegeinket nagykereskedelmi webáruházunkban! Regisztráljon a Cleartex Partner Programba és vásárlásai után további kedvezményekben részesülhet!

A termékek megvásárolhatók webáruházunkban: B2B.CLEARTEX.HU
 
 

Cleartex | Karbantartás Program kedvező feltételekkel 2017. június végéig

Cleartex Karbantartás Program 2017

A Cleartex Kft. Karbantartási Programot hirdet ipari és közületi felhasználók részére

 • ipari padozatok és közösségi padlóburkolatok,
 • munkaállomások, munkapadok és futószalagok körüli biztonsági burkolatok / ergonómiai szőnyegek
 • kül- és beltéri rakodók, rámpák burkolatainak,
 • állványzatok, lépcsők, létrák járófelületi burkolatainak,
 • biztonsági útvonal és padlójelöléseinek

időszakos vizsgálatára és a biztonsági felületek szakszerű csúszásmentesítésére, javítására, a hiányzó elemek pótlására, vagy igény szerint teljes biztonsági burkolat telepítésére.

A burkolatok kopása, töredezése és csúszásmentességének megszűnése komoly baleseti kockázatot jelent minden olyan heliségben, ahol frekventáltan közlekednek gyalogosan. A véletlenek megelőzhetők egy kis odafigyeléssel. A Cleartex Karbantartás Programján belül díjmentesen végezzük a padlóburkolatok súrlódási együttható (csúszósság) mérését, amivel egyszerűen megállapítható, hogy az adott felület szárazon és vizesen mennyire csúszik. A csúszásmentesítés gyors és hatékony védekezés a balesetek ellen irodaházak, oktatási intézmények, szállodák belső tereiben. Az ipari csúszásmentesítés több vizsgálatot ígényel, és több alternatíva is áll rendelkezésre, de a felmérések ebben az esetben is díjmentesek. A programba kötelezettség nélkül lehet regisztrálni 2017. június 30-ig.

A további részletek weboldalunkon: karbantartás 2017

 
  Cleartex Kft. | 2040 Budaörs, Gyár utca 2. | cleartex@cleartex.hu | +36 23 887 400  
     
Cleartex Karbantartás 2017 ajánló

Cleartex Karbantartás 2017 - Munkahelyi biztonság

  Munkahelyi biztonság és egészségvédelem: Kezdje az alapoknál!

 

Kedves Partnerünk!

A munkahelyi balesetek nagy százaléka, az elcsúszásos balestek a nem megfelelő burkolatok miatt következnek be. Kis odafigyeléssel ezek a balesetek elkerülhetők. A prevencióba fektetett összegek az OSHA kutatása alapján duplán megtérülnek, a munkahelyi biztonsági és egészségvédelmi megoldásokkal javulnak a gazdasági mutatók, csökkenek a hiányzások és leállások.

A Cleartex Kft. Karbantartási Programot hirdet ipari és közületi felhasználók részére

 • ipari és közösségi burkolatok,
 • kül- és beltéri rakodók, rámpák burkolatainak,
 • állványzatok, lépcsők, létrák járófelületi burkolatainak,
 • biztonsági útvonal és padlójelöléseinek
 • munkaállomások, munkapadok és futószalagok körüli biztonsági burkolatok / ergonómiai szőnyegek

időszakos vizsgálatára és a biztonsági felületek szakszerű csúszásmentesítésére, javítására, a hiányzó elemek pótlására, vagy igény szerint teljes biztonsági burkolat telepítésére.

A program előnyei:

 • díjmentes surlódási együttható mérés csúszásmentesítési szolglátatás megrendelése sestén
 • mennyiségi kedvezmények a különböző biztonsági megoldásokra
 • a Cleartex Partner Programba csatlakozók év végi pénzvisszatérítést és személyes ajándékokra beváltható pontokat kapnak vásárlásaik után
 
 

Ne maradjon le aktuális híreinkről! Kövessen bennünket!   Kövessen a Facebookon!   Kövessen a Google Plus-on   Kövessen a YouTube-on!

 
 

Cleartex Karbantartás - Munkahelyi biztonság: Kezdeje az alapoknál!

Megoldások a karbantartás programban

CSÚSZÁSMENTESÍTÉS - DÍJMENTES FELMÉRÉSSEL (EN13893)

kezeléssel vagy bevonattal ipari területeken, közösségi helyiségekben gyakorlatilag korlátlan típusú felületeken ingyenes felméréssel


PADOZAT ÉS ÚTVONAL FELÚJÍTÁS GRP MEGOLDÁSOKKAL

biztonsági és teherviselő padozatok, állványzatok, lépcsők és létrák biztonsági járófelületének felújítása vagy cseréje GRP lapok, lemezek, rácsok, élvédők, ütődésvédők használatával


BIZTONSÁGI ÉS TÉRHATÁROLÓ PADLÓJELÖLÉS

ipari és közösségi területeken felfestéssel, biztonsági szalagokkal és jelekkel, figyelmeztető padlójelekkel, lépcsőéljelölés biztonsági szalagokkal


ESZKÖZVÉDELMI MEGOLDÁSOK

becsapódásvédő és tűzálló munka- és futószőnyegekkel, padozatvédő szőnyegekkel, moduláris ipari PVC-vel, ESD elleni burkolatokkal és földelési kiegészítőkkel, becsapódásvédő korlát és kapaszkodó burkolatokkal


MUNKAVÉDELMI SZŐNYEGEK

csúszásmentes folyadék- és törmelékelvezető ipari szőnyegek, olaj-, zsír- és vegyianyag álló munkaszőnyegek, áramütés elleni szőnyegek, térdeplők


TISZTATÉRI MEGOLDÁSOK

ragacsos szőnyeg, szorbens szőnyeg, fertőtlenítőfolyadék-tárolós szőnyeg, antibakteriális szőnyeg, tisztatéri PVC burkolatok ESD elleni védelemmel

 
 

Regisztráljon most kötelezettségek nélkül!

A Karbantartási Programba történő regisztrációval bármilyen kötelezettség nélkül léphet a biztonság útjára! A regisztrációt követően szakértőnk, Kollár Anita 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot és a telefonos igényfelmérés alapján egyezteti a díjmentes helyszíni felmérés időpontját. Mivel a mi kapacitásunk is véges, azért javasoljuk, hogy mielőbb regisztráljon a programba! A kedvezményes feltételű teljesítés a 2017. június 30-ig beérkező megrendelésekre vonatkozik.

 

REGISZTRÁCIÓ ÉS TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

 

Amennyiben azonnali kérdése van, hívja szakértőnket most!

Kollár Anita - Ipari burkolatok és megoldások szakértője

Tel.: +36 70 776 3801

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 
 

Töltse le a programmal kapcsolatos dokumentumainkat!

Töltse le és küldje el az alábbi PDF dokumentumokat kollégáinak, ismerőseinek, akik érdeklődnek ipari burkolati megoldások iránt! Használja ki a Cleartex Partner Program előnyeit, ami év végi pénzvisszatérítést, személyes ajándékokat és kedvezményes vásárlást biztosít minden partnerünknek, aki regisztrál vásárlás előtt a programba.
 
  Cleartex Karbantartasi Program 2017                Cleartex Ipari Burkolatok 2017 katalogus 150x  
  Cleartex Kft. | 2040 Budaörs, Gyár utca 2. | cleartex@cleartex.hu | +36 23 887 400  
     
Hírlevél | 2017. május

Hírlevél | 2017. május

 

Végre beköszöntött a nyár, a középiskolákban elkezdődött az érettségi. A Cleartex háza táján a legfontosabb információ, hogy megtartottuk első, nagyszabású rendezvényünket. A visszajelzések nagyon pozítivak voltak, nem véletlen, hiszen igyekeztünk kitenni magunkért és sokan sok érdekességet láttak a Cleartex mindennapjaiból. Nekik még egyszer nagyon köszönjük az aktív részvételt, és reméljük, hogy a lábtörlő-nyertesek sokáig élvezik majd az Alutrend Compact nyújtotta előnyöket. Akik pedig lemaradtak a rendezvényről, azoknak is marad azért némi lehetőség az örömre, ugyanis a Cleartex Partner Program biztosította vásárlói előnyöket ők is kihasználhatják, sőt játszhatnak az idei nyár főnyerményéért, az amszterdami hosszú hétvégéért.

 • Cleartex Szakmai Nap és Vásár - Előadások videón
 • Cleartex Partner Program | Vásárlói kedvezmények
 • Karbantartás 2017 Program | Ipari felhasználók részére
 
 

Ne maradjon le aktuális híreinkről! Kövessen bennünket!   Kövessen a Facebookon!   Kövessen a Google Plus-on   Kövessen a YouTube-on!

 
 

Cleartex Szakmai Nap | Videón az összes előadás

Nem tudott eljönni a Cleartex Szakmai Napra?

Hát egy jó pár dologról lemaradt, de egy részét bepótolhatja, ha érdekli cégünk szolgáltatási köre. Az előadásokról videó felvételt készítettünk, ami megtekinthető az alábbi linkeken:

 1. előadás | "1+2+3=HAT?" (Szennyfogó rendszerek) és a "Ki Coral kel, aranyat lel" (Az ötven éves Coral szennyfogók), Huber Ilona Katalin és Gál József (Forbo)
 2. előadás | Cleartex Partner Program, Huber Ilona Katalin és Arató Péter
 3. előadás | "Fájdalommentesítés" (Ipari burkolati megoldások), Pálinkás Ferenc
 4. előadás | "Nem mindegy ki (vagy mi) kerül a padlóra! (Egyedi szőnyegek és közületi mneleg burkolatok), Radics Tünde és Gál József (Forbo)
 5. előadás | Ragaszd a falra magad! (Tapiwall egyedi tapéták), Arató Péter

Az előadásokról készített videók sorrendben

 

Az előadásról készített képeink

CLEAREX SZAKMAI NAP KÉPEK

 
 

Cleartex Partner Program

Cleartex Partner Program

A Cleartex Kft. által meghirdetett, vásárlói kedvezményeket biztosító programban minden partnerünk részt vehet, aki a Cleartexnél történő vásárlást megelőzően regisztrál a program webes felületén, a b2b.cleartex.hu weboldalon.

Milyen előnyöket nyújt a program?

 1. Regisztrált cégek részére évvégi pénzvisszatérítés a teljes forgalom után.
 2. Egyéni pontgyűjtés beváltható ajándékokért, ahol minden egyes Cleartex termékért és szolgáltatásért kifizetett 1.000 Ft után 1 pont jár.
 3. A regisztráció után autómatikusan kiküldött Cleartex Partner Program kártyával kedvezményes vásárlási lehetőség lakossági webáruházunkban, a myfloor.hu-n.

A további részletek weboldalunkon: b2b.cleartex.hu

 
 

CLEARTEX KARBANTARTÁS 2017

Hamarosan indul a Cleartex Karbantartás 2017 program ipari partnereinknek

A Cleartex Kft. Karbantartási Programot hirdet ipari és közületi felhasználók részére
 • ipari és közösségi burkolatok,
 • munkaállomások, munkapadok és futószalagok körüli biztonsági burkolatok / ergonómiai szőnyegek
 • kül- és beltéri rakodók, rámpák burkolatainak,
 • állványzatok, lépcsők, létrák járófelületi burkolatainak,
 • biztonsági útvonal és padlójelöléseinek

időszakos vizsgálatára és a biztonsági felületek szakszerű csúszásmentesítésére, javítására, a hiányzó elemek pótlására, vagy igény szerint teljes biztonsági burkolat telepítésére.

A további részletek weboldalunkon: karbantartás 2017

 
  Cleartex Kft. | 2040 Budaörs, Gyár utca 2. | cleartex@cleartex.hu | +36 23 887 400  
     
Cleartex Karbantartás 2017 ajánló

Cleartex Karbantartás 2017 ajánló

 

Karbantartás 2017 - Biztonsági burkolatok és padlójelölés

Kedves Partnerünk!

A Cleartex Kft. Karbantartási Programot hirdet ipari és közületi felhasználók részére

 • ipari és közösségi burkolatok,
 • kül- és beltéri rakodók, rámpák burkolatainak,
 • állványzatok, lépcsők, létrák járófelületi burkolatainak,
 • biztonsági útvonal és padlójelöléseinek
 • munkaállomások, munkapadok és futószalagok körüli biztonsági burkolatok / ergonómiai szőnyegek

időszakos vizsgálatára és a biztonsági felületek szakszerű csúszásmentesítésére, javítására, a hiányzó elemek pótlására, vagy igény szerint teljes biztonsági burkolat telepítésére.

A Karbantartási Program célja, hogy egykézből, iparágaktól és környezeti specialitásoktól függetlenül, professzionális ipari burkolati és burkolatkezelési megoldásokkal biztosítsunk lehetőséget - a munkavédelmi szabályozásoknak eleget téve - a különféle típusú padozatok, plattformok felületének csúszásmentesítésére, javítására, biztonsági jelölésére vagy cseréjére díjmentes súrlódási együttható (csúszásmentességi szint R9 - R13) méréssel. A csomagot 2017. június 30-ig lehet kedvezményesen megrendelni - függetlenül az igényelt teljesítési időponttól - amiben a különböző termékekre egyedi mennyiségi kedvezményt biztosítunk és a csúszós burkolatokon díjmentesen végezzük a súrlódási együttható mérését. Továbbá a Cleartex Partner Programba csatlakozó megrendelőink a vásárlói program keretein belül éves pénzvisszatérítést is kaphatnak és a gyűjtött pontokból értékes ajándékokat választhatnak.

 
 

Ne maradjon le aktuális híreinkről! Kövessen bennünket!   Kövessen a Facebookon!   Kövessen a Google Plus-on   Kövessen a YouTube-on!

 
 

CLEARTEX KARBANTARTAS 2017

Megoldások a karbantartás programban

CSÚSZÁSMENTESÍTÉS

kezeléssel vagy bevonattal ipari területeken, közösségi helyiségekben gyakorlatilag korlátlan típusú felületeken ingyenes felméréssel


PADOZAT ÉS ÚTVONAL FELÚJÍTÁS GRP MEGOLDÁSOKKAL

biztonsági és teherviselő padozatok, állványzatok, lépcsők és létrák biztonsági járófelületének felújítása vagy cseréje GRP lapok, lemezek, rácsok, élvédők, ütődésvédők használatával


BIZTONSÁGI ÉS TÉRHATÁROLÓ PADLÓJELÖLÉS

ipari és közösségi területeken felfestéssel, biztonsági szalagokkal és jelekkel, figyelmeztető padlójelekkel, lépcsőéljelölés biztonsági szalagokkal


ESZKÖZVÉDELMI MEGOLDÁSOK

becsapódásvédő és tűzálló munka- és futószőnyegekkel, padozatvédő szőnyegekkel, moduláris ipari PVC-vel, ESD elleni burkolatokkal és földelési kiegészítőkkel, becsapódásvédő korlát és kapaszkodó burkolatokkal


MUNKAVÉDELMI SZŐNYEGEK

csúszásmentes folyadék- és törmelékelvezető ipari szőnyegek, olaj-, zsír- és vegyianyag álló munkaszőnyegek, áramütés elleni szőnyegek, térdeplők


TISZTATÉRI MEGOLDÁSOK

ragacsos szőnyeg, szorbens szőnyeg, fertőtlenítőfolyadék-tárolós szőnyeg, antibakteriális szőnyeg, tisztatéri PVC burkolatok ESD elleni védelemmel

 
 

Regisztráljon most kötelezettségek nélkül!

A Karbantartási Programba történő regisztrációval bármilyen kötelezettség nélkül léphet a biztonság útjára! A regisztrációt követően szakértőnk, Kollár Anita 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot és a telefonos igényfelmérés alapján egyezteti a díjmentes helyszíni felmérés időpontját. Mivel a mi kapacitásunk is véges, azért javasoljuk, hogy mielőbb regisztráljon a programba! A kedvezményes feltételű teljesítés a 2017. június 30-ig beérkező megrendelésekre vonatkozik.

 

REGISZTRÁCIÓ ÉS TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

 

Amennyiben azonnali kérdése van, hívja szakértőnket most!

Kollár Anita - Ipari burkolatok és megoldások szakértője

Tel.: +36 70 776 3801

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 
 

Töltse le a programmal kapcsolatos dokumentumainkat!

Töltse le és küldje el az alábbi PDF dokumentumokat kollégáinak, ismerőseinek, akik érdeklődnek ipari burkolati megoldások iránt! Használja ki a Cleartex Partner Program előnyeit, ami év végi pénzvisszatérítést, személyes ajándékokat és kedvezményes vásárlást biztosít minden partnerünknek, aki regisztrál vásárlás előtt a programba.
 
  Cleartex Karbantartasi Program 2017                Cleartex Ipari Burkolatok 2017 katalogus 150x  
  Cleartex Kft. | 2040 Budaörs, Gyár utca 2. | cleartex@cleartex.hu | +36 23 887 400  
     
Hírlevél | 2017. március

Hírlevél | 2017. március

 

Tavasz, napsütés, jó idő és fantasztikus hangulat uralkodik a Cleartexnél. A márciusi felmelegedés mellett persze meg kell jegyeznünk, hogy mi is igyekszünk érdekesebbé tenni a tavaszt. Egyik legfontosabb hírünk, hogy nagyon készülünk az április végig Cleartex napra.

Március a Cleartexnél:

 • Cleartex Nap | 2017. április 25.
 • Tapiwall teszt | Mit bír a Tapiwall Harsh kültéri / vizes helyiség tapéta?
 • A Baudata oldalán megjelent cikkünk a PVC-kről
 • Jól helytállni ülve, lehetséges ez?
 • Tapiwall újdonság | Írható és letörlőhető tapéta
 
 

Ne maradjon le aktuális híreinkről! Kövessen bennünket!   Kövessen a Facebookon!   Kövessen a Google Plus-on   Kövessen a YouTube-on!

 
 

Cleartex Nap 2017 | Április 25-én szeretettel várjuk!

S bár már említettük, van amit nem lehet elégszer:

CLEARTEX Nap 2017 | "Best of Cleartex" rendezvény

Helyszín: Holiday Inn Budaörs (M1-M7 bevezető szakasz, GPS: 47°27’5,9"; 18°57’40,7")

Időpont: 2017. április 25.

Érkezés és regisztráció | 9:30 - 10:00

Előadások és bemutatók

   ♦ 1+2+3= hat? Töröl-e a láb, és szennyet fog-e a fogó? | 10:00 - 10:40

      Előadó: Huber Ilona Katalin | lábtörlők és szennyfogók

   ♦ Nem mindegy mi (vagy ki) kerül a padlóra! | 10:40 - 11:00

      Előadó: Radics Tünde | melegburkolatok

Kávészünet | 11:00 - 11:20

   ♦ Ragaszd a falra magad! (bármekkora méretben) | 11:20 - 11:50

      Előadó: Arató Péter | egyedi tapéták és poszterek

   ♦ Fájdalommentesítés - Dr. Szőnyeg Rendel | 11:50 - 12:10

      Előadó: Pálinkás Ferenc | ergonómia, ipari burkolatok

   ♦ Keresd magad degeszre! | 12:10 - 12:30

      Előadók: Szilágyi Hildegárd és Diószegi Szabolcs | viszonteladói program

   ♦ Amit szerettél volna megkérdezni, de eddig nem merted | 12:30 - 12:50

      Kérdések, válaszok meglepetésekkel

Beszélgetésel egybekötött ebéd | 12:50 - 13:30

Minden érdeklődőt szeretettel várunk a rendezvényen, ami természetesen díjmentes, de regisztrációhoz kötött. A jelentkezést az alábbi linken lehet megtenni.

REGISZTRÁCIÓ

 
 

Cleartex | Tapiwall Egyedi tapéta - Vegyszeres teszt

Csináltunk egy éles tesztet a Tapiwall Harsh kültéri, illetve vizes helyiségben történő használatra fejlesztett vízálló tapétánkkal. A próba most nem a vízállóság megállapítása volt, hiszen azt már egy medencés teszttel bizonyítottuk, hanem a tisztítási lehetőségeken volt a hangsúly. Egy fürdőszobába felhelyezett tapétától elvárható, hogy az ott legtöbbet használt tísztítószereknek ellenálljon és csak az esetleges koszt lehessen letisztítani velük. Ezért kipróbáltuk a sósavat, az orvosi alkoholt, a Domestos fertőtlenítőt, használtunk hipót és Cif súroló szert is. Érdekes és egyben meglepő megállapításra jutottunk, ami kiderül videónkból.

Tapiwall Egyedi Tapéta | Vegyszeres teszt

TAPIWALL HARSH VEGYSZERES TESZT

 
 

Megjelent cikkünk a Baudata termékajánló oldalán

A moduláris, azaz csempe vagy deszka formájú PVC-k megállíthatatlanul törnek előre. Számtalan előnyük mellett pazar megjelenésük és a végtelen számú alternatíva miatt döntenek sokan a PVC mellett a kő lapok vagy laminált lapok ellenében. Sokan viszont félnek, mert a PVC veszélyes. A félelmük persze nem alaptalan, de a Cleartex megoldásaitól senkinek nem kell félnie. A mai, európai gyártású PVC burkolatok nem csak, hogy mentesek a mérgezőanyagoktól, de gyártásuk és újrahasznosításuk is környezetbarát módon valósul meg.

Moduláris pvc CIKKÜNK

 
 

Jól helytállni ülve, lehetséges ez? | Ergonómia

Mint ergonómiai szállító cég, mi is sokat foglalkozunk kollégáink egészségével. Nem vagyunk könnyű helyzetben, mert van nálunk irodai ülőmunka és üzemi állómunka. Nehéz lenne azt állítani, hogy az ülő munka egészséges, de azt sem lehet kijelenteni, hogy a monoton álló munka jobb lenne. De akkor mit csináljon a sok milliárd ember - velünk együtt, aki így dolgozik? Meg van rá a megoldás, és egyszerűbb, mint az 1x1.

Ülni, állni, jobban lenni!

 
 

Cleartex | Tapiwall Typo írható és törölhető tapéták

Tapiwall egyedi tapéta kínálatunk újabb kis családdal bővült. Az új termék leginkább az üzleti és oktatási célokat szolgálja, bár nem elképzelhetetlen, hogy a gyerekszobák falain is megjelennek majd. A Typo-ra keresztelt tapéta az úgynevezett "white boardok és flipchartok" gazdaságos kiváltója lehet az oktatásban illetve az üzleti életben. Egyrészt azért, mert költsége alacsonyabb, mint más irható és letörlölhető tábláké, másrészt azért, mert egyedi tapéta lévén céges logókkal, vagy esemény specifikus (értékesítői előrejelzés, kampány-tervezés, látogatási napló, beosztások, órarend, menü, stb.) adatokkal vagy színekkel is nyomtatható. Felülete lehetővé teszi, hogy éveken keresztül írjanak rá hagyományos, törölhető filctollal, majd letöröltjék. A Tapiwall Typo altípusok a hordozók transzparenciája szerint kerülnek bevezetésre:

 • létezik egy teljes záró, azaz nem átlátszó (kék hátoldalú) Typo Opaque,
 • egy közepesen áttetsző (fehér hátoldalú) Typo Mist
 • és egy teljesen átlátszó (víztisztaságú) típus, a Typo Crystal

A termékek jelenleg a tesztelést követő első éles bevetésen vesznek részt partnereinknél, így hamarosan rendelhetővé vállnak.

tapiwall.hu

 
  Cleartex Kft. | 2040 Budaörs, Gyár utca 2. | cleartex@cleartex.hu | +36 23 887 400  
     
Jól helytállni ülve, lehetséges ez?

Jól helytállni ülve, lehetséges ez?

CLEARTEX BLOG 01/2017 2017. 03.03. | SZERZŐ: TEX CLEAR | HOSSZ: KB.5 PERC

A kutatások azt bizonyítják, hogy az állás és az ülés munka közbeni váltogatása javítja a testtartást.
Cikkünk Martha Grogan M.D. - belgyógyász, kardiológus szakorvos (MAYO Clinics, MN) - publikációi és beszámolói alapján készült.

 

Miért elsődleges a jó testtartás munkavégzés közben?

A munkahelyi hatékonyságot sok nézőpontból lehet vizsgálni, boncolgatható a dolgozók hozzáállása (személyes attitűd), a motivációja (célok és ösztönzés), vagy az egészsége (fizikális munkaképességek) alapján is. Bármely szempontból is közelítjük a kérdést, a megfelelő fizikai testtartás -még akár otthoni munkavégzés esetén is - megváltoztathatja vagy meghatározhatja a hatékonyságot. Nem kérdés, hogy a jó testtartás az egyik alappillére az egészséges és produktív munkavégzésnek. Egy rossz ülőpozíció vagy egy teljes műszakos álló munkavégzés ergonómiai támogatás nélkül a rideg betonon könnyen vezethet fájdalomhoz, a teljesítmény romlásához. Igazolt tények bizonyítják, hogy mennyire fontos a változatos (de, nem feltétlen megerőltető) mozgás munkaközben, eztért az ergonómia fejlesztések manapság kiemelt szerepet kapnak a világ legtöbb pontján. Erre talán az egyik legeredetibb példák egyike a távol-keleti régiókban a munka közbeni torna, vagy tőlünk nyugatabbra a munkahelyi relaxációs helyiségekben kihelyezett bordásfal, hinta vagy a csocsó asztal.

A hatékonyság romlásához vezető problémák felismerése

Az ülés egy idő után kényelmetlenné válik, a hosszadalmas ülőpozíció könnyen vezet gerinc- vagy derék fájdalomhoz, az éveken keresztül tartó ülőmunka pedig keringési problémákat okozhat, sok esetben túlsúlyhoz, elhízáshoz vezet. Az ülő munka - ami mellőz mindenfajta testmozgást – potenciális veszélyforrás, évek alatt várhatóan egészség romlását okoz. Ülés közben a testtartásunk többszörösen hajlított, ezért bizonyos izmok, ínszalagok, amik egyébként a gerincet tartják, megfeszülnek, de nem mozognak. Így gyengül a helyi véráramlás, a szalagok és izmok megnyúlhatnak, a hátgerinc, a nyak és a derék fájdalmassá válik, ami felálláskor hatványozott kínokat okozhat – főleg túlsúlyos állapotban. Ráadásul a gépelés közben tapasztalható előre vagy lefelé görnyedő pozíció túlfeszíti a nyaki és gerinc környéki szalagokat, ami növeli a nyomást a porckorongokban.

Sajnos az igen elterjedt ülő életmód növeli a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát, mitöbb a rák és a depresszió melegágya. Martha Grogan kardiológus kifejtette, akik a nap nagy részében ülnek, azok a dohányzással azonos mértékű kockázatot vállalnak.

Hasonlóképpen, a hosszas és konstans álló munka is megannyi probléma forrása: a közismertebbek közül például az izom- és ízületi fájdalom, vagy például a bütyök kialakulása. A kemény padozaton történő állás komoly terhelést jelent a csípő-, a térd- és a boka-ízületeknek, akár a teljes gerincnek. A hosszas állás a keringésre sincs jó hatással, megviseli az alsó végtagokat, amikben visszerek, duzzadás és az ezzel járó fájdalom alakulhat ki. Szívkoszorúér betegség vagy ízületi gyulladás esetén az álló munkapozíció tovább ronthat a dolgozó állapotán.

Minden problémára van megoldás, erre ne lenne?

Szerencsére a fentiekre is vannak egyszerű megoldások. Az egyik - talán a legegyszerűbb, ha a dolgozó rendszeresen váltogatja az ülő- és az állópozíciókat. És itt be is fejezhetnénk a cikket, mert tulajdonképpen ennyi elég, hogy csökkentsük a mozgásszegény ülő- illetve állómunka okozta rizikót. De nyilván ez nem minden, mert ott vannak a pozícióváltást segítő emelhető munkalapú asztalok, a sok helyen elterjedt fitneszlabda, mint ülő alkalmatosság, a munkaszünetekben végezhető lazító torna, vagy a kényelmi szolgáltatások kiiktatása, mint például lépcső használata lift helyett, vagy egy távolabbi parkolással egybekötött kellemes séta. Fontos megjegyezni, hogy vannak passzív eszközök is, mint például speciális cipők, kompressziós viseletek, de ezek mit sem érnek, ha az ember egyhelyben áll vagy ül, ugyanis a problémának a forrására nem jelentenek hatékony megoldást.

És mit tehetnek az egésznap állómunkát végzők?

Azok számára is léteznek hatékony praktikák, akik egy egész műszakot kénytelenek végig állni. A már említett különleges viseleti megoldásokból van bőven, létezik már kompressziós csuklószorító is. A kiindulási „alapon” viszont, hogy egész nap a kemény betonon kell állni, nem változtathat más, csak az ergonómiai szőnyeg megoldások. Egy 1,5 - 2 cm vastag, habszivacsszerű fáradtságcsökkentő szőnyeg mérsékeli az izmokat, szalagokat és az ízületeket érő stresszt. A puhább, párnázott felületen az egyensúly kialakítása miatti apró mozgások serkentik a vérkeringést, és ugyan kis mértékben, de mozgásba hozzák az egész testet, ami végeredményében kikényszeríti a helyes testtartás kialakítását és megőrzését. A Cleartex kínálatában szereplő Cushion Trax és Posture Mat biztonsági szőnyegek egyedi fejlesztésüknek köszönhetően nagy mértékben enyhítik a nyakat, a lábakat és a hátat érő diszkomfort érzetet és fájdalmat.

Azok számára is léteznek hatékony praktikák, akik egy egész műszakot kénytelenek végig állni. A már említett különleges viseleti megoldásokból van bőven, létezik már kompressziós csuklószorító is. A kiindulási „alapon” viszont, hogy egész nap a kemény betonon kell állni, nem változtathat más, csak az ergonómiai szőnyeg megoldások. Egy 1,5 - 2 cm vastag, habszivacsszerű fáradtságcsökkentő szőnyeg mérsékeli az izmokat, szalagokat és az ízületeket érő stresszt. A puhább, párnázott felületen az egyensúly kialakítása miatti apró mozgások serkentik a vérkeringést, és ugyan kis mértékben, de mozgásba hozzák az egész testet, ami végeredményében kikényszeríti a helyes testtartás kialakítását és megőrzését. A Cleartex kínálatában szereplő Cushion Trax és Posture Mat biztonsági szőnyegek egyedi fejlesztésüknek köszönhetően nagy mértékben enyhítik a nyakat, a lábakat és a hátat érő diszkomfort érzetet és fájdalmat.

Cleartex | Cushion Trax csúszásmentes ergonómiai szőnyeg ipari alkalmazásokhoz   Cleartex Posture Mat | testtartást javító ergonómiai szőnyeg álló munkavégzéshez
Cushion Trax | a legnépszerűbb, nagyterhelhetőségű, fáradtságcsökkentő és gyémántmintázattal csúszásmentesített konfekcionált és tekercses biztonsági szőnyeg ipari környezetbe Posture Mat (új termék) | kifejezetten a testtartás javítását megcélzó, csúszásmentes ergonómiai szőnyeg, használata ajánlott emelhető magasságú, ergonómiai asztalokhoz

A jó testtartás hatással van a jövőre

Az ülés és állás váltogatása munka közben elősegíti a helyes testtartást, ami azt jelenti esetünkben, hogy a csontok megfelelően illeszkednek, az izomzat és a szalagok rendeltetésszerűen működhetnek, a vérkeringés egészséges állapotba kerül. A jó testtartás és a rendszeres mozgás továbbá hozzájárul az idegrendszer szabályos működéséhez is, de befolyásolja a jövőnket is. A mozgásszegény, ülő életmód következtében kialakuló mozgásszervi elváltozások és fájdalmak, keringési vagy idegrendszeri betegségek nem csak megnehezítik a munkavégzést, de hosszútávon akadályozzák a normális életvitelt is. A munkából történő sorozatos kiesés ráadásul további kérdéseket vethet fel, ami sem a munkavállalónak, sem a munkaadónak nem kellemes. Az odafigyelés, a megelőzés bárki számára a járható út és egyben a legegyszerűbb alternatíva is. A munkavállaló alapvető érdeke, hogy egészséges maradjon, a munkaadó pedig elkötelezetten kell, hogy védje dolgozóit - hiszen pénzben, azaz nyereségben kifejezhető saját érdeke a munkaerővédelem, a termelési kiesések minimalizálása.

Aki sűrűbben vált az ülés és az állás között, az valószínűleg jobb egészségnek örvend, hatékonyabban tud dolgozni a munkahelyén, energikusabb marad a munkaidő lejárta után is, amikor helyt kell állni otthon.

 

Nézze meg ergonomikus szőnyegeinket álló munkavégzéshez!


További népszerű ergonómiai szőnyegek álló munkavégzéshez:

SKYSTEP  BUBBLE SOF-TRED  MARBLE SOF-TYLE  PEBBLE SOF-TRED

Hírlevél | 2017. február

Hírlevél | 2017. február

 

Nem ködösítünk - abból van elég országszerte, súlyos híreket hozott a február. Úgy tűnik, hogy a minőségi szőnyegpiacot újabb áremelések fogják sújtani a kínai alapanyag gyártók erőteljes áremelésének köszönhetően. De ne rohanjuk ennyire előre, van azért jobb hírünk is és a legnépszerűbb lábtörlőinket még mindig 30% kedvezménnyel lehet megvásárolni.

Február a Cleartexnél:

 • A lábtörlő szezonnak sosincs vége | Akciós ajánlatunk
 • Rendezvényeink 2017-ben | Cleartex nap 2017. 04.25.
 • Design PVC modulokból | Van még értelme a laminált burkolatoknak?
 • Emelkedő árak a poliamid piacon | A szőnyegek el fognak szállni?
 
 

Ne maradjon le aktuális híreinkről! Kövessen bennünket!   Kövessen a Facebookon!   Kövessen a Google Plus-on   Kövessen a YouTube-on!

 
 

Cleartex Lábtörlő akció | Coral Aktív és Welcome, Natrur Grip és Color Rasp

A tél lassan, de biztosan tűnik el a hétköznapokból. Sajnos a kosz marad, ezért a lábtörlő szezon tulajdonképpen sosem ér véget. A Cleartexnél a raktárkészlet erejéig még nagy kedvezménnyel elérhetők a legnépszerűbb típusok, a beltéri Coral Aktív és Welcome, illetve a kültéri Natur Grip és az új Color Rasp lábtörlő szőnyeg. Aki még nem ismeri a típusokat, annak elmondjuk, hogy a sok fontos paraméterük mellett rendkívül hatékonyan tisztítják a talpkat, szárítják a nedvességet és nagy mennyiségben tárolják el a koszt. Aki tud hasonló minőségű lábtörlőt mutatni, ami több vizet vagy port zár magába, mint egy Coral Aktív - és nincsen a Cleartex kínálatában, azt meghívjuk egy lábtörlő tesztelésre és 2 db mozijeggyel lepjük meg!

Beltéri lábtörlő

Coral Aktív    |   Coral Welcome

kültéri lábtörlő

Natur Grip    |    Color Rasp

 
 

Cleartex Rendevények | Cleartex nap 2017.04.25.

Tavalyi rendezvényeink sikerén felbuzdulva úgy döntöttünk, hogy idén több produkcióval készülünk. Az események fő célja, hogy bemutassuk teljes portfóliónkat, rámutassunk azokra a megoldásokra, termékekre, amiket kevesebben ismernek. A tanulás a tudás anyja, de mi nem unalmas tanórai / konferencia hangulatra gondolunk, hanem inkább közvetlenebb, interaktív beszélgetéssel egybekötött prezentációkra. A poénokat még nem szeretnék most lelőni, nem "spoilerezünk", de annyit elárulunk, hogy egyik húzó termékünk fél évszázados lesz, amit meg kell, hogy ünnepeljünk. Mint kiderült, vannak még sokan, aki nem tudják, hogy mi az a szőnyeg logózás vagy például, hogy mire jó egy mikrocellás habszőnyeg. Nos, igyekszünk ezeket helyre tenni, ezért a legfontosabb információt most megosztjuk:

CLEARETEX NAP - 2017. április 25. - Holiday Inn, Budaörs M1-M7 bevezető szakasz, déli oldal.

Előregisztrációhoz kérjük, küldje el e-mailben elérhetőségét (név, cégnév, közvetlen telefon és e-mail) a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. Az adatok elküldését központi, biztonságos kapcsolattal rendelkező weboldalunk, a cleartex.hu Kapcsolati oldalán keresztül  is elvégezheti.

REGISZTRÁCIÓ

 
 

Divatos moduláris burkolatok | LVT, azaz luxus PVC modulok

A legtöbben ferde szemmel néznek a PVC szó hallatán, ha burkolatként említjük. Pedig a modern, moduláris PVC-k, angolul LVT-k több szempontból különlegesek. Egyrészt - köszönhetően a szigorúan szabályozott és ellenőrzött európai gyártástechnológiáknak - nem tartalmaznak mérgező anyagokat, ellenben a faparketta felületi lakkjával, és nem is használnak hozzá ftalát alapú szabályozókat, ezért kipárolgásuk sincs. További előnyük, hogy rendkívül strapbírók és nem púposodnak, vetemednek víz hatására, mint a HDF-ből készülő burkolatok és ráadásul több méretben és formában is elérhetők, amik egymással tökéletesen kombinálhatók. Járófelületüket - felhasználástól függően - 0,5 - 0,7 mm vastag, láthatatlan koptató anyaggal borítják, ami akár 20 éves élettartamot prognosztizál. Egyetlen hátrányuk, hogy rendkívül mutatósak, óriási választékban elérhetők, ezért nagyon nehéz eldönteni, hogy milyen kerüljön a padlóra. A választást az is nehezíti, hogy léteznek akusztikus, biztonsági, ragasztás mentes, összepattintható, absztrakt mintájú, rombusz formájú, rattan-utánzatú típusok és a fa mintázatúból is több, mint 80 fajtát lehet megtalálni egyetlen gyártónk kínálatában. Szakértő kollégáink természetesen segítenek a kiválasztásban, ezért javasoljuk, hogy érdeklődés esetén kérjen helyszíni konzultációt!

Moduláris design pvc

 
 

Áremelkedés a poliamid piacon

Végezetül, akkor jöjjön egy rossz hír is. A keleti műanyagipari alapanyag gyárak úgy döntöttek, hogy komolyabb, a piacot erősen befolyásoló mértékben, átlagosan 30%-kal emelik fel a poliamid, illetve az újrahasznosított poliamid (Econyl) beszerzési árát. A minőségi szőnyegipart ez igen komolyan érinti, mivel biztonságos és jó minőségű textil szálakat kizárólag poliamidból (PA) készítenek. Érdekes - bár nem meglelpő, hogy a lényegesen gyengébb minőségű, Kínában is készülő polipropilén (PP) szőnyegek gyúlékony, külsőleg festett szálainak, illetve alapanyagának ára nem emelkedett. Sajnos az európai gyártók viszonylag gyorsan reagálni fognak az emelésre, ezért valószínűleg márciustól már mi is az emelt árakon tudunk rendelni gyártói raktárkészleten nem lévő termékeket. A projekt jellegű és a folyamatos beszerzési pályázatok, beszerzések esetén ezért felhívjuk a figyelmet, hogy a második negyedévtől emelet áron tudjuk biztosítani poliamid szálas szőnyegeinket, lábtörlőinket. Azt, hogy melyik beszállítónk mennyivel fogja megemelni az árakat, még nem tudjuk pontosan, ezért nyomatékosan kérjük partnereinket, hogy érdeklődjenek kollégáinktól az aktuális árakról és árukészletről. Aki pedig úgy dönt, hogy megelőzi az áremelést, az alábbi poliamid szálas termékekből tud válogatni.

beltéri lábtörlők szállodai szőnyegek

 irodai szőnyegek OTTHONI MODULOS PADLÓSZŐNYEG

 
  Cleartex Kft. | 2040 Budaörs, Gyár utca 2. | cleartex@cleartex.hu | +36 23 887 400  
     
Cleartex Lábtörlő Akció

Cleartex Lábtörlő Akció -30%, -20%, -10% kedvezménnyel

 

 

 

A Cleartex lábtörlőiről nehéz rosszat mondani, ha létezik "fergeteges", akkor ezek biztos indulhatnak a címért. Kevés lábtörlő tud annyi koszt és nedvességet magába zárni, mint a Cleartex Coral. A 4 típusra kiterjedő akciónkkal most igyekszünk még vonzóbbá tenni termékeinket.

LÁBTÖRLŐ AKCIÓ A CLEARTEXNÉL:

 • Beltéri Coral Aktív - 30% kedvezménnyel
 • Beltéri Coral Welcome - 30% kedvezménnyel
 • Kültéri Natur Grip - 20% kedvezménnyel
 • Kültéri Color Rasp - 10% kedvezménnyel
 • Raktárról elérhető típusok
 • Díjmentes kiszállítással
 
 

Ne maradjon le aktuális híreinkről! Kövessen bennünket!   Kövessen a Facebookon!   Kövessen a Google Plus-on   Kövessen a YouTube-on!

 
 

Cleartex minőségi lábtörlők -30%, -20%, -10% kedvezménnyel

Bár egyre jobban haladunk kifelé a télből, senki ne gondolja, hogy nem lesz tavasz, nem lesz eső vagy sár! Lábtörlő még nyáron is szükséges a bejáratokba, ugyanis a homokszemcse méretű szennyeződések akkor is koptatják a beltéri padlót, egy szupercella nagy esővel pedig még augusztusban is jöhet. A kérdés, hogy a kosszal a beltérben jobb-e küzdeni vagy érdemes-e leszámolni már a bejáratokban?

 
 

Cleartex lábtörlők | Hatékonyan tísztít, szárít, és eltárolja a koszt

Persze mindenkinek van valamilyen lábtörlője, vagy ha nincs akkor bérel egyet, így sokaknál a küzdelem már a bejáratban kezdődik, csak hogy ott nem mindenkinél ér véget. Ennek pedig az lehet az oka, hogy a lábtörlői nem képesek több kiló szilárd vagy több liter vizes szennyeződés eltárolására. Amit pedig nem tárol el, azzal még sokan találkozni fognak a beltér távolabbi pontjain.

 
 

Akciós lábtörlők raktárról, díjmentes kiszállítással

Ha a lábtörlő használat ellenére mégis sok a szennyeződés a beltéri burkolatokon, akkor egy hatékonyabb és egyben gazdaságosabb szennyfogó szőnyeg lehet a megoldás. A Cleartex akciós lábtörlőivel most nem csak pénzt takaríthat meg, de időt is spórolunk Önnek. A készlet erejéig raktárról és díjmentesen szállítjuk ki a megrendelt lábtörlőket.

AKCIÓS KÍNÁLATUNKBÓL:

Coral Aktív Textil Lábtörlők 30% kedvezménnyel beltérre: nettó 18.935 Ft/nm áron

Coral Aktív 18.935 Ft/nm

Poliamid szálas textil Everfport-PVC hátlappal, tekercses kivitelben (igény szerint méretre vágva) és konfekcionált méretekben, 4 színben, 5 év garanciával

Natur Grip Műanyag Lábtörlők 20 % kedvezménnyel kültérre: nettó 22.570Ft/nm

Coral Grip 22.570 Ft/nm

Kuszáltszálas szerkezet hátlap nélkül, időjárásálló PVC alapanyag, tekercses kivitelben (igény szerint méretre vágva) és konfekcionált méretekben, 4 színben, 1 év garanciával.

Teljes kínálatunk megtalálható B2B.CLEARTEX.HU közületi webáruházunkban.

 akciós lábtörlők

 
  Ha segítséget szeretne az ideális választáshoz, keresse szaktanácsadó kollégáinkat!  
   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.     Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.      Kollár Anita | +36 70 776 3801                   Hegedűs Zoltán | +36 20 776 5757  
  Cleartex Kft. | 2040 Budaörs, Gyár utca 2. | cleartex@cleartex.hu | +36 23 887 400  
     
Hírlevél | 2017. Január

Hírlevél | 2017. január

 

Új év =  új fogadalmak, új kezdetek. Nagyjából ezzel lehet összefoglalni sok embertársunknál az új esztendő eljövetelét. Az nyilván csak decemberben derül ki, hogy a fogadalmak teljesültek-e, de van amikor már februárban látszik, hogy nem. Nos, pont ezért nem szeretnénk fogadkozni, hogy az új évben több új beszállítóval vagy több újdonsággal fogunk előállni. Inkább a meglévő termékekre és szolgáltatásokra fókuszálunk az idén is, mivel van belőlük bőven és érezzük, hogy lehet még jobban is csinálni. Igyekszünk az ügyfeleink igényei alapján korrigálni "termék és kapcsolódó szolgáltatás" menünket. Tavaly sok újdonsággal álltunk elő mint például az Alutrend Compact, egy zárt szerkezetű, alusínes lábtörlő kis forgalomra vagy a Tapiwall faldekorációs megoldások, amik alapvetően egyedi és egyben környezetbarát tapéták kültérre és beltérre. Utóbbinál például sok esetben felmerült, hogy annak ellenére, hogy viszonylag egyszerű a felhelyezése beltéri falra, ügyfeleink igénylik a tervezés és a gyártás mellett a professzionális installációt is. Természetesen minden esetben teljesítettük is a kéréseket saját erőforrásokból, de a megnövekedett érdeklődés miatt bővítenünk kell kivitelező csapatunkat. Tehát az idei év a Cleartexnél jobbára a minőségbeli és funkcionális fejlesztéseké lesz.

Január a Cleartexnél:

 • Logós lábtörlők a legjobb szolgáltatásokkal
 • Raktárkészlet kisöprés | Lábtörlők nagy kedvezménnyel
 • Myfloor Rajz pályázat 2016
 • Sticky Mat - Ragacsos szőnyeg tisztaterek biztosításához
 • Hideg otthon a padlózat? Burkoljon meleggel!
 
 

Ne maradjon le aktuális híreinkről! Kövessen bennünket!   Kövessen a Facebookon!   Kövessen a Google Plus-on   Kövessen a YouTube-on!

 
 

Cleartex | Logós lábtörlők a legjobb szolgáltatással

Az elmúlt évben több, mint 450 db logós lábtörlőt készítettünk beltérre és kültérre. A legtöbbet a standarnak számító nitril hátlapú, 33 színből készülő Portal illetve a 60-színes Portal Premium típusokból értékesítettünk, de feltörekvőben van a kültéri, PVC hátlapú Color Rasp Magic szőnyegünk is. Ügyfeleinket megkérdezve a következő álláspontra jutottunk. Egészen jó feltételeket biztosítunk, ha nem a legjobbat. Mik is ezek? Vásárlóink visszajelzéseiből kitűnt, hogy az átlagosan 1 hetes szállítási határidő a konkurenciához képest nagyon kedvező. Értékelték továbbá, hogy a tervezési és színezési grafikai műveleteket díjmentesen végezzük, még akkor is, ha ez akár 2 hétig is eltart - például a sok változtatásnak köszönhetően. És természetesen az, hogy 100%-os vevőelegedettség mellett vehetik át a megrendelt lábtörlőt, az több, mint gáláns. Vásárlóinknak ezúton is köszönjük a pozitív visszajelzéseket és kívánjuk, hogy sokáig élvezzék az egyedi megjelenésű lábtörlőket!

 

Logós lábtörlők

 
 

Cleartex | Lábtörlők nagy kedvezménnyel

Január elején elég sok megkeresést kaptunk szennyfogó szőnyeg fronton. Na igen, a mostani tél végre tél. Van csapadék bőven, van fagy, van latyak, van útkáli, van minden, aminek kint kéne maradni a bejárat előtt. És mégis mit lát az ember, ha betéved egy olyan helyre, ahol bérlábtörlővel fogadják az embert? Mocskot, koszt és vizes, csúszós burkolatokat még 50 méterre a bejárattól is. Pedig mi szóltunk előre, hogy két lépés egy 3-4 mm vastag szőnyegen nem lesz elég. Ahhoz, hogy tiszta maradjon a beltér az alábbi dolgokra lesz szükség:

1.) Szennyfogó rendszer > azért szennyfogó, mert az ledörzsöli koszt, felszívja a nedvességet és magába gyűjti. Ebben például segít az, hogy dupla olyan vastag és több fajta, minőségi tisztító és nedvszívó szál végzi a munkát, amik öt év múlva is úgy állnak, ahogy egy gépben tisztított bérlábtörlő szálai még a gyártás pillanatában sem. Nyilván a szennyfogó ugyan olyan, mint a porszívó: először eltünteti, amit nem szeretnénk látni, majd idővel üríteni kell belőle. Ezért hívják úgy.

2.) Szennyfogó rendszer > azért rendszer, mert a szennyeződések több formában vannak jelen és mindegyiknek külön helyet szánunk a szennyfogókban. A kültéri szőnyeg leszedi a nagyobb szennyeződés darabokat, kikaparja a kavicsokat - mindezt már a bejárat előtt. A beltéri szőnyegek lehúzzák a maradék szilárd és fagyott szennyeződéseket és a felszívják a nedvességet - mindezt még a bejáratban.

3.) Szennyfogó rendszer > azért szennyfogó rendszer, mert egy méternyi lábtörlő  egy nagyforgalmú bejáratban nem működik, ugyanis senki nem áll meg lábat törölni, viszont a Cleartex beltéri vagy köztes zónába szánt szennyfogói 3-5 liter folyadékot vagy 4-6 kg port képesek begyűjteni, ha legalább 6 lépést tesznek meg rajta. Télen pedig nem árt a tíz lépés sem.

Véleményünk szerint mindenki, aki beteszi a lábát egy jókora irodaházba, közintézménybe, aminek a beruházási és működtetési költségeihez mérten egy minőségi szennyfogó rendszer egy kerekítési tévedés, megérdemli, hogy tiszta és biztonságos úton jusson el céljához. A balesetvédelem nem lehet pénz kérdése, a tisztaság pedig presztízs kérdés - szerintünk.

Aki hasonlóan ítéli meg a problémát, annak most is nagy, akár 30%-os kedvezménnyel kínáljuk beltéri és kültéri szennyfógó szőnyegeinket a b2b.cleartex.hu weboldalunkon. Aki komplex, személyre szabott szennyfogó megoldást keres, annak javasoljuk, lépjen velünk kapcsolatba +36 23 887 400-as telefonszámon!

 

kedvezményes lábtörlők

 
 

 Cleartex Myfloor rajzpalyazat2016 2017

Befejeződőt a Myfloor Karácsonyi rajzpályázata. Három kategóriában lehetett indulni az értékes egyéni nyereményekért. Óvodai korcsoport, alsó-és felső tagozatos iskolai korcsoport, illetve a korcsoportonkénti győztes rajzok tovább jutottak a döntőbe, ahol saját osztályuk részre nyerhetnek egy nagyszerű, Tapiwall egyedi tapéta installációt. Az eredmények, amit a megmozdulás során és azok a számok, amit a szavazások során elértünk, szinte hihetetlenek, hiszen közel 250 darab képet kaptunk, ezekre több mint 22.000 szavazat érkezett, kevesebb mint 2 hónap alatt. Ez egy nagyon magas szám és jól mutatja a gyerek, szülők, óvodák és iskolák összefogásának a sikerességét. A pályázatunk célja a gyerekek képzelő erejének, kreativitásának, kézügyességének az elősegítése volt, ezért a határidő lejárta után  beérkező meglepően sok rajzra egy ad-hoc pályázatot írtunk ki "A gyerekek öröme a legfontosabb!" címen. Úgy gondoljuk, hogy megérte a sok időt és energiát belefektetni a rajzpályázatba, és ezért nem is szeretnénk itt abbahagyni. Úgy döntöttünk, hogy 2017-ben további hasonló pályázatokat és nyereményjátékokat indítunk.

 

A rajzok  A nyertesek

 
 

Cleartex Sticky Mat | Ragacsos tisztatéri szőnyeg

A vegyi vagy mikroelektronikai laborok, kórházi műtők legnagyobb ellensége a por, illetve a talpakon behordott egyéb szennyeződések és kórokozó organizmusok. Esetükben a hagyományos lábtörlő nem igazán hatékony, mert a szálak nem tudják olyan mértékben megtisztítani a talpakat, mint amennyie szükség lenne. Az úgynevezett tisztaterek, pontosabban a hozzá tartozó előírások speciális, nagyhatékonyságú tisztítást kívánnak meg. A Sticky Mat, azaz ragacsos szőnyeg 99,9%-ban hatékony megoldást nyújt, használata rendkívül egyszerű és higiénikus. A 60 lehúzható lapból álló szőnyeget a forgalomtól függően, az érzékelhető tapadás fennmaradásáig lehet hatékonyan használni, majd az elhasználódott felületet egy egyszerű mozdulattal el lehet távolítani. A padlózatra ragasztott hátlap a szőnyeg teljes avulásakor folt- és ragasztószermentesen eltávolítható és újra cserélhető. A szőnyeg elérhető kék és fehér színben, 3 méretben, 60 rétegű kiszerelésben.

 

STICKY MAT

 
 

Hideg otthon a padlózat? Burkoljon meleget!

Az utolsó hírünk nem számít újdonságnak, viszont úgy éreztük, hogy érdemes róla ismét beszélni és írni. Talán sokak észre sem veszik, de az elmúlt hetek mélyen mínuszos napjaiban igencsak kellett fűteni, hogy fennmaradjon a megszokott hőérzet. Ez azokban lakásokban vagy szobákban, ahol kő vagy laminált padlólap dominál, sokkal nehezebb feladat, mert az anyagok felülete még melegebb napokon is hideg érzetű. Cégünknél többen döntöttek az elmúlt időszakban a padlózat cseréjekor PVC, linóleum, vagy padlószőnyeg mellett. Akik váltottak és főleg azok, akik csak részben váltottak, arról számoltak be, hogy óriási a különbség a PVC és laminált lapok közt. Aki linóleumot telepített, az azóta is áldja a döntését - és mint tudjuk: még vagy 25-30 évig biztos ezt teszi.

Miért? Egyrészt a PVC-nek és linóleumnak puhább a felülete, zajmentes a közlekedés rajta, de a legfontosabb, hogy még 20 fok környékén vagy kicsit alatta sem érezhető hidegnek. A szőnyeget telepítők még nagyobb örömről számoltak be: a modulos padlószőnyegek számtalan előnye mellett a legfontosabb, hogy alacsonyabb szobahőmérséklet mellett is mindig lakályos, meleg érzetet biztosítanak.

A konklúzió: érdemes átgondolni, hogy a szokásokhoz vagy a kényelemhez, komforthoz ragaszkodik az ember burkolat választásnál, ugyanis a legtöbb időt - bármennyire is nem meglepő - a padlózaton töltjük. A kő állandóan hideg érzetű, kong tőle a lakás, és ha ráejtünk valami keményet, akkor nagy valószínűséggel valami törni fog. Nem sokkal másabb a helyzet a laminált lapoknál, bár ott a burkolat nem törik, hanem púposodik vagy vetemedik, illetve a vízzel telt részek gombásodhatnak, ami egy idő után a burkolat és a padozat közt fut tovább. A PVC, a linóleum és a szőnyeg jó hangszigetelő és zajszűrő (ráadásul vannak külön akusztikai típusok is), bírja az ütéseket, nyomásokat, és akár mind a három felmosórongyal is takarítható, anélkül hogy bármi is foltot hagyna rajtuk vagy bármilyen deformálódás, penészesedés indulna el.

A kollégák egybehangzó véleménye alapján otthonokba komfortos és minőségi melegburkolatok valók és érdemes körül nézni a nem szokványos burkolatok között is. Akik a jobb hőérzet mellett szavaznak, azoknak javasoljuk a myfloor.hu webáruházunk böngészését!

PVC  Linóleum

Padlószőnyeg

 
  Cleartex Kft. | 2040 Budaörs, Gyár utca 2. | cleartex@cleartex.hu | +36 23 887 400  
     
Loading...
Loading...