Share
Hírlevél | 2017. DECEMBER - Cleartex - Biztonsági burkolatok
Az oldalon történö látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
Hírlevél | 2017. DECEMBER
 

Az év végi hajrá sprintjéhez érkeztünk. A december erősen érezteti, hogy itt az idő egy kis pihenésre, hiszen az egész évet "rendesen véginyomtuk." A Cleartexnél számtalan új termék jelent meg, illetve erősödött a 2017-es év folyamán. A sok Tapiwall, egyedi falitapéta installácival, az Alutrend Compact tesztekkel, új szőnyegbeszállítóink szolgáltatásaival, az új Colorstar logós lábtörlő technológiával, az új bemutatótermekkel egy újabb mérföldkövet léptünk át. Az új megoldásakkal és megjelenésekkel mi is sok tapasztalatra tettünk szert, és ha minding nem is volt tökéletes minden, igyekeztünk addig korrigálni, míg azzá nem vált. Rengeteget viccelődtünk rendezvényeinken is, kiadványainkban is, temérdek munka volt mögötte az idén, de nem is számítottunk kevesebbre. A célunk változatlan: fejlődni és egyre több és hasznosabb burkolati megoldással és lakberendezési kiegészítőkkel támogatni a hazai vállalatokat. Sokat készültünk már a jövő évre is: új központi weboldallal, külföldi nyitással és még több új termékkel kezdjük majd a 2018-as évet.

DE MINDEZ LÉTRE JÖHETETT VOLNA ÖN ÉS CÉGE NÉLKÜL?

Nem, és ezért nagyon hálásak vagyunk régi és új partnereinknek! Tudjuk, hogy csak tudatos, jól szervezett munkával lehet kiérdemelni a vásárlók bizalmát, amiért bizony meg kell küzdeni. Köszönjük a belénk vetett hitet! Köszönjük termékeink iránti elkötelezettségüket! Igérjük, hogy jövőre sem fog lassulni a tempó, és reméljük, hogy még több közös élményünk lesz!

Ezúton kívánunk kellemes ünnepeket!

Cleartex | Boldog Karacsonyt!

 
 

Ne maradjon le aktuális híreinkről! Kövessen bennünket!   Kövessen a Facebookon!   Kövessen a Google Plus-on   Kövessen a YouTube-on!

 
 

 

Év végi szünet - Gyári leállás a Cleartexnél 2017.12.20. - 2018.01.03.

Sok beszállítónk, így mi is hamarosan bezárjuk kapuinkat. 2017. december 20. 16:00-ig van lehetőség a megredndelt és beérkezett termékek személyes átvételére. Az ünnepek alatt zárva tartunk és az ez idő alatt beérkező megrendeléseket 2018. január 3-tól kezdjük el feldolgozni.

Garantált idei átvételű vagy kiszállítású megrendeléseket az idén már csak a raktári készletből tudunk teljesíteni, az európai raktárakból beérkező termékek érkeztetése már csak jövő évre valószínűsíthető. Sürgős esetben, kérjük keresse kollégáinkat telefonon 2017. december 15-ig, és ígérjük, hogy megpróbálunk megoldást találni az adott kérésre.

Jövő évi nyitás: 2018. január 3. 8:30

 
  Cleartex Kft. | 2040 Budaörs, Gyár utca 2. | +36 23 887 400  
     
Loading...
Loading...