Share
Hírlevél | 2017. NOVEMBER - Cleartex - Biztonsági burkolatok
Az oldalon történö látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
Hírlevél | 2017. NOVEMBER
 

Szent András havába léptünk, ami a kereskedelmi cégeknél jellemzően az év végi hajrát jelenti. Mi sem teszünk másképp: igyekszünk még idén kiszolgálni a hónapban beérkező megrendeléseket. Persze raktári termékeink még decemberben is elérhetők maradnak.

Mi is történik most a Cleartexnél?

 • Cleartex bemutatóterem | Ajándék vendégeinknek
 • Akciós ajánlatok |  Az év végéig még kedvezménnyel
 • Logós lábtörlő | 2017.11.30-ig rendelhető idei átvétellel
 • Myfloor.hu | Van rá okunk, hogy nálunk vásároljon!
 
 

Ne maradjon le aktuális híreinkről! Kövessen bennünket!   Kövessen a Facebookon!   Kövessen a Google Plus-on   Kövessen a YouTube-on!

 
 

Cleartex | Új bemutatóteremben várjuk ügyfeleinket

Látogasson el hozzánk!

MInt építőipari burkolat beszállító sok esetben olyan termékeket ajánlunk, ami nehezen "elképzelhető" egy-egy fotó alapján. A probléma leginkább a színek bemutatását jelenti, hiszen például a szőnyegek felülete nagyban eltér a sík felületű burkolatoktól. Ez azzal jár, hogy a szőnyeg más nézőpontből, más megvilágításban más színűnek tűnik. Egyetlen megoldás létezik, hogy biztosan azt a színt kapjuk, ami elképzelésünkben szerepel: a fizikai megtekintés. Erre ugyan eddig is volt lehetőség a gyártó üzemben, vagy irodánkban, de mától egy kifejezetten erre a célra felépített bemutatóteremmel várjuk érdeklődőinket. Az új helyiségben megtekinthetők új lakberendezési termékeink is, így aki a szőnyeg vagy a PVC burkolat mellett a falait is dekorálni szeretné, válogathat óriási fali tapéta, illetve egyéb dekorációs termékeinkből.

Minden kedves vásárlónkat egy finom, olasz eszpresszóval, vagy lattéval várjuk!

 Cleartex útvonaltervezés

 
 

Cleartex | Akciós ajánlatunk az év végiég kedvezményes árakkal

Az év végéig még kedvezményesen rendelhető termékek

Az év végén mindenki szereti a kedvezményesen elkölteni a pénzét. Ebben mi is tudunk segíteni, bár a képlet nálunk más. Egyrészt nem túlárazott, szerény minőségű termékeket árulunk, amit be lehet akciózni 50%-os kedvezménnyel, mint a piacon. A Cleartexnél minden megoldás a legmagasabb minőségi színvonalat képviseli, ezért racionális gyártói kedvezményeket és további mennyiségi kedvezményeket tudunk biztosítan. Több évtizedes tapasztalunk szerint így senkit nem fog meglepetés érni 1-2 éven belül. Másrészt a termékeink mellé a Cleartex Partner Programon belül vásárlói pontokat adunk, amit népszerű ajándéktárgyakra lehet beváltani, sőt a cégek év végi pénzvisszatérítésben is részesülnek. Tehát mi komolyan veszük a vásárlónkat és szeretnénk, ha visszatérnének hozzánk.

Mit lehet még az év végéig kedvezményes kondíciókkal megvásárolni a Cleartexnél?

PROJEKT PVC: A Cleartex Projekt PVC burkolatokkal nincs lehetetlen, szinte bármilyen színnel, színkombinációval tervezhet vidám és klasszikus közületi tereket - gazdaságosan, környezetbarát kivitelben

Töltse le a CLEARTEX PROJEKT PVC brossúrát és válasszon színeket és mintákat egyszerűen a dokumentumból! A termékek árát és elérhetőségét kényelmesen ellenőrizheti a képekre kattintva - internet elérés függvényében. (A letöltés nincs regisztrációhoz kötve, egy kattintást igényel csak a megnyitás, és még egyet a letöltés.)

Cleartex | Projekt PVC burkolatok prospektus 2017

A termékek megtekinthetők és megrendelhetők közvetlenül a webáruházunkban:

 PROJEKT PVC


SZENNYFOGÓK: A Cleartex szennyfogóival nem csak a tisztaság lehet a célkitűzés. Ha unja a fekete bejáratokat és nem akarja ravatalozói hangulattal várni vendégeit, ügyfeleit, akkor a KÉSZLET EREJÉIG magas kedvezményekkel vásárolhat kínálatunkból.

Töltse le a CLEARTEX SZENNYFOGÓ RENDSZEREK brossúrát és nézze meg átfogó szennyfogó kínálatunkat! A kedvezményes árú termékeket keresse közületi webáruházunkban!

Cleartex | Szennyfogó Rendszerek 2017

A kedvezményes áron kínált termékek megtekinthetők és megrendelhetők közvetlenül a webáruházunkban:

 kedvezményes árú szennyfogók


ERGONÓMIA: Az ergonómiai megoldások alapvető célja a munkavédelem, pontosabban a legoptimálisabb munkakörnyezet és munkaeszköztár kialakítása a munkafolyamatok fejlesztésének, a termelékenység hatékonyságának növelése érdekében. A burkolati megoldások a munkavégzés során fellépő terheléseket csökkentik és a baleseti kockázatot mérséklik.

Töltse le a CLEARTEX ERGONÓMIAI MEGOLDÁSOK brossúrát és nézze meg élelmiszeripar / vendéglátóipar specifikus termékeinket! A termékek árát és elérhetőségét kényelmesen ellenőrizheti a képekre kattintva - internet elérés függvényében. (A letöltés nincs regisztrációhoz kötve, egy kattintást igényel csak a megnyitás, és még egyet a letöltés.)

Cleartex | Élelmiszer- és vendéglátóipari ergonómiai megoldások 2017

 Élelmiszer- és vendéglátóipari ergonómiai megoldások

 
 

Cleartex | Logós lábtörlő rendelés 2017. nevember 30-ig idei átvétellel

A beszédes bejárat

Az üzleti életben egyre terjed a szokás, hogy már a bejáratban megszólítják a vendégeket. Erre ad lehetőséget a logós, azaz egyedileg nyomtatott, üzleti üzenetet tartalmazó lábtörlő szőnyeg. A nyomtatott, textil szőnyegek a szennyfogó kínálat, pontosabban a zónaszemlélet azon részébe tartoznak, ahol már a szilárd, illetve sáros szennyződésektől mentes a cípőtalp, de még nedves a felülete, így főleg a nedvesség felszívására és tárolására alkalmasak. Az új ColorStar technológiával, CMYK színkezeléssel készülő szőnyegek látványos, élénk színeket és sokkal jobban kivehető színátmeneteket mutatnak, mint elődeik. A nitril-gumi alapú, karmos hátlap egyrészt csúszásmentessé teszi a szőnyeget - akár a legsíkosabb márványra is biztonságosan fektethető, és ellenáll a lábakon télen a latyakkal behordott kemikáliáknak is.

A lábtörlő szőnyegek konfekcionált és egyedi méretben készülnek, akár szegő nélkül, süllyesztékbe is. A gyártásba kerülő szőnyegek kb. 1-2 hét alatt készülnek el, és kb. 2 nap grafikai egyeztetést igényelnek - megvalósítható grafika esetén. Bonyolultabb grafika esetén további időt vehet igénybe a logó átalakítása, amihez grafikai támogatást tudunk biztosítani. A gyártásra kész szőnyeg grafikák elkészítésének alapfeltétele a szőnyeg ellenértékének előre történő átutalása. A szőnyegkre 100%-os vevőelégedettségi garanciát vállalunk.

Amennyiben még idén szeretné átvenni saját logóval ellátott lábtörlőjét, úgy a következőkre érdemes odafigyelni megrendeléskor:

 • szőnyegre nyomtatható grafika előkészítése (60 választható színből, leglább 76 dpi-n, vektoros vagy raszteres képekből)
 • az ajánlatunkban meghatározott összeg előre történő átutalása
 • 2017. november 30-ig történő leadás

Logós lábtörlőre az alábbi linken, illetve András Mónikától a +36 23 887 401-es telefonszámon kérhet ajánlatot:

 KÉRJEN AJÁNLATOT LOGÓS LÁBTÖRLŐRE!

 
 

Cleartex | Nyereményjátékok sok meglepetéssel a Myfloor.hu lakberendezési webáruházban

Lakberendezési webáruházunk ajánlata

Miért érdemes a lakberendezési webáruházunkat meglátogatni?

 • Óriási választék minden termékkörben
 • Állandóan változó, jelentős kedvezmények
 • Karácsonyi akciók
 • Díjtalan házhozszállítás bármelyik termékhez
 • Törzsvásárlói kedvezmények
 • Pontgyűjtő program
 • Nyereményjátékok

és végül, de nem utolsó sorban nem tudjuk kihagyni szlogenünket: "MINŐSÉGET OTTHONRA". Aki már vásárolt webáruházunkból bármilyen padlószőnyget vagy tapétát, az garantáltan érti miről beszélünk. Sokkal több szót nem is érdemes pazarolni rá, a különbséget érezni kell! Ha nem hiszi el, próbálja ki! A Garancia30 szolgáltatásunkkal a használatba nem vett, sértetlen konfekcionált, azaz nem egyedi gyártású terméket 30 napon belül vissza is küldheti, amit egy másikra cserélünk, vagy visszafizetjük annak teljes értékét.

 www.myfloor.hu

  Cleartex Kft. | 2040 Budaörs, Gyár utca 2. | +36 23 887 400  
     
Loading...
Loading...