Share
Cleartex Site - Cleartex - Biztonsági burkolatok
Az oldalon történö látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
Rólunk, a Cleartex

Rólunk, a Cleartex Kft.

KIK VAGYUNK?

A Cleartex Kft. egy olyan vállalat, amit a piaci igények maximális kielégítésre hoztunk létre 1993-ban. Fő tevékenységi körünk a szennyfogó rendszerek gyártása, szőnyeg és egyéb meleg burkolati kellékek forgalmazása és telepítése. Alapvetően ipari felhasználásra szánjuk termékeink és szolgáltatásaink nagy részét, de évek óta növekszik magán felhasználóink száma is.

MIÉRT VAGYUNK ITT?

Célunk, hogy minden érdeklődő elvárásainak és szándékának megfelelő minőségi burkolati megoldást találjunk. A számos lehetőség közül segítünk kiválasztani az adott területre, az adott követelményekhez legjobban illő variációkat. Megvalósításban szerzett tapasztalatunk segít a kellemetlenségek elkerülésében.

MI A MI TITKUNK?

A szennyfogó rendszerek tervezésében és gyártásában kifejlesztett  egyedülálló technológiáink kínálta piaci előnyünket, a több évtized alatt megszerzett melegburkolati kompetenciánkat ügyfeleink maradéktalan kiszolgálására fordítjuk. Ambiciózusak vagyunk, számunkra nem létezik lehetetlen. Alkotásaink után felelősséget vállalunk, és nem riadunk meg a kihívásoktól.

KIKKEL MŰKÖDÜNK EGYÜTT?

Minden ügyfelünk jól hasznosítható tanácsokat és a testre szabott ajánlatot kap, sőt a kivitelezés nehézségeit - igény esetén - át is vállaljuk. Az optimális együttműködés alappillére számunkra a jól felépített kommunikáció, a törekvés a legideálisabb megoldásra. Akik hasonlóképp gondolkodnak, azokkal minden esetben sikerrel zárjuk projektjeiket.

MIVEL NEM FOGLALKOZUNK?

Minden olyan körülménnyel, ami a minőségi megvalósítást csorbítaná. Filozófiánk nem ad helyet alacsony színvonalú termékek fejlesztésének, rövidtávú szemléletnek és az ebből adódó felesleges, esetenként ismétlődő kiadásoknak. Célunk a fenntarthatóság biztosítása és a környezettudatos, de megfizethető kivitelezés minden egyes projektünk estén.

MIBEN TUDUNK ÖNNEK IS SEGÍTENI?

A Cleartex Kft. biztonsági, munka- és balesetvédelmi szempontok alapján kialakított szolgáltatásai, az álláskönnyítő munkahelyek kialakításától az üzemi padozat csúszásmentesítéséig.

 • Balesetvédelmi ipari szőnyegek és burkolatok forgalmazása
 • Csúszásmentesítő burkolatok és kiegészítők forgalmazása
 • Ergonómiai szőnyegek forgalmazása álló munkahelyekhez
 • Lángmentes és késleltetett égésű burkolatok forgalmazása magas tűzbiztonságot igénylő területekre
 • Antisztatikus és ESD (elektrosztatikus kisülés) védett burkolatok és kiegészítők forgalmazása 
 • Áramütés elleni védelmet nyújtó burkolatok
 • Antibakteriális burkolatok forgalmazása higiénikus területekre
 • Útvonal jelölő és akadálymentesítő kiegészítők forgalmazása
 • Egyedi kialakítások tervezése és kivitelezése
 • 2 hetes próbalehetőség a munkavédelmi szőnyegekre
 • 100% vásárlói elégedettség garancia

 

Kérdése van? Keres valakit? Lépjen velünk kapcsolatba, keresse kollégáinkat!

MUNKATÁRSAINK

Cleartex

Miért a Cleartex?

Sample Image

Időt spórolunk Önnek

Ha mellettünk dönt, akkor rengeteg időt takaríthat meg. Nem lesz szüksége kitapasztalni, hogy mi a különbség a PVC és nitrilgumi között.

Cleartex

Egyedi megoldások

Az optimális munkaterek kialakítása sok nehézséget rejt magában, testre szabott kivitelezéssel viszont elkerülheti a meglepetéseket.

Cleartex garancia

Cleartex garancia

A legfontosabb, hogy kipróbálja az adott megoldást. Ha jól funkcionál, és Ön elégedett, csak akkor tekintjük lezártnak a projektet.

Szolgáltatási körök

A megoldások sokszínűsége, a munkaterületek változatossága miatt a biztonsági burkolatok kialakítása komoly szakmai tapasztalatot igényel. A szolgáltatási körök igyekeznek lefedni mindent, amire vásárlóként valaha is szüksége lehet.

Tervezés

Tesztelés

Kivitelezés

Karbantartás

Történetünk röviden

A kezdeti lábtörlő forgalmazást gyorsan felváltotta a gyártás. Egyedi technológiánk és a kimagasló minőség szintén hamar meghozta gyümölcsét és még az alapítást követő dekádban sikerült piacvezetővé válnunk ezen a területen. Az alusínes szennyfogók piacán kialakult dominanciánk mára 80%-os részesedést jelent. A fejlődésünket újabb, a témához közelálló termékkörök bevonásával támogattuk meg a 2000-es évek közepén. Először a szőnyegek, majd más melegburkolatok kerültek fel a palettára. Utolsó nagy bővítést az óriási termékkörrel rendelkező ipari burkolati megoldások jelentették.

 1. Új termékkörök megjelenése2008 · Ipari burkolatok, balesetmegelőzés
 2. Új termékkörök megjelenése2004 · Szőnyegek, PVC és linóleum
 3. Piacvezetővé válás2002 · Egyedi szennyfogó rendszerek
 4. Gyártóvá válás1997 · AluTrend lábtörlő rendszer
 5. A cég alapítása1993 · Budaörs, Magyarország

Ipari burkolati megoldásokat használó ügyfeleink

AudiBoschUnilever

És még persze sokan mások, a lista hosszú. Ha még nincsen rajta, reméljük, hogy Ön és cége is hamarosan csatlakozik az elégedett Cleartex felhasználók táborához. Minden kedves ügyfelünknek köszönjük, hogy bizalmat szavaztak nekünk és bízunk benne, hogy a jövőben is segítségükre lehetünk. Álljuk a sarat!
 
A Cleartex Kft. csapata

Alkategóriák

CLEARTEX BIZTONSÁGI BURKOLATI MEGOLDÁSOK KATEGÓRIA

CLEARTEX BLOG

Biztonsági burkolatok és sok minden más

Blogjaink, amik nem csak vagy nem feltétlenül a biztonsági burkolatokkal kapcsolatosak.

CLEARTEX FOTÓ GALÉRIA

 

Biztonsági burkolatok

Képeink termékeinkröl, megoldásainkról, telepítéseinkröl.

Jó böngészést!

CLEARTEX VIDEO GALÉRIA

Biztonsági burkolatok

Videóink termékeinkröl, megoldásainkról, telepítéseinkröl

 

Loading...
Loading...