Share
Cleartex Projekt PVC = Eszelős árak, orbitális választék - Cleartex - Biztonsági burkolatok
Az oldalon történö látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.

Cleartex Projekt PVC = Eszelős árak, orbitális választék

CLEARTEX PROJEKT PVC A B2B.CLEARTEX.HU-N ÓRIÁSI KEDVEZMÉNNYEL

HOMOGÉN ÉS HETEROGÉN PVC BURKOLATOK KÖZÜLETI PROJEKTEKHEZ ÓRIÁSI VÁLASZTÉKBAN MOST KIEMELTEN KEDVEZŐ FELTÉTELEKKEL A B2B.CLEARTEX.HU WEBÁRUHÁZBAN ÉS ÉRTÉKESÍTŐNKTŐL


Kedves Partnerünk!

Tervezzen, kivitelezzen a Cleartex Projekt PVC kínálatából! Most nagyon megéri, mert egy újabb gyártói kedvezményt kaptunk, amit egy az egyben továbbadunk Önnek.

Óriási szín- és minta választék, homogén és heterogén típusok! Eddig sem volt kicsi a kínálat, de most 120 heterogén és 114 homogén, egymással pazar módon kombinálható típusból választhat.

És a legjobb, hogy ezek a PVC-k tényleg a legjobbak! A Forbo díjat is nyert velük, egy szép zöld plecsnit, amin az olvasható, hogy ez a LEGALKALMASABB PVC burkolat.

Mitől alkalmasabb ez egyik PVC, mint a másik? Hát attól például,

  • hogy nincs benne méreganyag, amit az erős, kellemetlen szag hiánya és egyéb tesztek igazolnak,
  • telepítési feltételei és gyártás technológiája a legkevésbé terheli a környezetünket hulladékkal,
  • és mert valóban hosszú távú, rendkívül strapabíró megoldás akár oktatási, egészségügyi vagy általános irodai, kereskedelmi célra használják.

Na de, a legmeggyőzőbb tulajdonsága, hogy OLCSÓ!

Cleartex Projekt PVC burkolat közületi felhasználásra

Töltse le a CLEARTEX PROJEKT PVC brossúrát és válasszon színeket és mintákat egyszerűen a dokumentumból! A termékek árát és elérhetőségét kényelmesen ellenőrizheti a képekre kattintva - internet elérés függvényében.

Cleartex Forbo Projekt PVC brossúra


Összefoglalva, a Cleartex Projekt PVC-k azért a legalkalmasabb Önnek, mert jelentősen csökkentheti a burkolati költségeket a projekt jellegű teljesítések esetén és garantáltan megtalálja az épülethez legjobban illő, a megrendelő által megkötött színt vagy mintát.


És ez még nem minden, vannak további jó híreink vásárlóinknak!

  • A termékeket a legegyszerűbb módon, a B2B.CLEARTEX.HU webáruházunkban tudja megrednelni 2017. december 31-ig.
  • Ha nem szereti a webáruházakat, akkor egy telefonhívással (+36 70 424 0373 vagy +36 23 887 406) is elintézheti a megrendelést.
  • Ha Ön nem "kispályázik" és 1.000 nm-es nagyságrendekben szállít, akkor a Forbo forró vonalunkon keresztül még jobb árat intézünk Önnek. Az extra kedvezményes árakért hívja saját Cleartex kapcsolattartóját vagy Tarapcsik Ádám kollégánkat a +36 70 424 0373 vagy +36 23 887 406 számon!
  • Az idén indított CLEARTEX PARTNER PROGRAMUNKBAN pedig további kedvezményekhez juthat (pénzvisszatérítés, ajándék tárgyak).
  • És persze, ha meg akarja védeni az új burkolatot a kosztól és mocsoktól, akkor javasoljuk, hogy nézze meg ALUTREND.HU weboldalunkon szennyfogó megoldásainkat!

Cleartex Projekt PVC burkolatok a B2B.CLEARTEX.HU webáruházban

Loading...
Loading...