Share
Hírlevél | 2017. AUGUSZTUS - Cleartex - Biztonsági burkolatok
Az oldalon történö látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
Hírlevél | 2017. AUGUSZTUS
 

Lehetne jobb nyarunk? Már be is fejeződött a nyári aratás és 5 millió tonna őszi búzát adtak a hazai földek! És még csak augusztus van, dübörög a Sziget Óbudán, Baji Balázs sport történelmet írt Londonban, és a Duna Arénában már a FINA World Masters Championships megy. Ez utóbbi helyszín számunkra is emlékezetes: kollégáink tavasszal nem kevesebb mint 3.000 lépcsőfokot másztak meg a melegburkolatok telepítésénél, mert akkor még nem működött lift az épületben egyáltalán. Egy tekercs szőnyeg, illetve PVC általában 150 - 200 kg-ot nyom, és sajnos a mi szőnyegeink nem tudnak repülni - de keressük a beszállítót erre is. Még szerencse, hogy a logós szőnyegeket nem kellett az emeletre vinni júniusban.

Mi is történik most a Cleartexnél?

  • Alutrend | Színesedik kefe kínálatunk, megjelentek az új típusú bordázott gumik
  • Projekt PVC burkolatok óriási kedvezménnyel
  • Na ilyen még nem volt, de lesz nálunk is: HDF alapú laminált lapok
  • Lakberendezési Show a myfloor.hu-n
 
 

Ne maradjon le aktuális híreinkről! Kövessen bennünket!   Kövessen a Facebookon!   Kövessen a Google Plus-on   Kövessen a YouTube-on!

 
 

leartex | Alutrend új járófelületekkel

Új Alutrend Maxi és Mini járófelületek

A fekete egy örök divatszín, holott színelméletileg nem is létezik. Tulajdonképpen egy tárgy akkor fekete, ha a környezetéhez képest nem vagy csak nagyon kis mértékben ver vissza látható fényt. Például ezért van az, hogy ha lefényképezzük a fekete keféket fekete PVC alapban alumíniumsínben, akkor a fényképen alig látszik valami a keféből. Nos, nem emiatt a fizikai jelenség miatt, de beszereztünk egy pár új kefét, és bordázott gumi felületet, amik már közel sem akromatikusak, és szemmel láthatóan nagyon vidámak. Ráadásul a bordázott gumi nem csak új színekben érhető el, de új struktúrával is rendelkezik. Nézze meg képeinket az új termékekről, és ha lát benne fantáziát, keresse szaktanácsadóinkat a részletekért!

ÚJ KEFÉK ÚJ BORDÁZOTT GUMIK

 
 

Cleartex | Projekt PVC burkolatok - kedvező áron

Projekt PVC burkolatok kedvező áron, nagy választékban

Spóroljon a burkolatok költségein! A Forbo Sphera irányítatlan mintázatú burkolataival minimalizálhatja a vágási veszteséget, ezáltal 20-25%-kal csökkenhet az anyagszükséglet.

Cserélje drága terveit olcsó burkolatokra! A PVC burkolatok kimagasló minőségükkel, kedvező árukkal és gazdaságos telepíthetőségükkel segítenek a projekt költségek lefaragásában.

A 234 típusból garantáltan megtalálja azt, ami mosolyt csal megbízói arcára! Az egyszerűbb smaragd, márvány és beton ihletésű mintázatok mellett fémes, szőttes és fa utánzatok tucatjai közül válogathat.


   Cleartex | Projekt PVC burkolatok nagy kedvezménnyel   Cleartex | Projekt PVC burkolatok nagy kedvezménnyel   Cleartex | Projekt PVC burkolatok nagy kedvezménnyel


A Cleartex Projekt PVC burkolat a legtöbb esetben hatékonyabb választás más nehezebben kezelhető vagy drágábban telepíthető burkolatoknál. Gazdaságos, strapabíró és teljesíti a legszigorúbb környezet- és egészségvédelmi normákat is, ezáltal bármilyen közületi vagy közösségi térben ideális megoldás lehet:

  • oktatási intézmények
  • egészségügy, idős- és beteggondozás
  • sportlétesítmények
  • wellness központok, uszodák, fürdők
  • szálloda és vendéglátás
  • kereskedelmi egységek, irodák

Miért ajánljuk pont ezekre a helyekre? Mert a modern, vidám színkombinációk és a magas fényvisszaverő képesség élénk, pezsgő és egyben világos tereket hozhatnak létre.

Töltse le a CLEARTEX PROJEKT PVC brossúrát és válasszon színeket és mintákat egyszerűen a dokumentumból! A termékek árát és elérhetőségét kényelmesen ellenőrizheti a képekre kattintva - internet elérés függvényében. (A letöltés nincs regisztrációhoz kötve, egy kattintást igényel csak a megnyitás, és még egyet a letöltés.)

Cleartex | Projekt PVC burkolatok prospektus 2017

A termékek megtekinthetők és megrendelhetők közveztlenül a webáruházunkban:

 
 

Cleartex | Laminált padlólapokkal bővült melegburkolati kínálatunk

HDF alapú, laminált burkolatok a Cleartex kínálatában

A kivitelezőink, illetve kisebb felhasználóink régóta "sérelmezték", hogy ha van tucatnyi minőségi szőnyegünk és PVC-ből is a legjobbakat szállítjuk, akkor miért nincs kisebb terhelésű területekre hagyományos laminált burkolatunk. Tulajdonképpen a közületi felhasználási fókusz és a laminált lapok terhelési mutatója miatt nem volt eddig a kínálatunkban, amin ezennel változtatunk. Lakóparkok, kis irodák és üzlethelyiségek építésénél, felújításánál felmerülhetnek olyan igények, amivel az úgynevezett 'Class 31' és 'Class 32' burkolati fokozatot célozzák meg. Ezek alacsonyabb közületi terhelést, de a legmagasabb otthoni felhasználási szintet jelentik.

Két új beszállítónk, a KAINDL és a Kronospan a fautánzatú, HDF-alapú laminált lapok elismert gyártói. A termékeik Európában, komoly minőségi kontroll mellett készülnek, de világszerte elérhetők. Jellemzően klasszikus megjelenésű és teljesen faérzetű tapintást adó burkolatokat készítenek, de megtalálhatók a modern irányzatot képviselő típusok is.

A laminált burkolatokkal kapcsolatban keresse szaktanácsadó kollégáinkat és töltse le rövid brossúránkat!

Cleartex | Laminált Burkolatok prospektus

 
 

Cleartex | Utazzon Egerbe a Myfloor.hu kampányával!

Lakberendezési webáruházunk ajánlata

Vásároljon 2017. szeptember 3-ig bármit a myfloor.hu áruházunkban és nyerje vissza vásárlásának teljes értékét! Minden héten hétfőn kisorsoljuk az előző heti  vásárlások egyikét, amivel a szerencsés vásárló egy Myfloor.hu ajándékutalványt kap a vásárlásával azonos értékben.

Milyen termékek közül választhat?

Bármilyen. Design szőnyegek, tapéták, poszterek és ezek egyedi típusai várják az érdeklődőket a megszokott melegburkolatok és lábtörlők kínálata mellett.

És akkor ki utazik Egerbe?

A vásárlások között 2017. szeptember 4-én sorsoljuk ki a főnyertest, aki egy hétvégét tölthet szeretteivel Egerben.

Részletek a myfloor.hu webáruház weboldalán

  Cleartex Kft. | 2040 Budaörs, Gyár utca 2. | +36 23 887 400  
     
Loading...
Loading...