Share
Cleartex Projekt PVC = Fergeteges dizájn, ami bárhol megvalósítható - Cleartex - Biztonsági burkolatok
Az oldalon történö látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.

Cleartex Projekt PVC = Fergeteges dizájn, ami bárhol megvalósítható

Cleartex Projekt PVC | Fergeteges dizájn bárhol

PROJEKT PVC BURKOLATOK HOMOGÉN ÉS HETEROGÉN TÍPUSOK KÖZÜLETI PROJEKTEKHEZ ELKÉPESZTŐ SZÍNVÁLASZTÉKBAN A B2B.CLEARTEX.HU WEBÁRUHÁZBAN ÉS ÉRTÉKESÍTŐNKTŐL


Kedves Partnerünk!

Legyen merész és vigyen életet épületeibe! A Cleartex Projekt PVC burkolatokkal nincs lehetetlen, szinte bármilyen színnel, színkombinációval tervezhet vidám és klasszikus közületi tereket.

Legyen a pohár félig "tele"! Spórolni kell a költségekkel padlózat burkoláskor, ezért legyen szürke és egyhangú minden? Felejtse el az unalmas mintákat és színeket, használjon Cleartex Projekt PVC-t és legyen mindenki elégedett!

Legyen stílusos és ne engedjen teret a kompromisszumoknak!  Alkosson esztétikus beltereket a Cleartex Projekt PVC alkalmazásával akár több szín vagy minta párosításával, alacsony költségek mellett!


Kedvezményes áron, gyártói raktárról elérhető típusok (Kattintson a képre és nézze meg a terméket webáruházunkban!)

Cleartex Projekt PVC | Forbo Eternal Wood Grey Painted Wood   Cleartex Projekt PVC | Forbo Eternal Color Petrol Sparkle   Cleartex Projekt PVC | Forbo Eternal Material Indigo Woven

Cleartex Projekt PVC | Forbo Eternal Colour Mint-turquoise Gradient   Cleartex Projekt PVC | Forbo Sphera Element Dimgray   Cleartex Projekt PVC | Forbo Sphera Energetic Seagreen


A Cleartex Projekt PVC-k rendkívül biztonságosak, nem tartalmaznak kipárolgó mérgezőanyagokat, mint a kínai használati eszközök többsége és nem emlékeztetnek egy kicsit sem a 20. századi panel lakások padlóztára. Persze nem minden gyártónak vannak szép PVC-i.

 

De miért olyan stílustalanok az olcsó PVC-k és a Cleartex Projekt PVC-k miért nem?

 • mert nem fektetnek bele megfelelő energiát a fejlesztésbe >> A Forbo európai egységeiben tervező mérnökök tucatjai folyamatosan azon dolgoznak, hogy a létező legmodernebb technológiával a legkifinomultabb árnyalatokat és mintákat alkossák meg alacsony költségszint mellett.
 • mert nem gondolkodnak azon, hogy lehet jobbá tenni a belső tereket >> A Forbo-nál a színek és árnyalatok mellett nagy figyelmet fordítanak a különböző árnyalatok harmonizálására, így például 3 jól kiválasztott színnel pazar tereket lehet kialakítani, ami jobb hangulatot kölcsönöz, kifinomultabb arculatot teremt.
 • mert csak a pénzügyi haszonra utaznak  >> Míg a legtöbben az árra fókuszálnak és színek, mintázatok másodlagosak - mondván ez a belépő szegmens, addig a Forbo-nál a minőséghez párosítják az alacsony árakat.

 

"Sok hűhó a semmiért! Egy unalmas, gyengébb minőségű burkolaton ugyanolyan járni, mint egy ízlésesen." Na, ez nem igaz!

 • az emberek átlagosan 85%-ban töltik idejüket falak között, ahol élnek, pihennek, dolgoznak, szórakoznak, tanulnak vagy gyógyulnak
 • az emberek a zárt falak között - nem meglepően - 70%-ban a padlón töltik az idejüket
 • ezért nem mindegy mit látnak, mit éreznek: a komfort, a higiénia és a biztonság érzete vidámabbá, energikusabbá  és hatékonyabbá teszi az embereket
 • a Cleartex Projekt PVC burkolatok mindenki számára megelégedést biztosítanak: a tervezőnek szép, a beruházónak olcsó, a kivitelezőnek egyszerű, az ingatlankezelőnek gazdaságos, a földön járóknak pedig nagyszerű érzés.


Töltse le a CLEARTEX PROJEKT PVC brossúrát és válasszon színeket és mintákat egyszerűen a dokumentumból! A termékek árát és elérhetőségét kényelmesen ellenőrizheti a képekre kattintva - internet elérés függvényében. (A letöltés nincs regisztrációhoz kötve, egy kattintást igényel csak a megnyitás, és még egyet a letöltés.)

Cleartex Forbo Projekt PVC brossúra


Milyen egy jó színpárosítás? Mutatunk egy párat a b2b.cleartex.hu kínálatából, de a lényeg, hogy legyen szép és legyen olcsó is! (Kattintson a képre és nézze meg a terméket webáruházunkban!)

Forbo Eternal Color - akár 22%-os kedvezménnyel

Forbo Eternal Colour Turquoise   Forbo Eternal Colour Turquoise-Eggplant gradient  Forbo Eternal Colour Eggplant Sparkle 

Forbo Eternal Material - akár 22%-os kedvezménnyel

Forbo Eternal Material Silver Concrete  Forbo Eternal Material Beton Concrete  Forbo Eternal Material Gravel Concrete 

Forbo Sphera Element - akár 19%-os kedvezménnyel

Forbo Sphera Element Lead  Forbo Sphera Element Olive  Forbo Sphera Element Yellow Green 

Forbo Sphera Energetic- akár 19%-os kedvezménnyel

Forbo Sphera Energetic Vivid Snow  Forbo Sphera Energetic Ice  Forbo Shpera Energetc Deep Sea 


Lehet még ennél többet kapni?  Igen, vannak még ütős érveink a Cleartex Projekt PVC-k mellett:

 • A termékeket a legegyszerűbb módon, a B2B.CLEARTEX.HU webáruházunkban tudja megrednelni 2017. december 31-ig.
 • Ha nem szereti a webáruházakat, akkor egy telefonhívással (+36 70 424 0373 vagy +36 23 887 406) is elintézheti a megrendelést.
 • Ha Ön nem "kispályázik" és 1.000 nm-es nagyságrendekben szállít, akkor a Forbo forró vonalunkon keresztül még jobb árat intézünk Önnek. Az extra kedvezményes árakért hívja saját Cleartex kapcsolattartóját vagy Tarapcsik Ádám kollégánkat a +36 70 424 0373 vagy +36 23 887 406 számon!
 • Az idén indított CLEARTEX PARTNER PROGRAMUNKBAN pedig további kedvezményekhez juthat (pénzvisszatérítés, ajándék tárgyak).
 • És persze, ha meg akarja védeni az új burkolatot a kosztól és mocsoktól, akkor javasoljuk, hogy nézze meg ALUTREND.HU weboldalunkon szennyfogó megoldásainkat!

Cleartex Projekt PVC burkolatok

Loading...
Loading...