Share
Hírlevél | 2017. január - Cleartex - Biztonsági burkolatok
Az oldalon történö látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
Hírlevél | 2017. Január
 

Új év =  új fogadalmak, új kezdetek. Nagyjából ezzel lehet összefoglalni sok embertársunknál az új esztendő eljövetelét. Az nyilván csak decemberben derül ki, hogy a fogadalmak teljesültek-e, de van amikor már februárban látszik, hogy nem. Nos, pont ezért nem szeretnénk fogadkozni, hogy az új évben több új beszállítóval vagy több újdonsággal fogunk előállni. Inkább a meglévő termékekre és szolgáltatásokra fókuszálunk az idén is, mivel van belőlük bőven és érezzük, hogy lehet még jobban is csinálni. Igyekszünk az ügyfeleink igényei alapján korrigálni "termék és kapcsolódó szolgáltatás" menünket. Tavaly sok újdonsággal álltunk elő mint például az Alutrend Compact, egy zárt szerkezetű, alusínes lábtörlő kis forgalomra vagy a Tapiwall faldekorációs megoldások, amik alapvetően egyedi és egyben környezetbarát tapéták kültérre és beltérre. Utóbbinál például sok esetben felmerült, hogy annak ellenére, hogy viszonylag egyszerű a felhelyezése beltéri falra, ügyfeleink igénylik a tervezés és a gyártás mellett a professzionális installációt is. Természetesen minden esetben teljesítettük is a kéréseket saját erőforrásokból, de a megnövekedett érdeklődés miatt bővítenünk kell kivitelező csapatunkat. Tehát az idei év a Cleartexnél jobbára a minőségbeli és funkcionális fejlesztéseké lesz.

Január a Cleartexnél:

  • Logós lábtörlők a legjobb szolgáltatásokkal
  • Raktárkészlet kisöprés | Lábtörlők nagy kedvezménnyel
  • Myfloor Rajz pályázat 2016
  • Sticky Mat - Ragacsos szőnyeg tisztaterek biztosításához
  • Hideg otthon a padlózat? Burkoljon meleggel!
 
 

Ne maradjon le aktuális híreinkről! Kövessen bennünket!   Kövessen a Facebookon!   Kövessen a Google Plus-on   Kövessen a YouTube-on!

 
 

Cleartex | Logós lábtörlők a legjobb szolgáltatással

Az elmúlt évben több, mint 450 db logós lábtörlőt készítettünk beltérre és kültérre. A legtöbbet a standarnak számító nitril hátlapú, 33 színből készülő Portal illetve a 60-színes Portal Premium típusokból értékesítettünk, de feltörekvőben van a kültéri, PVC hátlapú Color Rasp Magic szőnyegünk is. Ügyfeleinket megkérdezve a következő álláspontra jutottunk. Egészen jó feltételeket biztosítunk, ha nem a legjobbat. Mik is ezek? Vásárlóink visszajelzéseiből kitűnt, hogy az átlagosan 1 hetes szállítási határidő a konkurenciához képest nagyon kedvező. Értékelték továbbá, hogy a tervezési és színezési grafikai műveleteket díjmentesen végezzük, még akkor is, ha ez akár 2 hétig is eltart - például a sok változtatásnak köszönhetően. És természetesen az, hogy 100%-os vevőelegedettség mellett vehetik át a megrendelt lábtörlőt, az több, mint gáláns. Vásárlóinknak ezúton is köszönjük a pozitív visszajelzéseket és kívánjuk, hogy sokáig élvezzék az egyedi megjelenésű lábtörlőket!

 

Logós lábtörlők

 
 

Cleartex | Lábtörlők nagy kedvezménnyel

Január elején elég sok megkeresést kaptunk szennyfogó szőnyeg fronton. Na igen, a mostani tél végre tél. Van csapadék bőven, van fagy, van latyak, van útkáli, van minden, aminek kint kéne maradni a bejárat előtt. És mégis mit lát az ember, ha betéved egy olyan helyre, ahol bérlábtörlővel fogadják az embert? Mocskot, koszt és vizes, csúszós burkolatokat még 50 méterre a bejárattól is. Pedig mi szóltunk előre, hogy két lépés egy 3-4 mm vastag szőnyegen nem lesz elég. Ahhoz, hogy tiszta maradjon a beltér az alábbi dolgokra lesz szükség:

1.) Szennyfogó rendszer > azért szennyfogó, mert az ledörzsöli koszt, felszívja a nedvességet és magába gyűjti. Ebben például segít az, hogy dupla olyan vastag és több fajta, minőségi tisztító és nedvszívó szál végzi a munkát, amik öt év múlva is úgy állnak, ahogy egy gépben tisztított bérlábtörlő szálai még a gyártás pillanatában sem. Nyilván a szennyfogó ugyan olyan, mint a porszívó: először eltünteti, amit nem szeretnénk látni, majd idővel üríteni kell belőle. Ezért hívják úgy.

2.) Szennyfogó rendszer > azért rendszer, mert a szennyeződések több formában vannak jelen és mindegyiknek külön helyet szánunk a szennyfogókban. A kültéri szőnyeg leszedi a nagyobb szennyeződés darabokat, kikaparja a kavicsokat - mindezt már a bejárat előtt. A beltéri szőnyegek lehúzzák a maradék szilárd és fagyott szennyeződéseket és a felszívják a nedvességet - mindezt még a bejáratban.

3.) Szennyfogó rendszer > azért szennyfogó rendszer, mert egy méternyi lábtörlő  egy nagyforgalmú bejáratban nem működik, ugyanis senki nem áll meg lábat törölni, viszont a Cleartex beltéri vagy köztes zónába szánt szennyfogói 3-5 liter folyadékot vagy 4-6 kg port képesek begyűjteni, ha legalább 6 lépést tesznek meg rajta. Télen pedig nem árt a tíz lépés sem.

Véleményünk szerint mindenki, aki beteszi a lábát egy jókora irodaházba, közintézménybe, aminek a beruházási és működtetési költségeihez mérten egy minőségi szennyfogó rendszer egy kerekítési tévedés, megérdemli, hogy tiszta és biztonságos úton jusson el céljához. A balesetvédelem nem lehet pénz kérdése, a tisztaság pedig presztízs kérdés - szerintünk.

Aki hasonlóan ítéli meg a problémát, annak most is nagy, akár 30%-os kedvezménnyel kínáljuk beltéri és kültéri szennyfógó szőnyegeinket a b2b.cleartex.hu weboldalunkon. Aki komplex, személyre szabott szennyfogó megoldást keres, annak javasoljuk, lépjen velünk kapcsolatba +36 23 887 400-as telefonszámon!

 

kedvezményes lábtörlők

 
 

 Cleartex Myfloor rajzpalyazat2016 2017

Befejeződőt a Myfloor Karácsonyi rajzpályázata. Három kategóriában lehetett indulni az értékes egyéni nyereményekért. Óvodai korcsoport, alsó-és felső tagozatos iskolai korcsoport, illetve a korcsoportonkénti győztes rajzok tovább jutottak a döntőbe, ahol saját osztályuk részre nyerhetnek egy nagyszerű, Tapiwall egyedi tapéta installációt. Az eredmények, amit a megmozdulás során és azok a számok, amit a szavazások során elértünk, szinte hihetetlenek, hiszen közel 250 darab képet kaptunk, ezekre több mint 22.000 szavazat érkezett, kevesebb mint 2 hónap alatt. Ez egy nagyon magas szám és jól mutatja a gyerek, szülők, óvodák és iskolák összefogásának a sikerességét. A pályázatunk célja a gyerekek képzelő erejének, kreativitásának, kézügyességének az elősegítése volt, ezért a határidő lejárta után  beérkező meglepően sok rajzra egy ad-hoc pályázatot írtunk ki "A gyerekek öröme a legfontosabb!" címen. Úgy gondoljuk, hogy megérte a sok időt és energiát belefektetni a rajzpályázatba, és ezért nem is szeretnénk itt abbahagyni. Úgy döntöttünk, hogy 2017-ben további hasonló pályázatokat és nyereményjátékokat indítunk.

 

A rajzok  A nyertesek

 
 

Cleartex Sticky Mat | Ragacsos tisztatéri szőnyeg

A vegyi vagy mikroelektronikai laborok, kórházi műtők legnagyobb ellensége a por, illetve a talpakon behordott egyéb szennyeződések és kórokozó organizmusok. Esetükben a hagyományos lábtörlő nem igazán hatékony, mert a szálak nem tudják olyan mértékben megtisztítani a talpakat, mint amennyie szükség lenne. Az úgynevezett tisztaterek, pontosabban a hozzá tartozó előírások speciális, nagyhatékonyságú tisztítást kívánnak meg. A Sticky Mat, azaz ragacsos szőnyeg 99,9%-ban hatékony megoldást nyújt, használata rendkívül egyszerű és higiénikus. A 60 lehúzható lapból álló szőnyeget a forgalomtól függően, az érzékelhető tapadás fennmaradásáig lehet hatékonyan használni, majd az elhasználódott felületet egy egyszerű mozdulattal el lehet távolítani. A padlózatra ragasztott hátlap a szőnyeg teljes avulásakor folt- és ragasztószermentesen eltávolítható és újra cserélhető. A szőnyeg elérhető kék és fehér színben, 3 méretben, 60 rétegű kiszerelésben.

 

STICKY MAT

 
 

Hideg otthon a padlózat? Burkoljon meleget!

Az utolsó hírünk nem számít újdonságnak, viszont úgy éreztük, hogy érdemes róla ismét beszélni és írni. Talán sokak észre sem veszik, de az elmúlt hetek mélyen mínuszos napjaiban igencsak kellett fűteni, hogy fennmaradjon a megszokott hőérzet. Ez azokban lakásokban vagy szobákban, ahol kő vagy laminált padlólap dominál, sokkal nehezebb feladat, mert az anyagok felülete még melegebb napokon is hideg érzetű. Cégünknél többen döntöttek az elmúlt időszakban a padlózat cseréjekor PVC, linóleum, vagy padlószőnyeg mellett. Akik váltottak és főleg azok, akik csak részben váltottak, arról számoltak be, hogy óriási a különbség a PVC és laminált lapok közt. Aki linóleumot telepített, az azóta is áldja a döntését - és mint tudjuk: még vagy 25-30 évig biztos ezt teszi.

Miért? Egyrészt a PVC-nek és linóleumnak puhább a felülete, zajmentes a közlekedés rajta, de a legfontosabb, hogy még 20 fok környékén vagy kicsit alatta sem érezhető hidegnek. A szőnyeget telepítők még nagyobb örömről számoltak be: a modulos padlószőnyegek számtalan előnye mellett a legfontosabb, hogy alacsonyabb szobahőmérséklet mellett is mindig lakályos, meleg érzetet biztosítanak.

A konklúzió: érdemes átgondolni, hogy a szokásokhoz vagy a kényelemhez, komforthoz ragaszkodik az ember burkolat választásnál, ugyanis a legtöbb időt - bármennyire is nem meglepő - a padlózaton töltjük. A kő állandóan hideg érzetű, kong tőle a lakás, és ha ráejtünk valami keményet, akkor nagy valószínűséggel valami törni fog. Nem sokkal másabb a helyzet a laminált lapoknál, bár ott a burkolat nem törik, hanem púposodik vagy vetemedik, illetve a vízzel telt részek gombásodhatnak, ami egy idő után a burkolat és a padozat közt fut tovább. A PVC, a linóleum és a szőnyeg jó hangszigetelő és zajszűrő (ráadásul vannak külön akusztikai típusok is), bírja az ütéseket, nyomásokat, és akár mind a három felmosórongyal is takarítható, anélkül hogy bármi is foltot hagyna rajtuk vagy bármilyen deformálódás, penészesedés indulna el.

A kollégák egybehangzó véleménye alapján otthonokba komfortos és minőségi melegburkolatok valók és érdemes körül nézni a nem szokványos burkolatok között is. Akik a jobb hőérzet mellett szavaznak, azoknak javasoljuk a myfloor.hu webáruházunk böngészését!

PVC  Linóleum

Padlószőnyeg

 
  Cleartex Kft. | 2040 Budaörs, Gyár utca 2. | cleartex@cleartex.hu | +36 23 887 400  
     
Loading...
Loading...