Share
Hírlevél | 2017. február - Cleartex - Biztonsági burkolatok
Az oldalon történö látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
Hírlevél | 2017. február
 

Nem ködösítünk - abból van elég országszerte, súlyos híreket hozott a február. Úgy tűnik, hogy a minőségi szőnyegpiacot újabb áremelések fogják sújtani a kínai alapanyag gyártók erőteljes áremelésének köszönhetően. De ne rohanjuk ennyire előre, van azért jobb hírünk is és a legnépszerűbb lábtörlőinket még mindig 30% kedvezménnyel lehet megvásárolni.

Február a Cleartexnél:

  • A lábtörlő szezonnak sosincs vége | Akciós ajánlatunk
  • Rendezvényeink 2017-ben | Cleartex nap 2017. 04.25.
  • Design PVC modulokból | Van még értelme a laminált burkolatoknak?
  • Emelkedő árak a poliamid piacon | A szőnyegek el fognak szállni?
 
 

Ne maradjon le aktuális híreinkről! Kövessen bennünket!   Kövessen a Facebookon!   Kövessen a Google Plus-on   Kövessen a YouTube-on!

 
 

Cleartex Lábtörlő akció | Coral Aktív és Welcome, Natrur Grip és Color Rasp

A tél lassan, de biztosan tűnik el a hétköznapokból. Sajnos a kosz marad, ezért a lábtörlő szezon tulajdonképpen sosem ér véget. A Cleartexnél a raktárkészlet erejéig még nagy kedvezménnyel elérhetők a legnépszerűbb típusok, a beltéri Coral Aktív és Welcome, illetve a kültéri Natur Grip és az új Color Rasp lábtörlő szőnyeg. Aki még nem ismeri a típusokat, annak elmondjuk, hogy a sok fontos paraméterük mellett rendkívül hatékonyan tisztítják a talpkat, szárítják a nedvességet és nagy mennyiségben tárolják el a koszt. Aki tud hasonló minőségű lábtörlőt mutatni, ami több vizet vagy port zár magába, mint egy Coral Aktív - és nincsen a Cleartex kínálatában, azt meghívjuk egy lábtörlő tesztelésre és 2 db mozijeggyel lepjük meg!

Beltéri lábtörlő

Coral Aktív    |   Coral Welcome

kültéri lábtörlő

Natur Grip    |    Color Rasp

 
 

Cleartex Rendevények | Cleartex nap 2017.04.25.

Tavalyi rendezvényeink sikerén felbuzdulva úgy döntöttünk, hogy idén több produkcióval készülünk. Az események fő célja, hogy bemutassuk teljes portfóliónkat, rámutassunk azokra a megoldásokra, termékekre, amiket kevesebben ismernek. A tanulás a tudás anyja, de mi nem unalmas tanórai / konferencia hangulatra gondolunk, hanem inkább közvetlenebb, interaktív beszélgetéssel egybekötött prezentációkra. A poénokat még nem szeretnék most lelőni, nem "spoilerezünk", de annyit elárulunk, hogy egyik húzó termékünk fél évszázados lesz, amit meg kell, hogy ünnepeljünk. Mint kiderült, vannak még sokan, aki nem tudják, hogy mi az a szőnyeg logózás vagy például, hogy mire jó egy mikrocellás habszőnyeg. Nos, igyekszünk ezeket helyre tenni, ezért a legfontosabb információt most megosztjuk:

CLEARETEX NAP - 2017. április 25. - Holiday Inn, Budaörs M1-M7 bevezető szakasz, déli oldal.

Előregisztrációhoz kérjük, küldje el e-mailben elérhetőségét (név, cégnév, közvetlen telefon és e-mail) a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. Az adatok elküldését központi, biztonságos kapcsolattal rendelkező weboldalunk, a cleartex.hu Kapcsolati oldalán keresztül  is elvégezheti.

REGISZTRÁCIÓ

 
 

Divatos moduláris burkolatok | LVT, azaz luxus PVC modulok

A legtöbben ferde szemmel néznek a PVC szó hallatán, ha burkolatként említjük. Pedig a modern, moduláris PVC-k, angolul LVT-k több szempontból különlegesek. Egyrészt - köszönhetően a szigorúan szabályozott és ellenőrzött európai gyártástechnológiáknak - nem tartalmaznak mérgező anyagokat, ellenben a faparketta felületi lakkjával, és nem is használnak hozzá ftalát alapú szabályozókat, ezért kipárolgásuk sincs. További előnyük, hogy rendkívül strapbírók és nem púposodnak, vetemednek víz hatására, mint a HDF-ből készülő burkolatok és ráadásul több méretben és formában is elérhetők, amik egymással tökéletesen kombinálhatók. Járófelületüket - felhasználástól függően - 0,5 - 0,7 mm vastag, láthatatlan koptató anyaggal borítják, ami akár 20 éves élettartamot prognosztizál. Egyetlen hátrányuk, hogy rendkívül mutatósak, óriási választékban elérhetők, ezért nagyon nehéz eldönteni, hogy milyen kerüljön a padlóra. A választást az is nehezíti, hogy léteznek akusztikus, biztonsági, ragasztás mentes, összepattintható, absztrakt mintájú, rombusz formájú, rattan-utánzatú típusok és a fa mintázatúból is több, mint 80 fajtát lehet megtalálni egyetlen gyártónk kínálatában. Szakértő kollégáink természetesen segítenek a kiválasztásban, ezért javasoljuk, hogy érdeklődés esetén kérjen helyszíni konzultációt!

Moduláris design pvc

 
 

Áremelkedés a poliamid piacon

Végezetül, akkor jöjjön egy rossz hír is. A keleti műanyagipari alapanyag gyárak úgy döntöttek, hogy komolyabb, a piacot erősen befolyásoló mértékben, átlagosan 30%-kal emelik fel a poliamid, illetve az újrahasznosított poliamid (Econyl) beszerzési árát. A minőségi szőnyegipart ez igen komolyan érinti, mivel biztonságos és jó minőségű textil szálakat kizárólag poliamidból (PA) készítenek. Érdekes - bár nem meglelpő, hogy a lényegesen gyengébb minőségű, Kínában is készülő polipropilén (PP) szőnyegek gyúlékony, külsőleg festett szálainak, illetve alapanyagának ára nem emelkedett. Sajnos az európai gyártók viszonylag gyorsan reagálni fognak az emelésre, ezért valószínűleg márciustól már mi is az emelt árakon tudunk rendelni gyártói raktárkészleten nem lévő termékeket. A projekt jellegű és a folyamatos beszerzési pályázatok, beszerzések esetén ezért felhívjuk a figyelmet, hogy a második negyedévtől emelet áron tudjuk biztosítani poliamid szálas szőnyegeinket, lábtörlőinket. Azt, hogy melyik beszállítónk mennyivel fogja megemelni az árakat, még nem tudjuk pontosan, ezért nyomatékosan kérjük partnereinket, hogy érdeklődjenek kollégáinktól az aktuális árakról és árukészletről. Aki pedig úgy dönt, hogy megelőzi az áremelést, az alábbi poliamid szálas termékekből tud válogatni.

beltéri lábtörlők szállodai szőnyegek

 irodai szőnyegek OTTHONI MODULOS PADLÓSZŐNYEG

 
  Cleartex Kft. | 2040 Budaörs, Gyár utca 2. | cleartex@cleartex.hu | +36 23 887 400  
     
Loading...
Loading...