Share
Hírlevél | 2017. SZEPTEMBER - Cleartex - Biztonsági burkolatok
Az oldalon történö látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
Hírlevél | 2017. SZEPTEMBER
 

Ősz, tulajdonképpen az egyik legmozgalmasabb időszak kezdődött. "Iskola, nagy forgalom, meló ezerrel" - talán ezeket lehetne kiemelni, de azért van ennél szebb oldala is. Még pedig, hogy a szeptember felettébb színes egy hónap: az elején még zöld minden, de a végére már vörösbe, narancsba mennek át a színek. Mi is igyekszünk megfelelni a kihívásoknak, csak nálunk a színeknél a falevelek, a sár, kosz egy picit jellemzőbb. Hát igen, itt az ideje elgondolkodni a lábtörlőkön, mert a kínálat még nagyobb, mint tavaly.

Mi is történik most a Cleartexnél?

 • Alutrend | Charm, a logózáson túl
 • Projekt PVC burkolatok |  Az év végéig nagy kedvezménnyel
 • Cleartex B2B | Közületi vásárlóknak
 • Myfloor | Magán vásárlóknak, kis cégeknek
 
 

Ne maradjon le aktuális híreinkről! Kövessen bennünket!   Kövessen a Facebookon!   Kövessen a Google Plus-on   Kövessen a YouTube-on!

 
 

Cleartex | Alutrend Charm - a logózáson túl

Logózott alusínes szennyfogók

Az egyedi grafikával, egyedi méretekben gyártott lábtörlőink nagy sikernek örvendenek, a szennyfogó piacon megszokottaktól eltérően egész évben kurrens, keresett termékek. Ennek okán újabb lehetőségek nyíltak meg az Alutrend szennyfogó rendszerek körül. Az Alutrend Maxi/Mini Charm tulajdonképpen a közületi aluprofilokba integrált beltéri, logós szőnyegeink csíkokra vágott házassága. Nem különbözik a kis irodai, illetve otthoni felhasználású Alutrend Compact sem, csak ott más csíkosztással kell a grafikát elkészíteni. Két szőnyeg típus felhasználásával lehetőség van a hagyományos "szöveg és egyszerű logó" megjelenítésre és az idei újdonságra, hogy már "fotórealisztikus grafikák" is tervezhetők alusínes szőnyegekbe. Célunk, hogy vendéglők, panziók, szépségszalonok és fitnesztermek bejárataiban se legyen kompromisszum az elegancia és az egyediség. Az Alutrend CHARM szennyfogókról érdeklődjön értékesítési tanácsadóinktól vagy kérjen árajánlatot weboldalunkon keresztül!

Cleartex | Alutrend Charm - Maxi / Mini és Compact profilban

 ALUTREND CHARM

 
 

Cleartex | Projekt PVC burkolatok - TERVEZZEN KEDVEZŐ ÁRAKON!

Igen, még nincs vége! Év végéig tervezhet a legjobb árakon!

Legyen merész és vigyen életet épületeibe! A Cleartex Projekt PVC burkolatokkal nincs lehetetlen, szinte bármilyen színnel, színkombinációval tervezhet vidám és klasszikus közületi tereket..

Legyen a pohár félig "tele"! Spórolni kell a költségekkel padlózat burkoláskor, ezért legyen szürke és egyhangú minden? Felejtse el az unalmas mintákat és színeket, használjon Cleartex Projekt PVC-t és legyen mindenki elégedett!

Legyen stílusos és ne engedjen teret a kompromisszumoknak! Alkosson esztétikus beltereket a Cleartex Projekt PVC alkalmazásával akár több szín vagy minta párosításával, alacsony költségek mellett!


Milyen egy jó színpárosítás? Mutatunk egy párat a b2b.cleartex.hu kínálatából, de a lényeg, hogy legyen szép és legyen olcsó is! (Kattintson a képre és nézze meg a terméket webáruházunkban!)

Forbo Eternal Color - akár 22%-os kedvezménnyel

Forbo Eternal Colour Turquoise   Forbo Eternal Colour Turquoise-Eggplant gradient  Forbo Eternal Colour Eggplant Sparkle 

Forbo Eternal Material - akár 22%-os kedvezménnyel

Forbo Eternal Material Silver Concrete  Forbo Eternal Material Beton Concrete  Forbo Eternal Material Gravel Concrete 

Forbo Sphera Element - akár 19%-os kedvezménnyel

Forbo Sphera Element Lead  Forbo Sphera Element Olive  Forbo Sphera Element Yellow Green 

Forbo Sphera Energetic- akár 19%-os kedvezménnyel

Forbo Sphera Energetic Vivid Snow  Forbo Sphera Energetic Ice  Forbo Shpera Energetc Deep Sea 


"Sok hűhó a semmiért! Egy unalmas, gyengébb minőségű burkolaton ugyanolyan járni, mint egy ízlésesen." Na, ez nem igaz!

 • az emberek átlagosan 85%-ban töltik idejüket falak között, ahol élnek, pihennek, dolgoznak, szórakoznak, tanulnak vagy gyógyulnak
 • az emberek a zárt falak között - nem meglepően - 70%-ban a padlón töltik az idejüket
 • ezért nem mindegy mit látnak, mit éreznek: a komfort, a higiénia és a biztonság érzete vidámabbá, energikusabbá  és hatékonyabbá teszi az embereket
 • a Cleartex Projekt PVC burkolatok mindenki számára megelégedést biztosítanak: a tervezőnek szép, a beruházónak olcsó, a kivitelezőnek egyszerű, az ingatlankezelőnek gazdaságos, a földön járóknak pedig nagyszerű érzés.

Töltse le a CLEARTEX PROJEKT PVC brossúrát és válasszon színeket és mintákat egyszerűen a dokumentumból! A termékek árát és elérhetőségét kényelmesen ellenőrizheti a képekre kattintva - internet elérés függvényében. (A letöltés nincs regisztrációhoz kötve, egy kattintást igényel csak a megnyitás, és még egyet a letöltés.)

Cleartex | Projekt PVC burkolatok prospektus 2017

A termékek megtekinthetők és megrendelhetők közvetlenül a webáruházunkban:

 PROJEKT PVC

 
 

Cleartex | B2B.CLEARTEX.HU - Közületi termékeink webáruháza

Közületi termékek a B2B.CLEARTEX.HU webáruházban

A kivitelezőink, nagy felhasználóink, és nem utolsó sorban tervezők, belsőépítészek számára alakítottuk ki egy éve nagykereskedelmi webáruházunkat. Mivel az építő ipar azon részét szolgáljuk ki, ahol sűrűn előfordulnak egyedi megoldások, a webáruház nem a teljes palettánkat fedi le, hanem az általános megoldásokra, az úgynevezett "fogd és vidd" árucikkekre fókuszál. A célunk, hogy az aktuális kampányainkban promótált, és különféle kedvezményekkel kínált termékek a legegyszerűbb módon jussanak el partnereinkhez. Vásárlói partner programunk motorja is az áruházban működik: egy egyszerű regisztrációval a megrendelt termékek után év végi visszatérítést és ajándékpontot is adunk rendszeres vásárlóinknak. A pontokat értékes termékekre lehet beváltani, míg az éves forgalom után sávos rendszerben történik a visszatérítés. Látogasson el webáruházunkba és nézze meg, például lábtörlő kínálatunkat! Nem véletlen ajánljuk, hiszen kopogtat a rossz idő, a sár, a latyak....

 b2b.cleartex.hu

 
 

Cleartex | B2B.CLEARTEX.HU - Lakberendezési termékeink webáruháza

Lakberendezési webáruházunk ajánlata

Otthoni felhasználónk, és exkluzív irodai és vendéglátós berendezéseket kereső partnereink számára kínálunk különleges minőségű konfekcionális és egyedi lakberendezési termékeket.

 • design szőnyegek, moduláris és tekercses padló szőnyegek
 • PVC és linóleum burkolatok
 • kollekcióból választható és egyedi nyomtatású tapéták, poszterek, vászonképek
 • konfekcionális és egyedi gyártású lábtörlők

Természetesen lakberendezési termékinket is szezonális kedvezményekkel és nyeremény játékokkal fűszerezve kínáljuk.

Volt is egy játékunk a nyáron, a kérdés: ki utazik Egerbe?

2017. szeptember 4-én sorsoltuk ki a Lakberendezési Show játékunk a főnyertesét, aki egy hétvégét tölthet szeretteivel Egerben. Csombó-Varga Zsuzsanna nyerte az utat. GRATULÁLUNK!

 www.myfloor.hu

  Cleartex Kft. | 2040 Budaörs, Gyár utca 2. | +36 23 887 400  
     
Loading...
Loading...