Share
Cleartex video - Cleartex - Biztonsági burkolatok
Az oldalon történö látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
AluTrend Compact, az új családtag

AluTrend Compact, az új családtag

Az AluTrend szennyfogók családja egy új taggal bővült. A Compact névre hallgató, új szennyfogó főleg kisirodák, panziók illetve olyan épületek bejáratában használható, ahol a napi áthaladások száma nem haladja meg a 200-at. Specialitása, hogy nem igényel betonba mélyített szüllyesztéket, hanem a járólapok helyére lehet fektetni. Ennek az az oka, hogy a magassága, pontosabban mélysége megegyezik az általános járólapok vastagságával. Másik érdekessége, hogy nagyobb tisztítófelülti aránnyal rendelkezik, mint nagyobb testvérei, az AluTrend Maxi és Mini, így kisebb összefelületen is óriási tisztítóhatással rendelkezik. A sínekbe 2 beltéri és 1 kültéri szőnyeg integrálható - általános lábtörlő színekben, de a kompakt profil is képes egyedileg nyomtatott, színes vagy feliratos szőnyeg befogadására.

A termék hamarosan megrendelhető a Cleartex Kft-nél. Kérdés esetén keresse szakértő kollégáinkat!


Nézze meg az AluTrend Kompakt bemutatóját!

A rövid kisfilmben Kesztler Csaba gyártásvezetőnk mutatja be az AluTrend Compact-ot.

 
Cleartex | Hírek és újdonságok | 2016. április

Cleartex | Hírek és újdonságok | 2016. május

 

 
Cleartex | Hírek és újdonságok | 2016. április

Cleartex | Hírek és újdonságok | 2016. április

 

 
NoTrax Cushion-Ease sorozat

Starting Line videó bemutató

A Wearwell forradalmi futószőnyege sok mindenben az élre tör. A videóban azt próbáljuk meg bemutatni, hogy az évtizedek óta azonos formában gyártott szivacs alapú, belépő szintű futószőnyegek felett miért járt el az idő - a Starting Line megjelenésével. A videót az eredeti anyagból vágtuk és magyarítottuk, és hozzá is tettünk egy picit. Igyekszünk kedvező feltételeket biztosítani a termék megismerésére, így aki a videónak nem hisz el mindent - mi sem tennénk, annak felajánljuk, hogy kipróbálhatja a szőnyeget saját munkakörnyezetében.

Az árajánlat kérő űrlapon lehet termékpróbát kérni, amit a kollégáink rövid időn belül feldolgoznak és felveszik a kapcsolatot a termék tesztelésért felelős szakemberrel.A tesztelést nem csak olyan környezetben ajánljuk, ahol belépő szintű futószőnyegeket használnak, hanem minden száraz vagy nedves, de kevésbé szennyezett ipari csarnokban, ahol még nem telepítettek ergonómiai szőnyeget a kemény beton aljzatra.

AJÁNLATKÉRÉS ÉS TERMÉK PRÓBA IGÉNYLÉS

 

 

 
NoTrax Cushion-Ease sorozat

NoTrax Skywalker HD bemutató

A NoTrax Skywalker moduláris szőnyeg / padozati megoldásairól készített gyári videó. A kisfilmben röviden bemutatják a szőnyegcsalád felhasználási területeit, a telepítésről és a típusokról is szó esik

 

 

 
NoTrax Cushion-Ease sorozat

Sanitop konyhai munkaszőnyeg a Vasmacska Terasz konyháján

Kollégánk a Vasmacska Terasz vezetőjével beszélgetett és az új, Sanitop üzemi konyhai munkaszőnyeg beszerzésről érdeklődött. A szőnyeg jól működik, a dolgozók pozitívan fogadták, és reméljük sokáig balesetmentes helyszín lesz az étterem konyhája.

 

 

 
NoTrax Cushion-Ease sorozat

Társasházi csúszásmentesítés lépcsőkön és feljárókon

A budapesti Nyírpalota utcai lakótelepen a csúszásmentesítő lapok lehelyezésével oldottuk meg a a feljárók és a lépcsők biztonságossá tételét. A riportban az intéző bizottság tagja mesél a tapasztalatokról. Kívánjuk, hogy legyen balesetmentes a közlekedés minden kedves lakónak!

 

 

 
NoTrax Cushion-Ease sorozat

NoTrax Cushion-Ease bemutató

A NoTrax Cushion-Ease moduláris szőnyeg és padozati megoldásairól készített gyári videó. A kisfilmben röviden bemutatják a szőnyegcsalád felhasználási területeit, a telepítésről és a típusokról is szó esik

 

 

 

 
Cleartex Ultima | Aquaticum Debrecen

Cleartex Ultima | Aquaticum Debrecen

Fekete József, a Debreceni Aquaticum Spa és Gyógyfürdő Központ Fürdő Szolgáltatás vezetője beszél a Cleartex Ultima wellness szőnyeggel kapcsolatos tapasztalatairól.

 

Terminátor bemutató

Cleartex Terminátor bemutató

A fókuszban a Cleartex Terminátor. Gyártásvezetőnk, Kesztler Csaba mondja el véleményét a saját kisüzemünkben használt munkaszőnyegről.

 

 

 
Loading...
Loading...