Share
Cleartex a YouTubon - Cleartex - Biztonsági burkolatok
Az oldalon történö látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.

Cleartex videók a YouTube-on

Cleartex kisfilmek Ügyfeleink mondták rólunk, termékismertetök

Elöljáróban szeretnénk leszögezni, hogy a Cleartex nem egy Hollywood-i producer iroda. Mégis igyekszünk mozgóképekben összefoglalni, mi történt ügyfeleinknél, akik igénybe vették szolgáltatásainkat vagy vásároltak biztonsági termékeket. Ami fontos, hogy szeretnénk megörökíteni végfelhasználóink örömét, amit termékeink használata közben tapasztalnak, teret biztosítva a 100%-os vevőelégedettségi szabályunknak. Rövid kisfilmjeinkben megszólaltatjuk ügyfeleinket, akik saját véleményüket osztják meg a nagyvilággal. Persze igyekszünk gyártóinknak is lehetőséget biztosítani, hogy bemutassák termékeiket, így találhatnak akár angol nyelvű videókat is.

 

Alább a YouTube-ra feltöltött, nyilvános kisfilmjeinket tekintheti meg. A bal felső sarokba kattintva megjelenik a lista, amiből kedvére szemezgethet. Videóink szabadon megoszthatók (jobb felső sarok), és amennyiben Ön facebook tag, legalul véleményezhető is. Reméljük, Önnek is hasznos gondolatokat, véleményeket közvetítünk, amit nem bánunk, ha egy "tetszik", "+" vagy egy "like" kíséretében tudtunkra ad. Előre is köszönjük!

 

 

LÁTOGASSA MEG YOUTUBE PORTÁLUNKAT!

 

 
Loading...
Loading...