Share
Cleartex hírlevél | 2016. október - Cleartex - Biztonsági burkolatok
Az oldalon történö látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
Cleartex Hírek | 2016. október
 

Közeledik az év vége, mindenki hajt a sikeres évzárásig. Mi sem tesszük másképp, októberi híreink közt szerepel meghívó, összefoglaló és persze némi akció is:

  • 2016. október 21-22-én TisztaShow a BNV-n
  • Megtartottuk első Tapiwall rendezvényünket
  • Szennyfogó akció | Coral Welcome
  • Alutrend Compact | Otthonok bejáratába
 
 

Ne maradjon le aktuális híreinkről! Kövessen bennünket!   Kövessen a Facebookon!   Kövessen a Google Plus-on   Kövessen a YouTube-on!

 
 

Cleartex Tisztashow 2016

Minden, ami tisztaság! - profiknak és tisztaság szeretőknek, illetve mindazoknak akik érdeklődnek a legújabb tisztítástechnológiai fejlesztések, terméke és szolgáltatások iránt. A Cleartex a B pavilon 17-es standján várja játszani és nyerni is szerető látogatóit. A Cleartex az épületek belső tisztaságáért felelős szennyfogó rendszerek bemutatásával és a zónaszemlélet kérdésköreinek vizsgálatával igyekszik az érdeklődők tudását gyarapítani tisztaság fronton. A játék díja pedig mi más lehetne, mint egy lábtörlő. Rajtunk kívül pedig számos más érdekesség és látnivaló várja a TisztaShow vendégeit délelőtt 10 órától este 6-ig.

 

TISZTASHOW.HU

 
 

 Cleartex Tapiwall bemutató | Sikeresen megtartva

Szeptember második felében megtartottuk új termékünk legelső hivatalos rendezvényét. A bemutatóra főleg tervezőket hívtunk, akik láthatóan érdeklődően fogadták a terméket. A technikai ismertetők és a kereskedelmi előnyök bemutatása után nyomtattunk és tapétéztunk is. Egyik szerencsés vendégünk pedig egy festményből nyomtatott, vakrámázott vászonképet is vihetett haza. Aki lemaradt, annak megígértük, hogy hamarosan felkeressük telephelyén és egy kisebb prezentáció keretein belül megmutatjuk a Tapiwall tapétákat és azok felhasználási lehetőségeit. Ha Ön is szeretné látni új termékünket, kérjen helyszíni bemutatót kolléginktól a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen vagy a +36 23 887 403 telefonszámon!

 

TAPIWALL BEMUTATÓ

 
 

Cleartex Coral Welcome | LÁBTÖRLŐ AKCIÓ 40% ÁRKEDVEZMÉNNYEL

Az őszi szennyfogó akciónk egyik fő terméke a Coral Welcome lábtörlő szőnyeg. Aki találkozott már olyan bejárattal, ahol a Welcome fogadja a vendégeket, az tudja, hogy van élet a bérelt lábtörlők sivár világán túl is. Nem is akár milyen: színes, vidám és rendkívül tiszta. A Coral szőnyegek nem csak abban különböznek, hogy életet visznek a rideg bejáratokba, hanem ádáz harcot vívnak a kosszal. Hat lépésnyi Coral Welcome lábtörlő a cipőtalpon behordott szilárd és folyós szennyeződések a nagy részét már a bejáratban letisztítja - megakadályozva a belső terek elkoszolódását és a sár és a latyak okozta csúszásveszélyt. Ha nem szereti a koszt, akkor lépjen túl a félmegoldásokon és válassza a Coral Welcome akciós szőnyegeit. 2016. november 18-ig 40%-os árkedvezménnyel vásárolhatja meg a B2B.CLEARTEX.HU nagykereskedelmi webáruházunkban.

 

CORAL WELCOME AKCIÓ

 
 

Cleartex Alutrend Compact Oldalmerevítővel

Az Alutrend szennyfogó rendszerek igyekeznek megoldást kínálni a legkülönfélébb igényeknek. A legkisebb forgalomra szánt Compact lábtörlő ismét megtett egy lépést az otthoni felhasználók irányába. Az alumíniumsínes szennyfogók egyik fő ismérve, hogy süllyesztékbe helyezve kell telepíteni, mivel magasságuk meghaladhatja a 2 cm-t is. A Compact típus magasságát sikerült a felére redukálni, így már nem különbözik az általános, otthoni lábtörlők magasságától. Az Alutrendek másik tulajdonsága, hogy keretbe helyezve integrálható a süllyesztékbe, ami oldalmerevítést biztosít a szélesség menti mozgások ellen. A Compact otthoni verziója ezért már rendelkezik egy oldalmerevítő elemmel, így otthoni alkalmazás mellett is biztonságosan használható. Az otthoni felhasználók már meg is vásárlolhatják a MYFLOOR.HU webáruházunkban.

 

ALUTREND COMPACT

 
  cleartex.hu  
     
Loading...
Loading...