Share
Cleartex hírlevél | 2016. szeptember - Cleartex - Biztonsági burkolatok
Az oldalon történö látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
Cleartex Hírek | 2016. szeptember
 

Itt az indián nyár, ahogy ezt az angolok hívják, "de nekünk csak ősz ..., egyszerűen ősz"... - énekelte Kovács Kati majd negyven éve. S bár a nyár múlt el, hangulatunk azért nem oly bús, sőt. Csapatunk egy balatoni vitorlázással zárta legmelegebb évszakunkat, egy igazán izzasztó időszak után. Sikeresen bevezettük új alusínes lábtörlőnket, az Alutrend Compactot, és egyre nagyobb az érdeklődés egyedi tapétáink iránt is. Részletek:

  • Teszteltünk, fejlesztettünk | Tapasztalataink az Alutrend Compact-tal
  • Miroo egyedi szőnyeg | Egyedi formára vágható szőnyegek
  • Ne keress! Alkoss! | Tapiwall egyedi tapéta bemutató
  • Gripwalker | Antibakteriális ipari szőnyeg nedves környezetbe
 
 

Ne maradjon le aktuális híreinkről! Kövessen bennünket!   Kövessen a Facebookon!   Kövessen a Google Plus-on   Kövessen a YouTube-on!

 
 

Alutrend Compact teszt

Elindult az Alutrend Compact szennyfogók gyártása és nagy erőkkel elkezdtük tesztelni kisebb, nagyobb és óriási méretben is. Azt már eddig is tudtuk, hogy a nagy keménységű, F25-ös alumínium jól teljesít, hiszen a nagy testvérekben, a Maxiban és a Miniben is állja a sarat. A kiváncsiságunk a méretezéssel volt kapcsolatos, így mértünk, mértünk és mértünk. Arra a megállapításra jutottunk, hogy az alumínium sín és a kapcsoló elem átlagos mérete egyenes felületen kiterített állapotban 66 mm (63+3 mm) együtt. Ebből adódóan egy 10 sínes rendszer (10 sín + 9 kapcsoló) például 65,7 cm. Abban az esetben, ha a süllyeszték mérete nem osztható egész sínekre, úgy a végső sín lerövidítésével könnyen méretre alakítható a szennyfogó. Tehát a zárt rendszerű - távtartókkal nem rendelkező - szőnyeg is alkalmas méretre alakításra, de új süllyeszték készítéséhez pontos adatokkal tudjuk segíteni a kiépítést. Méretezési kérdésével keresse értékesítő kollégáinkat!

 

ALUTREND.HU

 
 

 miroo formára vágható szőnyeg

A MYFLOOR.HU webáruházunkban hamarosan feltöltésre kerülnek a miroo formára vágott dizájn szőnyegei. A gyártó olyan technológiával állítja elő a szőnyegeket, hogy azok a kézi vágás esetén sem foszlanak, így óriási alkotói szabadságot biztosít exkluzív kialakításokhoz. Az elegáns megoldásokhoz hat fajta alapanyagból és összesen 35 színből lehet választani. Az alapszőnyegek különböző hosszúságú és vastagságú, kényeztetően puha szálakból állnak, és az egyedi formák megvalósításához 4 méter széles és 12 méter hosszú tekercsekben állnak rendelkezésre. A szőnyegekhez létezik számos gyári sablon, amit konfekcionált formában szállítunk. Az egyik ilyen, a már rendelhető levél formájú típus, amit különleges nappalikba ajánlunk.

 

Miroo design szőnyeg

 
 

Cleartex Tapiwall bemutató

A Cleartex Kft. budaörsi telephelyén kerül lebonyolításra új termék osztályunkról, az egyedi tapétákról szóló, üzleti reggelivel egybekötött bemutatónk. Megmutatjuk, hogyan és miből készülnek, mire lehet felhasználni és felragasztani a tapétákat. Első sorban belsőépítészeket, tervezőket, designereket, dekoratőröket várunk a rendezvényre, illetve bárkit, aki szeretne saját ötleteket megvalósítani és viszontlátni szinte bármilyen falfelületen. A bemutatóra érkezőknek egy 50x70 centis képet nyomtatunk  Tapiwall Smooth tapétára, amihez a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várjuk saját grafikákat vagy fotókat. A tapéta 10 másodperces langyos vizes fürdő után bármilyen mélyalapozott, sima falfelületre felragasztható. A rendezvényre már csak 6 fő részére tudunk helyet biztosítani - a hírlevél megjelenésekor.  További információ a regsiztrációs linken vagy telefonon, a +36 23 887 400-as számon.

 

Regisztráció a bemutatóra

 
 

GRIPWALKER

A Gripwalker ipari szőnyeg sokaknak ismerős lehet, mivel felhasználása nagy változatos. Alapvetően egy olyan nedves területre kifejlesztett ipari megoldás, ahol nagy a csúszásveszély a folyadékok permanens jelenléte miatt. Persze nem mindenki járt italgyárban vagy élelmiszer ipari egységekben, sem energetikai egységekben, de lábtörlőként már találkozhatott vele. Érdekessége, hogy extrudált vinil alapanyaga ellenáll az ipari szennyeződéseknek, antibakteriális hatású, de jól tűri a természeti viszonyokat, ezért sok helyen kültéri lábtörlőnek is használják, méretéből adódóan süllyesztékbe is helyezhető.

 

gripwalker

 
  cleartex.hu  
     
Loading...
Loading...