Share
Knee RX térdeplő párnaszőnyegek ipari felhasználásra - Cleartex - Biztonsági burkolatok
Az oldalon történö látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.

Knee RX térdeplő párnaszőnyegek ipari felhasználásra

Knee RX térdeplő párnaszőnyegek ipari felhasználásra

térdeplő nehéz fizikai munkavégzéshez, járműipar, gépipar, összeszerelés, karbantartás, szerviz

Knee RX térdeplő párnaszőnyegek ipari felhasználásra

Dolgozni sokféleképpen lehet: állva, ülve, biciklizve, járkálgatva, pakolva, úszva és még sokáig lehetne folytatni. Ajánlatunkban azokoknak mutatunk be egy-egy terméket, akik sok időt töltenek munka közben a térdükön támaszkodva. Nyilván nem mindegy, hogy az ember naphosszat betonon vagy valamilyen ergonómiai párnán térdel, hiszen a térdfájdalom nem kellemes, ráadásul hosszú távon a térdkalács porcfelszínének kopásáhpz, sérüléséhez vezethet. A térdvédő párnák, szőnyegek jelenthetnek megoldást a fájdalom kialakulásának megakadályozásában, viszont fontos szempont, hogy ipari környezetben a körülményeknek megfelelő védelem kerüljön az ember térde alá.

A Knee RX térvédő megoldások kifejezetten ipari használatra lettek kialakítva. Egyik alapvető tulajdonsága, hogy ellenáll az ipari környezetben jelentkező folyadékoknak, zsíroknak és a szerelési törmelékek sem tesznek benne kárt. Az alap verzió 25 mm vastag PVC és nitril keverékű kemény hab, míg a Heavy Duty típus egy 2 mm vastag, laminált gumi réteget kapott az aljára, hogy magasabb komfortot adjon a hosszas térdelő helyzethez. A térdeplő párnaszőnyeg rendelkezik fogantyúval is, nettó tömege nem haladja meg az 1 kg-ot sem, így könynen mozgatható munkahelyről munkahelyre. Az ellenálló anyaga lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen platformon használható legyen, ezáltal fektethető betonra, kőre, fára, fűre, kavicsra és fémrácsra is egyaránt.

Nézze meg közelebbről!


Tulajdonságok

  • PVC/nitril keverék habszivacs
  • Knee RX: 25 mm vastag
  • Knee RX Heavy Duty: 27 mm vastag
  • Laminált gumi alsó felület a magasabb komfortért a Heavy Duty verzión
  • 55 x 30 cm
  • Védi a térdet a kemény alzatra helyezve
  • Ellenáll a zsíros és olajos szennyeződéseknek
  • Betonra, aszfaltra, kavicsburkolatra, kő- vagy fa padlóra, fémrácsra, fűre helyezhető
  • Közepes terhelésre
  • Szilikon mentes

 Termékeinket megtekintheti katalógusunkban!

KNEE RX

KNEE RX HEAVY DUTY

Loading...
Loading...