Share
Száraz terület - Cleartex - Biztonsági burkolatok
Az oldalon történö látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
Megoldások száraz területre

Megoldások száraz területre

Száraz ipari területek: elektronikai- és műszaki gyártás, gépipar, alkatrészgyártás, feldolgozóipar, csomagolás, kiszolgálás, csarnokok, irodai / intézményi épületek belső területei

 

Három fontos alkalmazás száraz területre: 

1. MUNKASZŐNYEG, BIZTONSÁGI PADOZAT

Száraz ipari területeken döntően az ergonómia és a csúszásmentesítés kap nagy szerepet, ha biztonsági burkolatokról beszélünk. A fáradtságcsökkentés ellen védenek a megfelelően kiválasztott szerkezetű és alapanyagú szőnyegek. A szőnyegek felülete sokféle mintázatú lehet függően a rajta végzett munkától: vannak külön állásra és külön állás és forgásra kifejlesztett mintázatok. Amennyiben a munkafolyamatok szennyeződést, pl. fém vagy fa forgácsot eredményeznek a padozaton, akkor a lehulló darabok ellen nyitott rácsszőnyeggel lehet védekezni. Ha a terület indokolja, akkor egy teljes munkaállomást, munkapadot lehet körberakni moduláris, azaz jól variálható szőnyegelemekkel, amikből faltól falig padozatot lehet kialakítani. A szőnyegek, padozatok színekkel is üzenhetnek a dolgozóknak és további biztonsági követelményeknek is megfelelhetnek, mint ESD védelem, tűzbiztonság és higiénia.


Loading...
Loading...