Share
Akwadek Hygenic csúszásmentesítő rácsszőnyeg - Cleartex - Biztonsági burkolatok
Az oldalon történö látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.

Akwadek Hygenic csúszásmentesítő rácsszőnyeg

Akwadek Hygenic csúszásmentesítő rácsszőnyeg

higiéniai futószőnyeg nedves, csúszós helyiségekbe, medence mellé, öltözőbe

Akwadek Hygenic csúszásmentesítő rácsszőnyeg

A nedves területek, vizes helyiségek a legtöbb esetben veszélyesek, mivel a burkolat általában valamilyen rideg, kemény és csúszós kő vagy csempe szokott lenni. Ugyan létezik kémiai csúszásmentesítés, sőt a kövek felülete is lehet csúszásgátló, mégis nagyobb mennyiségű víz esetén ezek a felületek csúsznak. Az otthoni fürdőszobákban sem véletlenül szerelnek fel kapaszkodókat, a kövön történő elesés minden esetben zúzódásokkal, rosszabb esetben töréssel jár. A balesetek megelőzése egyszerű és természetesen sokkal olcsóbb, mint egy letört fog pótlása, vagy egy kéztörésből adódó munkakimaradás és urtólagos kezelés.

Az Akwadek Hygenic rácsszőnyeg végtelenül egyszerű alternatívája az elcsúszásból eredő baleseti problémák kiküszöbölésének. Nyitott szerkezetésenk köszönhetően bármekkora mennyiségű vizet el tud vezetni, felülete még szappanosan sem csúszik, és még mezítláb is kellemes rajta a járás. Ugyan nem ergonómiai szőnyeg, de a 12mm vastag PVC puhasága biztonságot nyújt a véletlenül leeső tárgyaknak, mint például egy öltözőben a leejtett hajszárítónak vagy egy telefonnak. Ráadásul a szőnyeg alapanyaga antibekteriális, antimikrobiális kezelésen is átesik, így folyamatosan nyirkos környezetben sem telepszik  meg rajta gomba vagy fertőzéseket okozó baktérium. A csúszásmentesítés, a magasfokú vízelvezetés és az antibakteriális hatás miatt a szőnyeg alkalmazható uszodákban a medencék mellett, zuhanyzókban, öltözőkben, de szanunákba is fektethető. A szőnyeg tekercses formában, 60, 91 és 122 cm szélességben és 10 méteres hosszúságban érhető el. A méretre vágott szőnyegek kapcsoló modulokkal illeszthetők össze.

Nézze meg közelebbről!


Tulajdonságok

  • 12 mm vastag futószőnyeg
  • nyitott, hegesztett csíkos rács szerkezet érdesített felülettel
  • extrudált, ellenálló PVC alapanyag
  • antimikrobiális hatás megakadályozza a gombák és baktériumok elterjedését vizes környezetben
  • 7,5 kg/nm
  • 60, 91, 122 cm-es szélességű tekercsekben
  • kék és szürke színekben
  • tipikus felhasználása öltötzőkben, medencék mellett és vizes helyiségekben

 Termékeinket megtekintheti katalógusunkban!

AKWADEK (nt-536)

KAPCSOLÓ AKWADEK (NT-536K)

Loading...
Loading...