Padlóburkolatok száraz ipari környezetbe

A szőnyegek különböző feladatokat láthatnak el az ergonómiai kihívások mellett. Szinte minden munkatér különbözik egymástól, de a legtöbb esetben hasonló problémák merülnek fel. A moduláris, tekercses és önálló ergonómia munkaszőnyegek csökkentik a fáradságot, növelik a termelékenységet, növelik a biztonságot és a komfortérzetet.

Ajánljuk:

elektronikai- és műszaki gyártás, gépipar, alkatrészgyártás, feldolgozóipar, csomagolás, kiszolgálás, csarnokok, irodai / intézményi épületek belső területei

Termékkínálatunk

Ergonómiai szőnyegek főbb előnyei

  • Csökken a fáradtságérzet
  • Minimalizálódik a balesetek száma
  • Nő a termelés eredményessége
  • Javul a dolgozók teljesítménye
  • Növekszik a dolgozók lojalitása
  • Kevesebb elvesztegetett munkaidő
  • Kevesebb selejt
  • Kevesebb baleseti, egészségügyi kiadás

a jó munkaszőnyeg

kényelmes

Ergonomikus, ami komfortos állófelületet biztosít egy teljes műszakon át a monoton munkavégzésben.

 

Biztonságos

Csúszás- és botlásmentes platformot biztosít a munkaterületek körül és védi a leeső eszközöket is.

 

Tartós

Gazdaságos, a szükséges karbantartás mellett hosszú távon látja el feladatát.

 

3 Fontos alkalmazás száraz munkaterületre

1. Munkaszőnyeg, biztonsági padozat

Száraz ipari területeken döntően az ergonómia és a csúszásmentesítés kap nagy szerepet, ha biztonsági burkolatokról beszélünk. A fáradtságcsökkentés ellen védenek a megfelelően kiválasztott szerkezetű és alapanyagú szőnyegek. A szőnyegek felülete sokféle mintázatú lehet függően a rajta végzett munkától: vannak külön állásra és külön állás és forgásra kifejlesztett mintázatok.

Amennyiben a munkafolyamatok szennyeződést, pl. fém vagy fa forgácsot eredményeznek a padozaton, akkor a lehulló darabok ellen nyitott rácsszőnyeggel lehet védekezni. Ha a terület indokolja, akkor egy teljes munkaállomást, munkapadot lehet körberakni moduláris, azaz jól variálható szőnyegelemekkel, amikből faltól falig padozatot lehet kialakítani. A szőnyegek, padozatok színekkel is üzenhetnek a dolgozóknak és további biztonsági követelményeknek is megfelelhetnek, mint ESD védelem, tűzbiztonság és higiénia.

2. Futószőnyeg

A nagyobb területek összekötésére a futószőnyegek alkalmasak. Általában közlekedésre, biztonságos sávok kialakítására szokták használni. A vékonyabb futók inkább a csúszásmentesítésre alkalmasak, míg a vastagabbak akár munkaszőnyegként is funkcionálhatnak pl. futószalag mellett.

A legtöbb futószőnyeget sárga szegéllyel látják el, ami segíti a dolgozók tájékozódását munkavégzés közben. A futószőnyegek balesetvédelmi szempontokat szolgálnak, de hasonlóan a szőnyegekhez, ezek is rendelkezhetnek tűzbiztonsági és ESD védelmi, áramütés elleni funkcióval.

3. Csúszásmentesítés

A padozatokat nem csak szőnyeggel lehet csúszásmentessé tenni. A Cleartex burkolatkezelő eljárásaival és / vagy törhetetlen csúszásmentesítő lapok, élvédők, szalagok kihelyezésével kisebb-nagyobb területeket, lépcsőket, fellépőket, ipari rámpákat, kocsibeállókat, raktári árukiadókat lehet biztonságossá tenni – akár kültéren is.

Épületek nem ipari / munkaterületi, de csúszósságra hajlamos felületeire illetve kisebb műhelyekbe, részegységekbe biztonsági PVC jelentheti a dekoratív és egyben biztonságos megoldást. A speciális koptatórétegű és strapabíró PVC burkolatok R10, R11 és R12 csúszásgátló hatással rendelkeznek és mérsékelten elviselik a kisméretű targonca forgalmat is.

Alkalmazási lehetőségek

Nagy igénybevételre

közepes igénybevételre

alacsony igénybevételre

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Szaktanácsadás

Egyeztessen időpontot

Helyszíni felmérés

Egyeztessen időpontot

Segítség a kiválasztásában

Egyeztessen időpontot
Ajánlatkérés

Segítünk megtalálni a megoldást!

Ipari megoldásokkal foglalkozó szaktanácsadó kollégáink készséggel segítenek az adott feladatra optimális konfiguráció kiválasztásában.

Töltse ki az ajánlatkérő adatlapot és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Cleartex Kft.
2045 Törökbálint, Hosszúrét u. 3.
Tel.: +36 23 887 400
E-mail: cleartex@cleartex.hu

Keressen minket bizalommal!

 
+36 23 887 400
Ajánlatkérés
Kapcsolat

Információt szeretne?
Kérdése merült fel?


    Hírlevél feliratkozás IgenNem