Share
Gyártók - Cleartex - Biztonsági burkolatok
Az oldalon történö látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.

Cleartex | Ipari burkolatok | Gyártóink

Nézze meg gyártóinkat és termékeiket!

A katalógusban több nemzetközi gyártó termékét forgalmazzuk. A gyártó linkre kattintva az összes terméket megtekintheti a kiválasztott gyártótól.

NoTrax NoTrax

NoTrax® Prémium ipari szőnyegek és kiegészítők Kiváló minőségű ipari padozati és munkaszőnyeg termékek, lábtörlők és kiegészítők a legkülönbözőbb piacok és alkalmazások számára.

Muovihaka Muovihaka

Muovihaka egy finn gyártó magas minőségű bejárati szőnyegekkel, nedves területekre fejlesztett szőnyegekkel és lábtörlőkkel beltéri és kültéri alkalmazáshoz.

Wearwell Wearwell

Wearwell ipari szőnyegek és kiegészítők. Kiváló minőségű ipari szőnyeg és alkalmazás kiegészítő termékek a legkülönbözőbb piacok számára.

Forbo Forbo

A Forbo Flooring Systems a világ egyik vezető szereplője a kiváló minőségű padlózati megoldásokat illetően: linóleum, PVC, luxus vinyl modulok, flokkolt szőnyegek és tűfilc.

Graboplast Graboplast

A győri gyár az elmúlt évszázadban a hazai műanyagipar egyik kiemelkedő műhelye volt, hisz egyedül itt folyt Magyarországon műbőr- és PVC padló gyártás.

Cleartex Cleartex

1993 óta sikeresen működő szennyfogó rendszereket gyártó manufaktúra, melegburkolati és ipari burkolati specialista.

Mountville Mills Mountville Mills

Az 1963 alapított Georgia állambeli cég gyakorlatilag családi vállalkozásként indult. Mára több alapanyag és késztermék gyártó teleppel rendelkezik és elhagyta az államok határait: Kínában illetve Belgiumban rendelkezik saját gyártó kapacitással egyedi, speciális lábtörlőszőnyeg és ipari burkolati megoldásokra.

Superior Manufacturing Group, Inc. Superior Manufacturing Group, Inc.

A Superior széles körben rendelkezik padozati illetve burkolati megoldásokkal ipari, kereskedelmi, élelmiszer ipari végfelhasználóknak

Rinivi Rinivi

A Rinivi elkötelezett híve a megelőzésnek. Az elcsúszásos balesetekből adódó kiesések jelentős problémákat okozhatnak a vállalkozásoknak, ezért portfóliójuk az ipari, irodai és vendéglátásban szokványos helyek biztosítására, a balesetek megelőzésére szolgál.

Company MAXXmarketing GmbH
Loading...
Loading...