Share
Cleartex hírlevél | 2016. augusztus - Cleartex - Biztonsági burkolatok
Az oldalon történö látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
Cleartex Hírek | 2016.augusztus
 

Elkezdődött a Sziget, közeledik az államalapítás ünnepe, és hát egyre korábban nyugszik a nap is. Ez azt jelenti, hogy hamarosan magunk mögött tudjuk a nyarat és az üzleti életben is elkezdődik az évvégi hajrá. A közelmúltban azért sok fontos dolog történt a Cleartex háza táján, hírlevelünkben a következőkről olvashat:

  • Alutrend Compact | Elkezdődött a gyártás 
  • Egyedi tapéta installáció | Tűzoltó utcai Gyermekklinika
  • Újdonság a szőnyegfronton | Éjjel világító gyermekszőnyeg
  • Slabmat | Ipari szőnyeg a padozat és az eszközök védelmére
 
 

Ne maradjon le aktuális híreinkről! Kövessen bennünket!   Kövessen a Facebookon!   Kövessen a Google Plus-on   Kövessen a YouTube-on!

 
 

Cleartex | Megkezdődött az Alutrend Compact gyártása

Amikor sokak a jól megérdemelt, nyári pihenőjüket töltötték, a Cleartexnél akkor indult be a munka csak igazán. Elkezdődött az Alutrend Compact gyártása és az első kivitelezések is megtörténtek. A Compact egy vékonyprofilú alusínes szennyfogó 200 fő alatti napi forgalomra, vastagsága 10-11 mm - felülettől függően, így kényelmesen befér az általános kőburkolatok mellé a betonpadozat megbontása nélkül. Gyűjteményünkben megtekintehtők az első fotók a szennyfogóról.

 

ALUTREND GYŰJTEMÉNY

 
 

 Cleartex | Tűzoltó utcai Gyermekklinka insatlláció

Egyedi tapétát sokan tudnak előállítani világszerte, viszont olyat, ami nem tartalmaz mérgezőanyagokat, már kevesebben. A Cleartex saját megoldása ezért ideális választás lehet olyan helyeken, ahol létfontosságú a vegyszermentesség. A Tűzoltó utcai Gyermekklinika kis betegei számára elkészítettünk három különféle tapétát, fel is raktuk a kívánt felületekre - és úgy tűnik, mindenkinek nagyon tetszett. A játszóház falát - ahol a több hónapos kezelést igénylő kis betegek gyógyulnak - a gyerekek saját rajzaival díszítettük. Az installáció megtekinthető az alábbi linken.

 

TŰZOLTÓ UTCAI INSTALLÁCIÓ

 
 

Cleartex | Világító gyermekszőnyeg a Myfloor.hu-n

A gyermekszőnyeg kifejezésre sokan a térképmintás szőnyegekre gondolnak. Jó hírünk van számukra, van más is! A Myfloor.hu webáruházunkban több, mint 60 fajta szőnyeg közül lehet cválasztani kis- és nagyobb gyermekek, tinédzserek számára. Újdonság az Arte Espina bálnás, a szörnyecskés és az indiántáboros éjjel világítós szőnyeg, és persze ezek mellett sok más varázslatos szőnyeg is. A szőnyegek fejlesztése során odafigyeltek a felhasznált anyagok és a gyártástechnológia minőségére is, ezért nem tartalmaznak veszélyes anyagokat és rendelkeznek különböző tanúsítványokkal is.

 

szőnyegek gyermekeknek

 
 

Cleartex | Slabmat ütéselnyelő szőnyeg

A Cleartex kínálatában számtalan szőnyeg, ipari szőnyeg található. A textil szőnyegek általában a komfort érzet és az ideális enteriőr megteremtésében játszanak szerepet, míg az ipari szőnyegek a dolgozókat védik a balesetektől. Viszont van olyan megoldásunk is, ami az adott esetben a padozatot, burkolatot óvja a sérülésektől. Ez nem más, mint a Slabmat ütéselnyelő szőnyeg, aminek speciális, természetes gumiból készülő anyaga megvédi az ütköző tárgyat és a padozatot, vagy biztos felületet biztosít nehéz berendezések lábainak anélkül, hogy a burkolatban a súlyától sérülés keletkezne.

 

SLABMAT

 
  cleartex.hu  
     
Loading...
Loading...