Share
Cleartex hírlevél | 2016. június - Cleartex - Biztonsági burkolatok
Az oldalon történö látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
Cleartex Hírek | 2016. június
 

Június, nyár, zápor, zivatar, de a hangulatunk szárnyal. Az okok, amik miatt jó a kedvünk:

  • AluTrend Kompakt | A legkisebb
  • MyWall Harsh tapéta | Nagyon durva (helyekre)
  • Installáció | Baross 52 Irodaház
  • Elnyűhetetlenség+Dizájn | Forbo Flotex Vision flokkolt padlószőnyeg
  • ClearSafe R13 | Ragaszkodunk a biztonsághoz!
 
 

Nincs ideje elolvasni? Nézze meg videón!

Cleartex Hírek Videón | 2016. június

 

Ne maradjon le aktuális híreinkről! Kövessen bennünket!   Kövessen a Facebookon!   Kövessen a Google Plus-on   Kövessen a YouTube-on!

 
 

AluTrend Kompakt | A legkisebb

A Cleartex Kft. minidig is a problémák megoldására összpontosított és a felhasználói igényekhez párosította a kínálatát. Az AluTrend szennyfogók sok esetben méretbeli problémát jelentettek olyan helyeken, ahol nem volt lehetőség 2+ centis süllyesztéket kialakítani. Nos, redukáltuk a problémát a burkolati kövek szintjéig. Az új AluTrend Kompakt kb. 1 centis mélységével (6mm sín középen, 2-3 mm textil fent, 3 mm PE-hab alul) nem szükséges külön mélyíteni az aljzatot, elég a burkolati lapok helyére illeszteni. Az új szennyfogó júliustól elérhető kínálatunkban 1 kültéri és 2+1 beltéri kivitelben. Részletekről érdeklődjön szaktanácsadóinknál.

ALUTREND KOMPAKT

 
 

 Cleartex | MyWall Harsh egyedi tapéta | 2016

A MyWall Harsh egy speciális, egyedi nyomtatású filmtapéta, ami rendelkezik a legjobb minőségű tapéták tulajdonságaival, viszont nem kell kompromisszumokat kötni a felhelyezésével. Egyrészt nem igényel külön ragasztószert, másrészt szinte bármilyen sima és durva felületre is felragasztható - legyen az csempe, tégla, beton vagy gipszkarton. Rendkívül magas a szakítószilárdsága és a nyomtatása is ellenáll a karcoknak, az UV-sugárzásnak és még vizes helyiségekbe is felhelyezhető. Mivel oldószermentes technológiával készül, ezért kórházakba, óvodákba és minden olyan környezetbe ajánlott, ahol az egészség megóvása elsődleges.

MYWALL KATALÓGUS

 
 

Cleartex | AluTrend Installáció a Baros 52 Irodaházban

Június elején kollégáink legyártottak egy viszonylag bonyolult geometriájú alumíniumsínes szennyfogót a Baross 52 irodaházban. A rendszer érdekessége, hogy messze nem téglalap alakú és szokványos kiosztású. A kivitelezéshez teljesen párhuzamosan futó síneket kértek egy 5 szög + 1 íves elrendezésű szőnyeghez, aminek leghosszabb sínje meghaladja a 3 métert, míg a legrövidebb mindössze 6 centis. A munka - a 100%-os elégedettségi garanciának köszönhetően - most is kifogástalan lett, így az installáció végén együtt örültünk. Az irodaház az exkluzív kialakításnak, mi pedig, hogy ismét méltó helyre került termékünk.

Baross 52

 
 

Cleartex | Forbo Flotex Vision 2016

A Cleartex idén felvett Forbo termékköre a flokkolt padlószőnyeg, aminek számos előnye van a többi padlószőnyeg típushoz képest. Alapvetően olyan helyekre tervezték, ahol számít a dizájn, az elnyűhetetlenség, az egyszerű tisztíthatóság, a hely akusztikája, a higiénia és a rajta járók biztonsága. Éttermekben, szállodákban és olyan konferencia termekbe fejlesztették, ahol egyszerre sokan fordulnak meg és rendszeresen fogyasztanak ételeket és italokat.  A Flotex Vision szemet kápráztató mintákkal és színekkel hat a vendégekre, míg az elnyűhetetlenség és egyszerű kezelhetőség ad hosszú távon biztonságot a helyiség üzemeltetőjének.

A legújabb trendek a Forbo Flotex Magazinjában:

Flotex magazin

A legújabb dizájnok a Forbo Flotex On-line Galériájában:

Flotex galéria

 
 

ClearSafe R13 csúszásmentes szalagok

Az ember egy hosszas, stresszes munka után könnyen válhat figyelmetlenné. A "legnépszerűbb" ipari vagy munkahelyi baleset az elcsúszás, ami eredendően figyelmetlenségből ered. A ClearSafe R13 szalagok egyszerűen oldják meg a problémakört: egyrészt felületük a legmagasabb ipari szabványú csúszásmentesítést kínálja - még a legszennyezettebb vagy vizes helyiségekben is, másrészt nehéz nem észrevenni őket, sőt bizonyos típusok még a sötétben is világítanak, míg másik típusok a napfényben fluoreszkálnak. És nem utolsó sorban rendkívül strapabíróak illetve szakadásmentesek, így 2 év az előre látható élettartamuk ipari környezetben.

  Clearsafe R13
 
  cleartex.hu  
     
Loading...
Loading...