Share
Cleartex MyWall Egyedi Tapéták - Cleartex - Biztonsági burkolatok
Az oldalon történö látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.

Cleartex MyWall Egyedi Tapéták

Engedje fantáziáját szárnyalni! Álmodjon egy nagyot!

A Cleartex MyWall Egyedi Tapétákkal megvalósíthatja legvadabb elképzeléseit is. A zöld technológiával előállított, mérgezőanyagoktól mentes falburkolatok teret adnak képzelőerejének - kompromisszumok nélkül.

Nézze meg a MyWall katalógust! Kattintson a képekre!

     Cleartex MyWall Egyedi Tapetak 2016 01    Cleartex MyWall Egyedi Tapetak 2016 02    Cleartex MyWall Egyedi Tapetak 2016 05

A tapétákat több, anyagában és textúráltságában különböző típusú alapanyagból gyártjuk. A tapéta felülete a környezet fényforrásaitól és a kívánt hatástól függően lehet sima, illetve enyhén vagy erősebben textúrált. A felragasztás módja is különbözhet, mert az eltérő alapanyagokat más környezetbarát módszerekkel lehet rögzíteni. A sok különbség ellenére a tapéták és a gyártási technológiájuk mégis hasonló: Nem tartalmaznak egészségre káros, veszélyes anyagokat és gyártásuk során sem használnak fel mérgező anyagokat.

 

Nézze meg a MyWall Harsh installációt!

 

 

 


ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

 

Loading...
Loading...