Share
Cleartex hírlevél | 2016. március - Cleartex - Biztonsági burkolatok
Az oldalon történö látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
Cleartex Hírek | 2016. március
 

Beköszöntött a tavasz, az épületünk előtt lilán virít az ibolya, amitől a hangulatunk is virágzik.  Persze más fontos is történt még, amit szeretnénk megosztani Önnel. Tekintse meg híreinket és ünnepelje velünk a tavaszi zsongást!

  • Tapibel szőnyegek Belgiumból - új beszállító, új lehetőségek
  • AluTrend Kompakt - ha vékony a keret
  • Forbo Allura Form modulos PVC - alakulunk, alakulunk
  • Biztonsági burkolatok - vásároljon webshopunkból
  • Mennyei ajánlatunk - Hog Heaven összekapcsolható futószőnyeg
 
 

Ne maradjon le aktuális híreinkről! Kövessen bennünket!   Kövessen a Facebookon!   Kövessen a Google Plus-on   Kövessen a YouTube-on!

 
 

Cleartex | TAPIBEL szőnyegek

Jól indul a tavasz, ismét színesedik a kínálatunk szőnyeg fronton. A belga székhelyű Tapibel cég képviselője ellátogatott irodánkba és "ismerkedési napot" tartott kollégáinknak. A szűknek nem mondható kollekciók bemutatás után elmondta, hogy ha ez esetleg nem lenne elég, akkor tulajdonképpen kérhetünk szinte bármit, amit egy szőnyegtől el lehet várni. A szín, a méret, a minta, a minőség, a hátlap, a hangszigetelés, a magasabb tűzállóság mind választható opció, sőt még vegyes, vágott és hurkolt szálas szőnyeg kialakításra is lesz hamarosan lehetőség magában színezett szálakból. A határt tulajdonképpen a fantázia és a maximális 5 méteres tekercsszélesség szabja meg, mert az árak messze alulmaradnak a minőséghez képest. A szőnyegek már elérhetők, az elkészítési és szállítási határidejük a szokásos 4 hét. Ne késlekedjen, érdeklődjön szaktanácsadóinktól már most!

Cleartex munkatársak Cleartex kapcsolat

 
 

Cleartex | AluTrend Kompakt

Az AluTrend weboldalt készítjük, akár csak beszállítónk az új síneket a Kompakt verzióhoz. A kínálat legfiatalabb tagja alacsony, de szélesebb profiljával új aspektusba helyezi az alusínes lábtörlők alkalmazását. Egyrészt kisebb forgalmú bejáratokba kínál gazdaságos szennyfogó megoldást, másrészt nagyobb járó-, azaz láthatósági felületet biztosít AluTrend Magic logós vagy grafikai nyomtatású lábtörlőknek. Méreteiből fakadóan kisebb süllyesztékbe is fektethető és mozgatása karbantartáskor is könnyebb lesz. A gyártás beindításának tervezett dátuma május. Ha az elsők között szeretne lenni, akik részletes információt kapnak az új termékről, akkor írjon nekünk levelet!

Cleartex üzenetküldés   AluTrend a Cleartex.hu-n

 
 

Cleartex | Allura Form modulos PVC | négyzet, rombusz és háromszögg formákban

Ahogy már beszámoltunk róla, a Forbo portfóliójában is egyre nagyobb szerepet kapnak a modulos PVC-k. Formabontó kialakításokhoz új technológiára volt szükség: az új típusú modulok feldarabolása abszolút precizitást igényel. Így elkészültek a gyémánt (amit, nyugodt szívvel nevezhetünk rombusznak) és háromszög formájú PVC csempék is. A kínálat részét képezik természetesen a hajópadló formájú, de különböző szélességben elérhető deszka modulok is és a négyzetek. Az új formák sokoldalúsága és a velük érkező új színek vegyes alkalmazása teret biztosít a kortárs belsőépítészet szárnyalásának. A lehetőség adott, merjen nagyot gondolni!

 
 

Cleartex | biztonsagiburkolatok.hu

"Önök kérték": megnyitottuk webáruházunkat a Biztonsági burkolatok oldalon. Az ipari felhasználású szőnyegek, futók és padozati megoldások ezentúl egyszerűen megvásárolhatók  közvetlenül a webfelületen. A termékek között megtalálhatók a legmagasabb igényeket és szabványokat is kielégítő nagy terhelhetőségű biztonsági szőnyegek és az egyszerűbb, ergonómiát és munkavédelmet kiszolgáló futók és kiegészítők. A szőnyegek között moduláris, konfekcionált és tekercsből vágott típusok is megtalálhatók, akárcsak a nem szőnyeg termékek, mint a biztonsági PVC-k, üvegszál erősítésű műgyanta lapok és rácsok. Az áruházba történő regisztráció után gyorsan,de többszöri ellenőrzés után lehet vásárolni. A kiválasztást segíti a kirakatba rakott termékek részletes leírása is.

  ÁRUHÁZ  KIRAKAT

 
 

Cleartex | Hog Heaven összekapcsolható ipari szőnyeg

Malaca van! Mennyei ajánlatunk egyszerű, de hatékony. Hog Heaven-nek hívják, ami egy nagyméretű tagokból összeállítható ergonómiai megoldás munkavédelmi célokra, olyan száraz ipari területekre, ahol a beton ridegségét szeretnék kiváltani komfortos és biztonságos járó- és állófelülettel. A Hog Heaven antisztatikus nitril alapanyaga ellenáll az olajos szennyeződéseknek és a hegesztés okozta hőhatásnak. Vigyázat! Aki viszont egyszer kipróbálja a szőnyeget, az utána már nem akar leszállni róla.

Hog Heaven AJÁNLAT  Hog Heaven a webáruházban

 
  cleartex.hu  
     
Loading...
Loading...