Share
Cleartex hírlevél | 2016. február - Cleartex - Biztonsági burkolatok
Az oldalon történö látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
Cleartex Hírek | 2016. február
 

Ismét szeretnénk figyelmébe ajánlani egy pár érdekességet, friss információt cégünk életéből. Február derekán sokan látogattak el budaörsi telephelyünkre és sok újdonságot hoztak:

  • A Tarkett, mint új melegburkolati beszállító szorosabbra fűzi a kapcsolatot a Cleartex-szel
  • Hamarosan indul új weboldalunk az AluTrend szennyfogó rendszerekről
  • Megérkeztek a fogásminták legújabb szőnyeg ipari beszállítóinktól
  • Linóleum falra, bútorra, ajtóra, azaz nem padlózati burkolataink a Forbo-tól
  • Ipari burkolatot is ajánlunk - elektromágneses zavarok elkerülésére
 
 

2016. február legfontosabb hírei:

 
 

Cleartex 2016 | Tarkett: új melegburkolati beszállitó

A kapcsolat ugyan már 2015 második felében létrejött, most szorosabb üzleti együttműködést sürget új beszállítónk. Az első projektek sikeres teljesítése után biztosan kijelenthetjük, hogy beindult a Tarkett burkolatok széleskörű értékesítése a Cleartexnél. A cég magyar képviselői nagyon sokat segítettek a termékek megismerésében, mivel komoly piaci lehetőséget látnak a Cleartex üzleti köreiben. Nagy volumenű, önkormányzati projektjeinkbe új alternatívát nyújtanak, így közületi PVC és linóleum kínálatunk versenyképes és kiemelkedő minőségű darabokkal bővült. Ügyfeleink legnagyobb örömére a Tarkett burkolatok nem csak ár/teljesítmény viszonylatban teljesítenek jól, de kifejezetten szép, modern mintákkal is gazdagítják kínálatunkat.

 
 

Cleartex | 10 éves az Alutrend, új weboldallal ünnepeljük

Minden gyermek egyszer felnő: a legtöbb szülő még fel sem ocsúdott, és máris jön az érettségi. A Cleartex gyermeke egyelőre még csak tinédzser lett, viszont minden évben jól vizsgázik. Az új típusú sínek illetve járófelületek megjelenésére még egy kicsit várni kell, de annyit elárulhatunk, hogy megéri a várakozást. A legfrissebb információk szerint április elején debütál az AluTrend Kompakt alacsony profilú lábtörlő, ami kisebb magasságának és szélesebb járófelületének köszönhetően új választási lehetőséget kínál közepes illetve kis forgalmú bejáratokba. Hogy ezt még szélesebb körben tudják már meglévő és leendő ügyfeleink a tinédzsert egy saját weboldallal ajándékozzuk meg, ahol igyekszünk még több hasznos információval ellátni az oldal látogatóit.

 
 

Cleartex UJ KATALOGUS FOGASMINTA 201602

A Hannoveri kiállítás folyományaként sűrűn látogatják budaörsi telephelyünket újabb és újabb beszállítók. Szőnyeg ipari területen több új gyártó kereste fel cégünk menedzsmentjét. Nyomtatott technológiával készülő egyedi mintázatú és kollekcióból választható szőnyeg gyártóink száma (egyelőre) kettővel bővült: ez jó hír a kimagasló minőséget és a kedvező árakat egyszerre igénylő partnereinknek és végfelhasználóinknak. Marketing szőnyeg fronton szintén két újabb gyártó megjelenése várható, ami különleges minőséget és kültéri megjelenést tesz lehetővé. A legtöbb új partnerünk már fogásmintákat és katalógusokat is hozott, és hamarosan megérkeznek egyedi, nyomtatott lábtörlőink. Utóbbiakat - ki hinné, de mi is - lábtörlőként és persze mintadarabokként fogjuk hasznosítani. Az új beszállítók megjelenésével raktár készletünket is bővítjük, így várhatóan több szőnyeg és PVC / linóleum típus lesz elérhető azonnali szállítással.

Rövid kisfilmünk az újdonságokról: Cleartex | Hírek és újdonságok | 2016. február

 
 

Cleartex | Furniture Linoleum és Bulletin Board a Forbo-tól

Frederick Walton biztos nem gondolta, hogy az általa kikísérletezett anyag ennyire népszerű lesz még 200 év múlva is. Ugyan még van addig 30 év, viszont a mostanában lerakott linóleum padlózatok egyrészt bírni fogják addig, másrészt lehet, hogy már nem csak a földön fogjuk használni magát az alapanyagot. Ez sem mai keltezésű technológia, de még kevésbé elterjedt, mint a padlózati linó megoldások. A dekorációs célú linóleum használat is évtizedek óta létezik, manapság egyre nagyobb értelmet nyerve. A távol keleti műanyagok megállíthatatlanul terjednek és - őszintén szólva - már mindent beborítanak. Miért is ne lehetne tartós használati cikkeinket inkább természetes anyagokból készíteni, amik nem tartalmaznak méreganyagokat?

Nos, erre a problémára ad megoldást a Furniture Linoleum Desktop, ami a nevével ellentétben nem csak bútorok borítására alkalmas: asztalok, székek, bútorok mellett falakat, térelválasztókat, ajtókat - gyakorlatilag minden MDF-ből, faforgácsból illetve furnérból készülő tárgyat be lehet fedni vele. A Bulletin Board is hasonló megoldás, de azt inkább irodákban, iskolákban illetve közösségi terekben dekoratív üzenő falként lehet használni.

A termékekről, azok installációjáról bővebb információt telefonon tudunk adni, illetve letölthető leírást az alábbi linkeken talál:

Furniture Linoleum | Bulletin Board

 
 

Cleartex Skywalker az ESD ellen

Ipari burkolati területen a 24/SEVEN GR akciónk még tart, de a hírlevél végére előkerült Skywalker is. Több helyről jelezték, hogy zavar támadt az erőben és azok elektromágnesesek voltak. A kérdés: ki védi meg az elektrosztatikus kisülés áldozatait a földön? Hát persze, hogy Skywalker. A mozgási energia keltette, tárgyakban ébredő erők ellen, - melyek töltése ketté válik, felhalmozódik és veszélyt jelent az elektromos berendezésekre és munkadarabokra, - Skywalker HD ESD munkaszőnyeg és tartozékai vethetők be. Hatékonyan vezetik le a szétszéledő töltéseket a földbe - megakadályozva a káros elektromos kisüléseket - és komfortos munkaterületet biztosítanak a hosszas és fárasztó álló munkavégzéshez.

Részletek: Skywalker HD ESD munkaszőnyeg

 
  cleartex.hu  
     
Loading...
Loading...