Share
Cleartex hírlevél | 2016. január - Cleartex - Biztonsági burkolatok
Az oldalon történö látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
Cleartex Hírek | 2016. január
 

Elindult az év, ahogy látjuk: mindenhol sok a tenni való. A Cleartexnél sem szeretnénk partnereink lendületét megtörni, így ott folytatjuk, ahol tavaly abba hagytuk. Elöljáróban röviden összegeznénk a tavalyi évet:

  • A Cleartex 23 éves történetének legeredményesebb évét zárta 2015-ben
  • A szennyfogók piacáról sikerült betörni az épületek belsejébe és egyre több melegburkolati implementációval büszkélkedhetünk, amikben minőségi linóleum, PVC és padlószőnyeg termékeik arathatták le a babérokat.
  • Új beszállító partnerekkel léptünk üzleti kapcsolatba, amit az idén szeretnék tovább bővíteni
  • Ipari burkolati megoldásokkal foglalkozó üzletágunk teljesen új tematikájú weboldalt kapott, ahol sok hasznos információt lehet találni az ipari baleset- és munkavédelmi fejlesztésekhez
  • És persze fő weboldalunk is megfrissült, ráadásul létrehoztunk egy viszonteladói és végfelhasználói áruházat, ahol egyszerűen lehet konfekcionált és tekercses burkolati megoldások közt válogatni és vásárolni
 
 

2016. január legfontosabb hírei:

  • A Forbo díjazta erőfeszítéseinket: a Cleartex lett 2015 legjobb Forbo forgalmazója
  • Új szín- és minta választékot, illetve új termékeket jelentettek be beszállítóink, jelenleg is készülnek az új termékek
  • Nagy dobásra szánta el magát tavaly a Forbo: új homogén PVC-t előállító üzem építésébe kezdtek, a gyár hamarosan nyitja kapuit, az új termékkör várhatóan szeptembertől elérhetővé válik
  • A Wearwell forradalmian új, belépő szintű ipari futószőnyeggel kényezteti a gyárak dolgozóit és üzemeltetőit
  • 24/SEVEN GR AKCIÓ: balesetvédelmi megoldás üzemi területek, munkaállomások környezetének biztosítására
 
 

Cleartex Best Forbo Distributor 2015 740

A Forbo kínálatának egy pici szegmensében, a lábtörlő szőnyegek területén voltunk a legnagyobbak tavaly is. Az azt megelőző évekhez képest viszont sokat nőtt a forgalmunk a melegburkolatok, ezen belül is a linóleum és a PVC burkolatok szegmensében. A teljes kínálat felé történő komoly elmozdulásának gyümölcse, hogy az idéntől már a flokkolt, víztaszító hatású, könnyen tisztítható Flotex szőnyegeket is szállítjuk.

 
 

Cleartex új színek és minták

Új szín- és minta választékot, illetve új termékeket jelentettek be beszállítóink, jelenleg is készülnek az új termékek. Marmóleum kínálatunk új darabjai erősebb textúráltságot kapnak, amivel még közelebb kerülnek a hazánkban slágernek számító fautánzatú laminált vagy PVC burkolatokhoz. A Flotex szőnyegek új formát kapnak: a hamarosan megjeleő Plank névre keresztelt darabok a laminált padlókhoz hasonlóan deszkaszerű kialakításban és jókora minta és színválasztékban lesznek elérhetők a tavasz végétől.

 
 

Épül az új Forbo homogén PVC gyár

Az év eleji, belső szakmai képzésünkön a Forbo képvislejő bejelentette, hogy a tervekben szereplő homogén PVC gyártásának az alapköveit már fizikailag is letették, azaz épül a gyár. Ez azt jelenti, hogy az ősszel már meg is jelenthetnek az új burkolatok a képviseletek kínálatában. A technológia nem ismeretlen a már évtizedek óta működő Amszterdam külvárosában lévő heterogén PVC-ket készítő gyárnak sem, hiszen a Colorex, ESD ellen védelmet biztosító, tisztatéri típussal is rendelkező PVC termékcsalád is homogén felépítésű.

 
 

Forradalmian új futószőnyeg a Wearwell-től

A Wearwell forradalmian új, belépő szintű ipari futószőnyeggel kényezteti a gyárak dolgozóit és üzemeltetőit. Az újdonság gyakorlatilag a szőnyeg minden paraméterére vonatkozik:

  • TPO (Thermoplastic-polyolefin) alapanyaga sokkal könnyebb és tartósabb, mint a hab alapú szőnyegeké
  • Félgömb kialakítású járófelülete minden lépésnél puhán benyomódik, majd a láb elvételekor kidudorodik határozottan segítve a járást
  • Egyszerűen vágható és a félgömb mintának köszönhetően két szőnyeg stabilan egymáshoz illeszthető

A futószőnyeg hamarosan kipróbálható, amint az első szállítmány megérkezik raktárunkba.

Részletek: STARTING LINE futószőnyeg

 
 

24/SEVEN GR munkaszőnyeg 20% árengedménnyel

24/SEVEN GR AKCIÓ: balesetvédelmi megoldás üzemi területek, munkaállomások környezetének biztosítására. A 24/SEVEN GR ipari szőnyeg akár három műszakos használat mellett is évekig védi a dolgozók épségét. Csúszásmentes felülete megbízható tapadást nyújt, míg a nagyméretű nyílások szabad utat engednek az elcsúszás veszélyét fokozó törmelékeknek és folyadéknak. A moduláris kialakítása miatt könnyen testreszabható a megoldás: akár munkaszőnyegként, akár faltól-falig padozatként is telepíthető. A szőnyeg 2016.03.31-ig történő megrendelés esetén 20% árkedvezménnyel vásárolható meg.

Részletek: 24/SEVEN GR akció

 
  cleartex.hu  
     
Loading...
Loading...