Share
Cleartex az Alaprajz 2015 konferencián - Cleartex - Biztonsági burkolatok
Az oldalon történö látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.

Cleartex az Alaprajz 2015 konferencián

Cleartex az Alaprajz 2015 konferencián

Az ősz folyamán több építészíti / létesítmény gazdálkodási konferencián is képviseltettük magunkat. Az Alaprajz Tervezői Napok 2015 konferencián saját prezentációval is készültünk a résztvevő 100-120 tervezőnek. Az előadásunk alatt 2 talajgyakorlatot sikerült közösen elvégezni és a harmadik megoldását a standunkon lehetett teljesíteni. A jó megoldásokat adók egy-egy Cleartex Welcome lábtörlőt vehettek át a bemutatót prezentáló ügyvezetőnktől, Huber Ilona Katalintól. Örültünk neki, hogy több jó megfejtést is kaptunk, mert így csak a rendezvényterem dekorálására használt szőnyegeket, lábtörlőket és az óriási geodát kellett visszavinnünk Budaörsre.

 

Képek a kiállításról

 

Videóösszefoglaló a konferenciáról a 3 talajgyakorlattal

Aki pedig kiváncsi, hogy mit is prezentáltunk, annak az alábbi videó megtekintését is javasoljuk

 

Jövőre is tervezzük a részvételt az Alaprajz konferencián, ahol természetesen tárt karokkal várjuk az érdeklődőket. Ha addig is kérdése lenne a látottakkal, hallottakkal kapcsolatban, akkor írjon nekünk a cleartex@cleartex.hu címre vagy keressen bennünket a +36 23 887 400-as központi számunkon!

Loading...
Loading...