Share
Cleartex az év Forbo disztributora - Cleartex - Biztonsági burkolatok
Az oldalon történö látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.

Cleartex az év Forbo disztributora

Az év legjobb Forbo disztribútora

A Forbo padlóburkoló rendszerek, építési és szerkezeti ragasztók, valamint erőátvitel és szállítószalag megoldások vezető gyártója.  Forbo Flooring Systems -  a Cleartex Kft. beszállítója - egy globális résztvevő a kiemelkedő minőségű kereskedelmi és lakossági padlózati megoldások piacán. Leginkább a környezetbarát és a különleges dizájnú termékek létrehozására fókuszálnak. A Forbo és Cleartex viszonylatban számunkra az elsődleges kapocs a Forbo Coral lábtrölő szőnyeg család, ezt követik a további melegburkolatok: a PVC, a Marmoleum néven forgalmazott linoleum burkolat, illetve a textil padlószőnyegek. 

 

2015-ben a Cleartex Kft. sikeres évet zár, a kimagasló teljesítmény illetve az éves forgalom jelentős részét a szennyfogó és a melegburkolati megoldásaink értékesítése teszi ki. Ügyfeleink a legtöbb esetben a Forbo elsőrangú termékeit választják projektjeikhez, szem előtt tartva a jövőt. A nagy különbség - a többi gyártóval szemben - a minőségben, a dizájnban és a fenntarthatóságban rejlik, amikhez az óriási választék és a kiváló logisztika is párosul. A köztudatba egyre inkább visszatérő melegburkolatok, a jövő nagy burkolati potenciálja számunkra nem csak egy-egy termék, hanem egy komoly döntés, egy álom megvalósulása, egy olyan dolog, amit a következő generációk is látni fognak. Lehet, akkor már természetes lesz, hogy a padlóburkolatokat nem cseréljük 5-10 évente, mert tönkre mentek és fel sem fog tűnni számukra, hogy épp egy 50 éves linóleum burkolaton járkálnak.

 

Minden esetre az biztos, hogy a Forbo termékei a jövőbe mutatnak, és az is, hogy mi a Cleartex Kft.-nél ezt az utat szeretnénk járni. Ezúton köszönjük vásárlóinknak, partnereinknek, hogy hozzájárultak sikerünkhöz!

 

Cleartex Best Forbo Distri 2015 740

 

Reméljük, 2016-ban is sokak elképzelését válthatjuk valóra a Forbo különleges megoldásaival. Minden munkatársunk nevében kívánunk eredményekben gazdag, boldog új évet!

 

Buek 01  Buek 02  Buek 03  Buek 04  

Buek 06  Buek 07  Buek 08  Buek 09  Buek 05

Loading...
Loading...